15x Cadeau 65 jaar: Originele tips voor iemand (bijna) op pensioen

Een cadeau voor iemand van 65 jaar kopen is uiteraard dé manier om die man of vrouw te feliciteren met deze bijzondere leeftijd. Een leuk geschenk voor hem of haar vinden kan alleen weleens moeilijk zijn. Ik geef je hier maar liefst 15 schitterende ideeën, zoals een grappig presentje voor de jarige of juist een mooi, persoonlijk geschenk. Zo is er altijd wel iets te vinden voor jouw situatie.

1. Een boek over pensioen

Een passend cadeau voor iemand van 65 jaar die op pensioen gaat is dit leuke boekje. Het boek bevat bijzondere spreuken en citaten over de periode dat het werken klaar is. En het kan zelfs nog leuker!

Dit boek kan je namelijk personaliseren door hem te bestellen met de naam van de ontvanger, een foto en logo op het boek én jouw eigen boodschap. Een mooi gepersonaliseerd cadeau voor iemand van 65 jaar dus en daarmee maak je zeker indruk.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

boek over pensioen

2. Wijnkist met gegraveerde glazen

Houdt de man of vrouw voor wie je een geschenk zoekt wel van een lekker glas wijn? Dan is deze wijnkist met gegraveerde glazen een origineel cadeau voor iemand van 65 jaar. Dit geschenk personaliseer je namelijk door zelf de opdruk van het glas te bepalen.

Een cadeau voor iemand van 65 jaar geeft nog leuker als het niet zomaar even snel uit de supermarkt komt. Juist met je eigen opdruk op de glazen maak je het speciaal!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

cadeau 65 jarige Wijnkist met gegraveerde glazen

3. Een fotoboek

Een fotoboek maken voor de jarige: een mooier, passender cadeau voor iemand van 65 is er niet. Verzamel van zijn of haar hele leeftijd foto’s en grappige details en stel zo een album samen.

Heel leuk om als kinderen met elkaar te geven. Maar ook als collega’s met foto’s van zijn of haar loopbaan bij het bedrijf!

Prijzen en beschikbaarheid: Smartphoto

gepersonaliseerd cadeau 65 jaar fotoboek

4. Schakelketting voor mannen

Ben je op zoek naar een cadeau voor een man van 65 jaar? Dan is een stoere ketting altijd mooi, zeker als de persoon in kwestie je heel dierbaar is. Een zilverkleurige schakelketting is niet alleen stoer maar ook mooi en eigenlijk tijdloos.

Kies voor dit mooie cadeau voor je vader van 65 jaar of natuurlijk voor een ander mannelijk persoon. En hij zal er heel veel jaren plezier van hebben en daarmee steeds weer terugdenken aan deze bijzondere verjaardag.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

schakelketting

5. Ketting met foto hartje

Ben je juist op zoek naar een cadeau voor je moeder van 65 jaar? Dan zou je natuurlijk ook voor een mooie ketting kunnen kiezen.

Moeders vinden het vaak heel fijn om iets van hun kinderen of kleinkinderen bij zich te dragen. Een foto gegraveerd op een hartje is dan zeker een prachtig geschenk. Dit dierbare cadeau stel je dus zelf samen met een mooie foto van de kinderen of de kleinkinderen.

Voor nog meer tips raad ik ook aan om het artikel met gepersonaliseerde cadeaus voor vrouwen door te nemen.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Ketting met foto hartje

6. Kousen met foto

Een cadeau voor iemand van 65 jaar hoeft echt niet altijd serieus te zijn. Een beetje humor is juist leuk! Een grappig cadeau voor iemand van 65 jaar zijn zeker deze kousen waarbij er een eigen foto opgedrukt wordt.

Kies je voor een foto van de jarige zelf of juist van jou, als gever? Het kan allebei. Eén ding is zeker: niemand anders zal dit grappige cadeau nog dragen. Een leuk geschenk voor een vrouw van 65 jaar, maar zeker weten dat mannen het ook kunnen waarderen.

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

Kousen met foto cadeau 65 jaar

7. BBQ schort met foto

Vaak is het toch de man die de BBQ verzorgt. Zoek jij een cadeau voor een man van 65 jaar? Dan is deze BBQ-schort met foto vast een geslaagd idee. Niet alleen de foto zoek jij zelf uit, maar ook de naam van de jarige komt erop te staan.

Je kunt ook kiezen voor een andere tekst, dus je zou ook gewoon de naam en ‘65′ er op kunnen laten zetten. Verder zijn er mooie logo’s die erbij geplaatst kunnen worden. En natuurlijk is dit ook een origineel cadeau voor een vrouw van 65 jaar die graag achter de BBQ plaatsneemt!

Toch specifiek op zoek naar een geschenk voor je pa of een man? Lees dan ook mijn ideeën voor gepersonaliseerde cadeaus voor mannen.

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

BBQ schort met foto cadeau 65 jarige

8. Een hammer drinking game

Een grappig cadeau voor iemand van 65 jaar is dit spel: een hammer drinking game. Het kan meteen dienstdoen op het feest van de jarige. Gewoon leuk om te geven én om het spel meteen te spelen.

Door de verschillende opdrachten en het kleine formaat is het een ideaal geschenk om de feestvreugde direct te verhogen.

Prijzen en beschikbaarheid: Megagadgets

hammer drinking game

9. Snoeppot met tekst en foto

Is jouw moeder, of vader, iemand die graag snoept? Een eigen snoeppot is een origineel cadeau voor iemand van 65 jaar. Zeker omdat je ook nog eens de naam erop kunt zetten en een foto.

Natuurlijk vermeld je dat de jarige jarig is en zo maak je het tot een mooi cadeau voor je moeder van 65 jaar.

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

Snoeppot cadeau 65 jaar moeder

10. Klok met eigen foto

Foto’s laten de eigenheid van een product altijd stijgen, omdat het veel persoonlijker is. Een mooi cadeau voor iemand van 65 jaar is bijvoorbeeld ook deze klok. Dit geschenk komt in een lieve hartjesvorm om zo te laten weten dat je om de jarige geeft.

De klok wordt een persoonlijk geschenk door de foto die op de achtergrond staat. Zo heeft de ontvanger niet alleen een portret voor aan de muur, maar kan hij of zij ook de tijd aflezen! Een passend en uniek cadeau voor een vrouw van 65 jaar en vooral een uniek cadeau met een foto.

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

Klok met eigen foto

11. Koffer BBQ

Gaat de beste man of vrouw het er nu lekker van nemen en graag op stap? Dan is een koffer BBQ een welkom geschenk en ook nog eens een heel origineel cadeau. Het is opvouwbaar, ziet er stoer uit en is makkelijk om overal mee naar te nemen!

Maar ook voor tijdens lange zomeravonden even snel op je eigen terras is dit natuurlijk eveneens een prima BBQ.

Lees zeker ook mijn artikel over de top 10 beste barbecue toestellen.

Prijzen en beschikbaarheid: Megagadgets

origineel cadeau 65 jarige bbq koffer

12. Telefoonhouder voor op de fiets

Veel mensen vinden het heerlijk om te gaan fietsen als ze meer vrije tijd krijgen. Een mooi cadeau voor iemand van 65 is dan ook een artikel dat hiermee te maken heeft.

Deze handige telefoonhouder voor op de fiets kan de jarige eenvoudig bevestigen op zijn fiets. Het is meteen ook een opbergvakje en spatwaterdicht.

Lees ook: de beste telefoonhouders voor een fiets.

Prijzen en beschikbaarheid: Megagadgets

telefoonhouder fiets cadeau 65 jaar

13. Gepersonaliseerde sweater

Een mooie sweater die je laat personaliseren met een persoonlijke tekst of een afbeelding: ook dat kan een prachtig cadeau zijn. Natuurlijk kan je die tekst gebruiken om de leeftijd aan te geven, maar ook om er een lieve wens kenbaar te maken.

Een sweater is een heerlijke trui voor in je vrije tijd. Zeker weten dat de jarige het comfort zal waarderen van dit unieke kledingstuk.

Prijzen en beschikbaarheid: Smartphoto

gepersonaliseers cadeau 65 jarige sweater

14. Koekjestrommel met foto

Even een koekje bij de koffie of thee, of bij de limonade natuurlijk. Veel opa’s en oma’s hebben wel een koektrommel in huis. Wordt opa of oma 65? Dan is het een leuk cadeau om dit te laten geven door de kleinkinderen.

Natuurlijk maak je de koektrommel nog mooier door er een foto op te laten zetten van de kleinkinderen! Je kan deze trommel bij de bestelling trouwens ook al laten vullen met koekjes of snoep!

Prijzen en beschikbaarheid: Smartphoto

cadeau 65 jaar vader koekjestrommel

15. Een mooie tas

Veel vrouwen nemen graag een tas mee. Zoek je een mooi cadeau voor een vrouw van 65? Zeker weten dat een tas altijd in de smaak zal vallen. Dit mooie exemplaar is door zijn kleurstelling al bijzonder.

Zo kan je moeder, oma, vriendin of misschien wel je partner al haar spulletjes eenvoudig meenemen. De tas wordt geleverd met een schouderriem, zodat je het zowel als schoudertas en als handtas kunt gebruiken. Een prachtig cadeau voor een vrouw van 65 jaar.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

tas

Meer inspiratie nodig voor je moeder of vader? Lees dan ook mijn tips en ideeën voor Vaderdag en Moederdag of cadeaus voor je vader en geschenken voor je moeder. En natuurlijk ook deze tips voor cadeaus voor oma!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven