29x Verjaardagscadeau vriendin: Tips en ideeën voor een uniek verjaardagscadeau voor je vriendin!

Is je vriendin binnenkort jarig? Dan ben jij vast al aan het zoeken naar het perfecte verjaardagscadeau. Logisch, want je wilt natuurlijk niets liever dan een oprechte glimlach op haar gezicht tevoorschijn toveren. Een leuk verjaardagscadeau voor je vriendin vinden, is helaas niet erg makkelijk. Maar dankzij onderstaand lijstje, hoef je er niet langer wakker van te liggen!

origineel verjaardagscadeau vriendin

1. Beauty kalender

Heb je totaal geen ideeën voor een verjaardagscadeau voor je vriendin? Dan zal je blij worden van deze beauty kalender. Het zit vol met mini make-up artikelen die elke vrouw leuk vindt!

De mini-geschenkjes zitten verstopt achter vakjes. Dat maakt dit verjaardagscadeautje voor je beste vriendin extra bijzonder. Zo kiest ze helemaal zelf wanneer ze een nieuwe vakje opent en wanneer ze dus verrast wordt!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Beauty kalender

2. Luxueuze cocktailset

Je hebt vast al veel feestjes gevierd met je vriendin, maar haar verjaardag moet je natuurlijk extra hard vieren! En hoe doe je dat beter dan met deze heerlijke cocktailset?

Gebruik dit geschenkpakket met maar liefst 12 handige gadgets meteen om de party op gang te brengen en doe inspiratie op in het bijgeleverde receptenboekje.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cocktailset verjaardagscadeau vriendin

3. Chocolade liefdescadeau

Wil je je partner op haar verjaardag verrassen met een liefdevol gebaar? Kies dan voor dit chocoladepakket als verjaardagscadeau voor haar. Deze schattige verrassing vergeet ze nooit meer!

Het pakketje bevat heerlijke chocolade, geurkaarsjes, een wenskaart en nog veel meer. Perfect om je vriendin een bijzondere verjaardag te schenken die ze nooit meer vergeet!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Chocolade pakket verjaardagscadeau vriendin ideeen

4. Harry Potter – Platform 9 3/4 oorbellen

Deze oorbellen zijn één van de meest originele verjaardagscadeaus voor je vriendin. Als ze van Harry Potter en juwelen houdt, vindt ze dit vast helemaal geweldig!

Ze zijn leuk om naar te kijken én om te dragen. Dit cadeau van Harry Potter is zowel ideaal om te geven aan een jonge dame als een vrouw die jong van hart is!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

uniek verjaardagscadeau vriendin harry potter oorbellen

5. Bucketlist voor koppels

Vind je het moeilijk om een uniek verjaardagscadeau voor je vriendin te vinden, als jullie een stel zijn? Dan is het een goed idee om dit “Bucketlist voor koppels” boek te ontdekken. Het is een ontzettend fraai geschenkje, want het zorgt voor onvergetelijke momenten samen!

Er staan allerlei leuke activiteiten in die jij samen met je vriendin kan ondernemen. Het versterkt de band en moedigt jullie aan om nieuwe herinneringen te maken. Daarom is dit ook één van de beste tips voor een verjaardagscadeau voor je vriendin!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

Bucketlist voor koppels

6. Gellak nagel set

Geef deze gellak nagel set als verjaardagscadeau aan je vriendin en laat haar stralen! Ze kan er zelf gelnagels mee plaatsen. Zo hoeft ze hiervoor niet meer naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Erg handig!

Ze kan er bovendien creatief mee aan de slag. Dit is dan ook het perfect verjaardagscadeau voor een vrouw die houdt van beauty en haarzelf graag in de watten legt!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

tips verjaardagscadeau vriendin Gellak nagel set

7. Regenboog bruisballen

Wil je graag een klein cadeautje aan je vriendin schenken? Eentje dat toch heel erg bijzonder is? Dan zijn deze regenboog bruisballen een goede keuze. Ze zorgen voor vrolijke kleurtjes in het water, waardoor relaxen in het bad zoveel fijner wordt!

Ideaal om de dag goed te beginnen én eindigen! Geef dit leuk verjaardagscadeautje aan je beste vriendin of partner en zorg zo voor een onvergetelijke dag!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

leuk verjaardagscadeau vriendin

8. Heksenketel kookpot

Eén van de beste originele verjaardagscadeaus voor je vriendin die van magie houdt, is ongetwijfeld deze heksenketel kookpot! Hierin maakt ze met plezier haar eigen magische gerechten gereed!

Als je graag nog iets wilt bijgeven, is het een goed idee om dit verjaardagscadeau voor je vriendin te combineren met een leuke heksen mok.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

grappig verjaardagscadeau vriendin

9. Modelbouw vaasje

Vele dames worden blij van een bloemetje. Maar het is altijd fijn om ook een toffe vaas bij te geven. En als je dat doet, kies je het best voor deze modelbouw vaas. Dit uniek verjaardagscadeau voor je vriendin is namelijk heel erg leuk om in elkaar te steken!

Je kan het pakketje zelfs geven aan iemand met twee linkerhanden, want het is niet moeilijk om te maken. Kies je favoriet uit meerdere toffe uitvoeringen en schenk dit verjaardagscadeau aan je vriendin. Ze vindt dit sowieso geweldig!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Modelbouw vaasje

10. Gin tonic set

Het beste verjaardagscadeau voor je vriendin van 30 jaar die dol is op drankjes? Deze toffe gin tonic set natuurlijk! Hiermee maakt ze van haar speciale dag een feest om nooit meer te vergeten!

De set bevat maar liefst tien verschillende soorten kruiden, mengtools en enkele recepten. Alles wat nodig is voor het maken van een perfect drankje dus! Geef dit verjaardagscadeau aan je beste vriendin en laat haar extra genieten van haar verjaardag. Wie weet, mag jij zelfs het eerste proefkonijn zijn!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

originele verjaardagscadeau vriendin gin set

11. Flip Vase

Schenk dit jaar eens een grappig verjaardagscadeau aan je vriendin met deze Flip Vase. Dit is een bijzondere vaas dat bevestigd zit op een stevig notitieblokje. Als je het beu gezien bent, kan je het eenvoudig omdraaien om een andere afbeelding te zien. Heel speciaal!

Dit originele verjaardagscadeau gaat je vriendin dus zeker appreciëren. Vooral als zij van bijzondere dingen houdt en graag eens afwisselt!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Flip Vase

12. Swarovski Infinty armband

Zoek niet langer naar een mooi verjaardagscadeau voor je vriendin. Deze Infinity armband van Swarovski kan haar zeker bekoren. Dat is niet moeilijk, want het ziet er prachtig uit. Perfect als je haar letterlijk en figuurlijk wilt laten stralen!

Door het oneindigheidsteken is het ook erg liefdevol. Hiermee geef je haar de boodschap dat ze voor altijd in je hart blijft. Mooier wordt het niet! Als je dit verjaardagscadeau aan je vriendin geeft, weet je dus zeker dat je haar happy maakt!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

uniek verjaardagscadeau vriendin swarovski armband

13. Wijnflesglas

Dit wijnflesglas is meer dan bijzonder. Het is daarom ook hét ideale verjaardagscadeautje voor je beste vriendin. Want iemand die zo belangrijk is voor je, wil je natuurlijk zo goed mogelijk verwennen!

Vindt je vriendin het moeilijk om zich aan de aanbevolen hoeveelheid van één glas per dag te houden? Dan zal deze leuke gadget haar zeker helpen. Door dit klein cadeautje aan je vriendin te geven, zorg je bovendien voor veel lachmomenten!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Wijnflesglas

14. Romantische cava set

Wil je graag een cadeau aan huis laten leveren? Dan is deze romantische cava set een goede keuze. Hiermee schenk je je vriendin een onvergetelijke verjaardag, ook al kan je niet bij haar zijn!

De set bevat twee glazen, een heerlijk flesje en een hartjesdienblad. Op het etiket kan je een foto en/of tekst laten plaatsen. Zo krijg je een onweerstaanbaar gepersonaliseerd cadeau om aan een vrouw of vriendin te geven.

Prijzen en beschikbaarheid: Brianto

Romantische cava set

15. Knuffeldekentje

Heb je geen inspiratie voor een cadeau voor je vriendin? Dan hoef je niet te stressen, want dit knuffeldekentje doet het hart van elke vrouw sneller slaan! Het is super zacht en ideaal om te gebruiken tijdens het televisiekijken!

Wat is er een beter verjaardagscadeau voor je vriendin dan een knus dekentje dat haar altijd lekker warm houdt? Hiermee scoor je zeker! Vooral als je vriendin een koukleum is!

Prijzen en beschikbaarheid: Mega Gadgets

Knuffeldekentje originele verjaardagscadeau vriendin

16. Boyfriend pillow

Als je heel erg graag een grappig verjaardagscadeau voor je vriendin wilt kopen, is dit Boyfriend kussen precies wat je zoekt. Het is niet alleen hilarisch, maar ook tof om te knuffelen!

Wanneer jij er niet bent, kan ze het gebruiken om goed in slaap te vallen. Gedaan met slapeloze nachten! Dit leuk verjaardagscadeau gaat je vriendin voor lange tijd koesteren. Daar kan je zeker van zijn!

Prijzen en beschikbaarheid: Mega Gadgets

verjaardagscadeau vriendin ideeën

17. Happy Birthday – Bongo bon

De “Happy Birthday” Bongo bon is zonder twijfel het beste verjaardagscadeau voor een vriendin die je al heel lang kent. Hiermee schenk je haar een dagje vol plezier. En het fijne is dat ze helemaal zelf kan kiezen hoe ze de dag spendeert.

Ze heeft de keuze uit honderden ontspannende, culturele en avontuurlijke belevenissen. Er zit dus zeker iets tussen dat perfect bij haar past! Schenk dit bijzonder verjaardagscadeau aan je vriendin en maak haar dag compleet!

Prijzen en beschikbaarheid: Bongo – Bol.com

Happy Birthday Bongo bon

18. Vriendenboek

Als je geen inspiratie voor een cadeau voor je vriendin hebt, moet je dit vriendenboekje gezien hebben. Het is een bijzonder hebbedingetje dat ze met een grote glimlach op haar gezicht ontvangt!

Maak dit geschenkje nog specialer door het op voorhand aan al haar vrienden te geven. Zij kunnen het dan invullen. Zo krijg je een unieke verrassing die haar zeker ontroert!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Vriendenboek leuk verjaardagscadeau vriendin

19. Fotoarmband

Deze mooie fotoarmband is een bijzonder verjaardagscadeau voor een vriendin. En dat is nog zacht uitgedrukt. Doordat je zelf de kiekjes kan kiezen, creëer je iets unieks dat ze nooit beu geraakt.

Het armbandje is vooral een mooi aandenken aan jullie belangrijkste momenten samen. Ze kan het vanaf nu overal met haar meedragen. En dat is fijn, want zo bewondert ze het wanneer ze maar wil. Daarnaast ziet het er ook gewoon fraai uit. Je kan er dus zeker van zijn dat dit leuk verjaardagscadeau door je vriendin goed ontvangen wordt!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

klein cadeautje vriendin

20. Zonnebloemketting

Deze zonnebloemketting is het beste originele verjaardagscadeau voor een vriendin die je nauw aan het hart ligt. Hiermee maak je haar namelijk duidelijk dat zij je zonnetje is. En wat is er nu mooier dan dat?

Je hoeft dus niet te twijfelen. Als je haar wilt ontroeren, is dit één van de beste verjaardagscadeau voor je vriendin ideeën!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

inspiratie cadeau vriendin ketting

21. Verwenpakket

Dit verwenpakket is één van de beste tips voor een verjaardagscadeau voor je vriendin. Want er zijn maar weinig vrouwen die niet graag in de watten worden gelegd. Het toffe pakketje bevat rozenwater, een badspons, een geurkaars en nog enkele andere mooie dingen. Heel erg compleet dus!

Schenk dit verjaardagscadeau aan je vriendin en maak haar dag! Ze kan het gebruiken om tijdens haar verjaardag volledig tot rust te komen. Dit wordt dus een dag om nooit meer te vergeten!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

tips verjaardagscadeau vriendin verwenpakket

22. Sport en avontuur – Bongo bon

Een verjaardagscadeau voor je vriendin die 21 jaar wordt, moet wel iets héél speciaal zijn. Het is namelijk belangrijk dat een bijzondere leeftijd zoals dit op de juiste manier gevierd wordt. Daarom is het een goed idee om de “Sport en avontuur” Bongo bon aan haar te schenken. Hiermee beleeft ze gegarandeerd de dag van haar leven. Er is geen mooier geschenk dan dat!

Je partner of BFF kan met deze bon kiezen uit tal van spannende activiteiten, waaronder zweefvliegen, duiken, mountainbiken en nog veel meer! Geef dit mooi verjaardagscadeau aan je vriendin en je zorgt zonder twijfel voor de beste verjaardag ooit!

Prijzen en beschikbaarheid: Bongo – Bol.com

Sport en avontuur Bongo bon vriendin

23. Momenten fotoboek

Herinneringen zijn het mooiste dat je aan iemand kan geven. Daarom is een momenten fotoboek ook zo’n mooi verjaardagsgeschenk voor je vriendin.

Kies de mooiste foto’s uit, voeg wat lieve tekstjes toe en dit wordt ongetwijfeld een geslaagde verrassing. Eentje die ze heel haar leven kan blijven koesteren!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

Momenten fotoboek

24. Little black dress – juwelen organizer

Deze Little black dress organizer is de droom van vele vrouwen. Het is namelijk dé manier om sieraden op te bergen.

Aan de achterkant zijn er klittenbanden voorzien waaraan je armbanden en kettingen kan bevestigen. En aan de voorkant zitten er handige vakjes voor het opbergen van kleinere juwelen. Met dit hebbedingetje verliest je vriendin haar sieraden nooit meer. Daarom is het ook zo’n fantastisch verjaardagscadeau voor haar!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

originele verjaardagscadeau vriendin juwelen organizer

25. Boekenklok

Is je partner een boekenfanaat? Dan kan je haar deze verjaardag verrassen met iets heel speciaals: een boekenklok. Dit vindt ze vast fantastisch, want het zorgt voor heel wat gezelligheid in een ruimte!

Daarnaast is het handig. Je vriendin komt vanaf nu nooit meer te laat. Als je haar verjaardag nog specialer wilt maken, is dit zonder twijfel het perfecte verjaardagscadeau!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Boekenklok

26. Nagellak houder

Met deze nagellak houder bergt je vriendin al haar nagellakflesjes in stijl op. Ze hoeft nooit meer uren te zoeken naar haar favoriet kleurtje!

Doordat de organizer de vorm heeft van een boom, ziet het er bovendien erg speciaal uit. Het is de perfecte eyecatcher voor in de slaapkamer! Als je dit verjaardagscadeautje aan je vriendin schenkt, kan haar speciaal dagje alvast niet meer stuk!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Nagellak houder verjaardagscadeau vriendin27. Gepersonaliseerde drinkfles

Geef haar een origineel en duurzaam cadeau met deze gepersonaliseerde drinkfles. Kies uit een mooie sportfles, eentje met roestvrij stalen dop of een van groter formaat met bamboe dop. Ideaal voor het sporten, om een warme drank mee te nemen voor onderweg of voor een heerlijk soepje. Dit cadeau gaat jaren mee, is duurzaam en met liefde gemaakt… door jou!

Prijzen en beschikbaarheid: SmartPhoto

gepersonaliseerde drinkfles

28. Koekjestrommel met foto

Heeft ze altijd iets lekkers in huis? Dan is dit cadeau helemaal geschikt voor haar. Geef haar
een toffe koekjestrommel met eigen foto cadeau.

Kies uit een rond, vierkant, hartvormig of rechthoekig blik. Er is ook al meteen een optie om jouw eigen gemaakte koektrommel te laten vullen met koekjes of snoep. Maar dat kan je natuurlijk ook zelf doen met de lekkerste lekkernijen!
Deze koektrommel met foto is ook zeer geschikt als bewaardoos.

Prijzen en beschikbaarheid: SmartPhoto

cadeau beste vriendin Koekjestrommel met foto

29. Persoonlijk theeglas

Drinkt ze elke dag wel een lekkere kop thee? Dan is dit cadeau helemaal geschikt voor haar! Laat haar naam of een mooie of grappige spreuk graveren op een theeglas. Met veel plezier zal ze voortaan haar thee drinken, terwijl ze altijd herinnert wat voor een goede vriend(in) jij bent!

Mag het toch iets sterker zijn (want jullie hebben namelijk wel iets te vieren!)? Dan kun je ook een wijn-, longdrink-, cocktail-, of champagneglas laten graveren!

Bestel je dit originele geschenk voor 16.00 uur op een werkdag? Dan wordt deze de volgende dag al
bezorgd. Extra fijn dus als je last minute nog op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor een vriendin!

Prijzen en beschikbaarheid: SmartPhoto

gegraveerd glas cadeau vriendin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven