15x Cadeau verjaardag juf (en meester): Originele geschenken tips!

Een cadeau voor de juf haar verjaardag kopen is leuk om samen met je kind te doen. Maar eenvoudig is het niet altijd. Met dit artikel hoop ik je inspiratie te geven voor een mooi geschenk voor de verjaardag van de meester of de juf.

cadeau verjaardag juf meester

1. Tony Chocolonely Cadeaudoos

Chocola doet het eigenlijk altijd goed. Dus ook als verjaardagscadeau voor de juf of meester. De cadeaudoos van Tony Chocolonely bevat een Melk Chocoladereep én een Hieperdepieper Melk Karamel Zeezout Chocolade Reep.

Vanwege de leuke doos wordt het al meteen een origineel cadeau voor de juf of meester. En chocolade van Tony is ook nog eens gemaakt met het gedachtegoed ‘100% slaafvrij’. Dat geeft toch nog fijner weg.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Tony's Chocolonely Geschenkdoos

2. Mok met kat en tekst

Een mok als cadeau voor de juf haar verjaardag is misschien een beetje standaard. Maar deze mok heeft dit keer een andere tekst, waardoor het juist een grappig geschenk wordt. Zeker als het om een middelbare scholier gaat die een presentje voor zijn leerkracht zoekt.

‘I watch and judge’: de tekst maakt de mok tot een origineel cadeau voor de juf. En ze kan zo heerlijk haar koffie of thee drinken voor de klas.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

origineel cadeau juf

3. Een boekje van Rupsje Nooitgenoeg

Rupsje Nooitgenoeg zal door de meeste juffen (en meesters) weleens voorgelezen zijn. Hoe leuk is het dat je als cadeau voor de juf haar verjaardag juist van dit beestje een boek kunt kopen. Het boek ‘Dank je wel juf van Rupsje Nooitgenoeg’ is een lief cadeauboekje dat laat zien hoe haar lessen worden gewaardeerd.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de juf, dan heb je die bij deze zeker weten gevonden!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

verjaardagscadeau voor juf boekje

4. Bedankpakketje met stickers en notitieblokje

Een cadeau voor de juf en meester geef je soms ook om haar of hem te bedanken voor het afgelopen schooljaar. Er zijn scholen die alle verjaardagen van de leerkrachten ook expres pas aan het einde van het schooljaar vieren met een groot feest. Dan is dit geschenk idee een leuk presentje.

Dit pakket voor de juf of meester bestaat uit een notitieblokje en stickers en een mooie ansichtkaart waarop staat ‘Bedankt voor het leuke schooljaar’. De kaart kan je natuurlijk voorzien van jouw lieve wens voor de juf (of meester).

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Bedankpakketje met stickers en notitieblokje

5. Thee cadeau

Zoek je een verwenpakket voor de juf? Dan is een thee cadeau vast een leuk idee. Dit pakket bestaat uit een sleutelhanger met bedeltje en vier zakjes thee. Uiteraard voorzien van een mooie tekst voor de juf.

Je kunt dit pakket ook heel leuk combineren met een gepersonaliseerde mok voor de juf!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Thee cadeau

6. Mok met foto

Een mok met een foto van de juf of meester zelf en een lieve tekst erbij is natuurlijk een heel leuk geschenk om te geven. Gecombineerd met het theepakketje die al eerder werd aangegeven is het een gouden combinatie.

Dit gepersonaliseerd cadeau voor de juf of meester kan je helemaal maken zoals jij het wil. Schrijf je er gefeliciteerd bij of bedankt? Komt er een foto op van de juf of meester of juist van de leerling? Of misschien wel van beide? Een gepersonaliseerd cadeau is in ieder geval altijd een schot in de roos!

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

Mok met foto cadeau juf en meester

7. Magische mok

Het kan nog fraaier! Een uniek cadeau voor de juf of meester is deze magische mok. Ook hier bepaal jezelf wat erop komt te staan. Alleen is de foto pas zichtbaar als de mok warm wordt! Je kunt de mok naast de foto eveneens voorzien van een tekst.

Ook leuk om te weten: de mok kan je bestellen met koekjes of marshmallows. Zo maak je het helemaal tot een leuk cadeau voor de juf haar verjaardag.

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

Magische mok origineel cadeau juf

8. Totebag met foto

Wil je dat je zoon of dochter iets heel persoonlijks geeft? Dan is een shopper met een eigen foto een idee. Heel geschikt voor de verjaardag van de meester of de juf, want totebags en tassen gebruiken ze zeker.

Op de tas of totebag kan je meerdere foto’s en/of een tekst plaatsen. Er is keuze uit meerdere designs. Een nuttiger gepersonaliseerd cadeau voor de juf of meester is er eigenlijk niet.

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

cadeau juf verjaardag Totebag met foto

9. Golfmok

Een grappig cadeau voor de verjaardag van de meester is deze golfmok. De mok heeft een uitsparing aan de onderkant en met de kleine golfstick kan het kleine balletje eronderdoor geslagen worden. Leuk voor de meester die golft, maar ook voor de meester die zichzelf wil vermaken als hij even moet wachten tijdens een toets…

Of hij kan dit grappig cadeau gewoon ter decoratie gebruiken. De stick steek je door het oor heen en is ook meteen een pen. De mok kan hij natuurlijk eveneens gewoon als pennenbak op zijn bureau gebruiken.

Dit geschenk is te koop bij: Megagadgets

Golfmok

10. Gouden roos

Er zijn van die leerkrachten die heel speciaal zijn en misschien heeft ook de juf van jouw kind wel iets heel bijzonders gedaan voor je zoon of dochter. Jouw waardering kan je bijvoorbeeld uitdrukken met het cadeau voor de juf haar verjaardag. In dit soort gevallen is deze mooie gouden roos een prachtig idee.

De roos zal niet verwelken en wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Als je de roos voorziet van een kaartje met de reden waarom je zo blij met haar bent, dan heb je jouw dankbaarheid zeker goed laten zien.

Dit geschenk is te koop bij: Megagadgets

Gouden roos

11. Een juf/meester notitieboekje

Een leuk cadeau voor de juf en meester is dit notitieblokje. Leerkrachten kunnen boekjes als deze prima gebruiken want hoe vaak zullen ze niet even snel iets op willen schrijven om niks te vergeten. Nog leuker wordt het als dat notitieblokje dan bedrukt is met een eigen tekst en foto.

Doordat je met een eigen foto werkt, kan je het blok helemaal personaliseren en is het een fijn cadeau voor juf én meester!

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

cadeau juf en meester notitieboekje

12. Verzorgingspakket vrouw

Dit verzorgingspakket voor een vrouw is een echt verwenpakket voor de juf. Je vindt in dit doosje douchegel en handzeep met de geur Mandarin Musk. De producten zijn voorzien van jouw eigen foto, waardoor het meteen heel persoonlijk is.

Misschien ook fijn om te weten: de flesjes zijn 100% gerecycled en de stickers met jouw foto zijn waterbestendig.

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

verwenpakket juf

13. Verzorgingspakket man

Natuurlijk mag je ook kiezen voor een verwenpakket voor de meester. Ook voor hem kan je kiezen voor een mooie doos met verzorgingsproducten. In dit geval gaat het om bodywash en deodorant van Axe.

Jouw eigen foto en tekst komt op de giftbox te staan. Met een mooie felicitatie of wens maak je het tot een fijn presentje voor de meester.

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

Axe geschenkset Bodywash deodorant

14. Houten bewaardoos

De klas opgeruimd houden kan een hele uitdaging zijn voor een leerkracht. En zeker bij je eigen bureau is het toch wel heel fijn als het overzichtelijk is. Geef de meester of juf een mooie, houten bewaardoos om al zijn pennen, potloden en linialen in te kunnen bewaren.

Heeft je kind een lieve uitspraak over de juf gedaan? Of wil je gewoon haar bedanken of feliciteren? Deze mooie doos wordt bedrukt met jouw eigen tekst. Daarmee wordt het meer dan alleen maar een bewaardoos.

Dit geschenk is te koop bij: Tadaaz

Houten bewaardoos

15. Snowglobe met rode hartjes

Een lief verjaardagscadeau voor de juf hoeft natuurlijk helemaal niet zo moeilijk te zijn. Wat dacht je van de snowglobe waar rode hartjes in rond dwarrelen? Alleen dat zegt al dat je de juf wel aardig vindt.

Maar je kunt op de snowglobe ook nog eens een tekst zetten en/of een foto plaatsen. Zo wordt dit cadeautje nog veel aardiger en kan je je wens meteen kenbaar maken via het cadeautje.

Dit geschenk is te koop bij: Tadaaz

Snowglobe met rode hartjes

Nog meer ideetjes nodig? Lees dan ook mijn tips voor cadeaus voor de verjaardag van een man of originele verjaardagscadeaus voor vrouwen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven