15x Cadeau 50 jaar man: Abraham cadeau ideeën & tips

Volgens de bijbel is 50 jaar de leeftijd waarop een man eindelijk wijs genoeg is om Abraham te kunnen zien. De jarige wordt daarom tijdens het feestvieren ook wel eens een ‘Abraham’ genoemd. Het is een bijzondere gelegenheid waarbij een leuk cadeautje niet mag ontbreken. Weet je niet wat kopen? Dan geeft deze lijst met cadeaus voor het 50 jaar worden van een man je de inspiratie die je nodig hebt!

1. Grappig T-shirt

Met dit grappig cadeau wordt het 50 jaar zijn van een man goed gevierd. Het hoort ook helemaal bij de Abraham traditie, omdat grappen en grollen dan onmisbaar zijn. Het T-shirt bevat de tekst ‘Zet de rollator maar klaar, Abraham is 50 jaar’. Het laat de jarige ongetwijfeld lachen!

Er zijn ook andere leuke T-shirts te koop voor de jarige Abraham. Daarnaast kan je ervoor kiezen om zelf een T-shirt te maken. Zo krijg je een heel leuk gepersonaliseerd cadeau voor een man die 50 jaar wordt!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

ludiek cadeau 50 jaar man t shirt

2. Abraham cadeau 50 jaar man

Een cadeau om 50 jaar van een man mee te vieren? Dat moet bijzonder zijn. Hij wordt immers een halve eeuw oud. Dat is op zijn minst speciaal te noemen. Dit Abraham pakket is dan een goede keuze, want het bevat twee leuke geschenkjes: een serveerplank en mok met tekst op. Het is dus zowel een mooi als praktisch cadeau voor een 50 jarige man.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

hapjesplank verjaardagscadeau 50 jaar man

3. Racen in sportwagen op het circuit – Bongobon

Er is geen beter cadeau om het 50 jaar zijn van je man goed mee in te zetten dan deze Bongon voor een race op het circuit in een luxueuze sportwagen. Tijdens het Abraham verjaardagsfeest wordt er eens goed benadrukt hoe oud hij wel is, maar met deze bon voelt de jarige zich meteen weer jong. Dit cadeau gaat de Abraham zeker appreciëren!

Prijzen en beschikbaarheid: Bongo – Bol.com

cadeau ideeën 50 jaar man Bongobon

4. Luxe whisky set met karaf

De beste cadeautip voor een 50 jaar oude man? Deze luxe whiskey set. De meeste mannen zijn namelijk dol op een lekker drankje. Bovendien is de set erg compleet. Zo vind je in de doos een prachtige decanteer karaf met zeilschip, whisky stenen, een standaard, een opbergzak, vier glazen met de werelddelen op, een schenktuitje en een glazen stop. Omdat de accessoires in reisthema zijn, is dit ook een goed cadeau voor reizigers!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Luxe whisky set met karaf

5. Barbecueschort met grappige tekst

Wil je graag een grappig cadeau zodat je het 50 jaar zijn van je man of andere geliefde met humor kan aanpakken? Dan vind je deze barbecueschort vast leuk. Met de tekst ‘This is what an awesome 50 year old looks like’, flatteer je hem nog ook.

Het kan niet anders dan dat dit ludiek cadeau de 50 jarige man blij maakt. Heb je toffere ideeën qua tekst? Dan kan je ook zelf een schort ontwerpen.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

50 jaar man met humor Barbecueschort

6. Biertapkraan

Eentje voor de bierliefhebbers: een tapkraan. Iedere man die houdt van een heerlijk pintje is je heel dankbaar voor dit geschenk. Want vers getapt bier parelt veel mooier en smaakt heel wat pittiger dan bier uit blik of een flesje.

Deze tapkraan is ook prettig in gebruik en heeft een geïntegreerde koelunit. Het ultieme verjaardagscadeau voor een man die houdt van bier!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Biertapkraan

7. Retro radio

Deze retro radio is één van de beste cadeau ideeën voor een 50 jaar oude man. Het doet hem denken aan zijn mooie jeugdjaren en laat hem nostalgisch genieten.

Toch is de radio erg modern, want het werkt ook via bluetooth. Daardoor kan hij het aan zijn smartphone koppelen om zo van de laatste nieuwe liedjes of de golden oldies te genieten. Het is ook mogelijk om deze radio te gebruiken als wekker. Een tof en veelzijdig cadeau voor een man die 50 jaar wordt!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

retro radio

8. Verjaardag gastenboek

Dit gastenboek is een uniek cadeau voor een 50 jarige man. Vrienden en familie kunnen er tijdens het verjaardagsfeest dingen in neerpennen. Zo heeft hij een heel mooi aandenken aan één van de bijzonderste dagen in zijn leven. Een vertroetelend verjaardagscadeau waar hij nog lang plezier aan beleeft!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cadeau Abraham gastenboek

9. Ondergrondse bierkoeler

Hoe leuk is deze ondergrondse bierkoeler? Het houdt drankjes lekker koel en is dus onmisbaar tijdens een lente- of zomerfeestje. Als de jarige een tuin heeft en er vaak in vertoeft, is dit gegarandeerd het beste verjaardagscadeau dat je hem kan geven!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Ondergrondse bierkoeler

10. Snoeptrommel

Ken je de Abraham niet zo goed, maar wil je toch een mooi cadeautje voor zijn vijftigste verjaardag kopen? Dan is het een goed idee om hem deze snoeptrommel te geven.

Het ziet er leuk uit en is heel toepasselijk. Je kan ook zelf kiezen met wat je het vult, want de trommel is nog leeg. Plaats er bijvoorbeeld zelfgemaakte koekjes in. Of kies voor een klein verjaardagsgeschenkje, zoals deze sokken voor een verrassingseffect. Het is hoe dan ook een prachtig cadeau om aan een man van 50 jaar te geven!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Snoeptrommel cadeautip 50 jaar man

11. Wijnvat

Een cadeau met wijn is altijd fijn! Je maakt er bijna iedereen blij mee. Een wijnliefhebber kan je zelfs niets beter schenken. Maar wat koop je dan? Een lekkere fles is een goede optie. Als je het echter nog origineler wil aanpakken, is een wijnvat beter.

Je kan er ook andere drank in plaatsen. Iemand die het gewoon mooi vindt, doe je er dus ook een groot plezier mee!

Prijzen en beschikbaarheid: Megagadgets

verjaardagscadeau 50 jaar man wijnvat

12. Barbecue sausen pakket

Schenk dit sausen pakket aan een jarige BBQ-fanaat en je kan er zeker van zijn dat hij je heel dankbaar is. Het maakt barbecueën namelijk nog heel wat leuker.

Dit is wel enkel een goed cadeau voor een Abraham die houdt van pikant, want de sauzen hebben een warmtegraad van 5 tot 10.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

HOT Chilli Challenge Pack

13. Sushi set

Een vijftigjarige die niets liever eet dan sushi, verras je het best met deze set. Zo maakt hij zijn favoriete gerecht eenvoudig zelf klaar! Hij kan er ook meteen aan beginnen, want de set bevat alles. Hij krijgt er zelfs een online bereidingsgids bij.

Natuurlijk zijn de ingrediënten niet inbegrepen. Maar dat is dan ook echt alles wat hij zelf nog moet kopen. Dit is ongetwijfeld het ultieme cadeau voor een man van 50 jaar!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Sushi set cadeau Abraham

14. Grappig toiletpapier

Laat het feestvarken eens goed lachen door hem dit toiletpapier te schenken. Het is versierd met grappige teksten en tekeningen. Aangenaam is het niet, want het voelt aan als schuurpapier. Maar dat maakt het uiteindelijk een nog grappiger geschenk!

Het is dan natuurlijk wel zo fijn om nog een ander cadeau aan de 50 jarige man te geven, zodat hij ook iets nuttigs krijgt.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Toiletpapier Abraham 50 jaar

15. Beer Box vuurkorf

Deze Beer Box vuurkorf is iets bijzonders, want je kan het gebruiken als box voor bierflesjes én als barbecue. Echt iets voor mannen die houden van tuinfeestjes!

De box is ook stapelbaar en erg stevig waardoor het lang meegaat. Er bestaat geen beter cadeau voor een man van 50 jaar!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

bier box vuurkorf

Vergeet geen Abraham-pop in de tuin te plaatsen!

Pak het 50 jaar worden van een man met humor aan door een traditionele Abraham-pop te kopen en deze bij hem in de tuin te plaatsen. Volgens een bepaalde traditie moeten op de dag dat een man 50 jaar wordt, vrienden en familie namelijk een reusachtige opblaasbare pop in de tuin plaatsen!

Zo laat je ook de rest van de buurt weten dat hij jarig is en krijgt de Abraham nog meer felicitaties. Je kan er dan ook zeker van zijn dat hij zijn vijftigste verjaardag nooit meer vergeet!

Wil je het verjaardagsfeestje nog bijzonderder maken? Schrijf dan ook een ludiek Abrahamgedicht. Op het internet vind je daarvoor voldoende inspiratie. Je mag gerust een beetje de spot drijven met het feestvarken, zolang je niet overdrijft. Daarnaast kan je de tuin versieren met nog enkele andere grappige en mooie decoratieartikelen. Denk bijvoorbeeld aan een opblaasbare wandelstok, een opblaasbare rollator, een gevelvlag en prachtige ballonnen.

cadeau Abraham

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven