15x Cadeau stagebegeleider: Bedankt cadeautje tips

Heb jij een hele leuke stage beleefd? Dan had dat waarschijnlijk veel te maken met je lieve stagebegeleider. Het is dan ook logisch dat je hem of haar wil bedanken met een mooi geschenkje. Als je niet weet wat kopen, geef ik in deze blog graag advies.

Cadeau stagebegeleider

1. Fotocollage van het team

Een fotocollage van het team is een heel mooi cadeau voor je stagebegeleider. Hij of zij kan het voor altijd koesteren. Je kan kiezen voor een poster of een collage op hout, aluminium, forex, canvas of acrylglas. Hoe je het ook aanpakt, dit cadeautje met foto zal de stagebegeleider zeker graag ontvangen!

Dit geschenk is te koop bij: Smart Photo

Fotocollage van het team

2. Bedankt snoeptrommel

Je hoeft niet altijd veel geld uit te geven om iemand blij te maken. Neem nu bijvoorbeeld deze snoepjestrommel. Met dit cadeautje zeg je:’Hartelijk bedankt stagebegeleider voor al je hulp’. Een lieve boodschap waar hij of zij gegarandeerd vrolijk van wordt!

Let op: de snoepjes moet je zelf nog toevoegen. Maar dat geeft je wel de kans om iets uit te zoeken wat hij of zij lekker vindt. Of pak het creatiever aan: vul het met zelfgemaakte snoepjes. Zo heb je een lief én origineel cadeau voor je stagebegeleider!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

snoeptrommel bedankje stagebegeleider

3. Agenda met naam

Wil je een cadeau voor een stagebegeleider in het onderwijs kopen? Dan is het fijn om voor iets te kiezen dat hij of zij kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een organizer. Deze is extra interessant, omdat je er een naam op kan plaatsen. De vulling wordt niet meegeleverd, maar die kan je apart bestellen. Zo maak je dit leuk cadeau met naam compleet!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Agenda met naam cadeau stagebegeleider onderwijs

4. Lindt chocoladepakket met videoboodschap

Chocolade is een goed cadeau voor een stagebegeleider. Al zeker als je kiest voor het Lindt proefpakket. Het bevat allerlei heerlijke smaken, zoals pistache, kokos, praliné en meer. Voor iedere chocoladeliefhebber zit er wel iets bij!

Het bevat ook een videoboodschap, waardoor het al helemaal een leuk cadeau voor je stagebegeleider is! Vind je de doos wat groot? Geen probleem, want er is tevens een kleinere versie te koop.

Voor nog meer lekkere geschenken raad ik trouwens ook aan om mijn lijstje met leuke chocolade cadeaus door te nemen.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Lindt chocoladepakket

5. Gegraveerde Parker pen

Als je zeker wil zijn dat je je stagebegeleider blij maakt, raad ik je aan om een gepersonaliseerd cadeau te kopen. Want het is altijd leuker om iets te ontvangen waar veel liefde ingestoken werd.

Als je kiest voor deze Parker pen schenk je ook nog eens iets heel nuttigs. Het is vooral een goed cadeau voor een stagebegeleider in de zorg of in het onderwijs. Verplegers, dokters, zorgkundigen en leerkrachten moeten immers heel wat informatie neerpennen.

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

leuk cadeau stagebegeleider gegraveerde vulpen

6. Lieve mok

Het is ook een goed idee om een mok aan je stagebegeleider te geven. Vooral als hij of zij dol is op koffie- of thee drinken. En dan kies je uiteraard het best voor eentje met een grappige of lieve tekst op. Deze ‘Bedankt, je bent geweldig’ mok is een goede optie als jij je dankbaarheid wil tonen.

Ben jij erg creatief? Dan is het veel leuker om zelf een mok te ontwerpen.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

mok stagebegeleider

7. Verzorgingspakket

Schenk je stagebegeleidster pure verwennerij met dit verzorgingspakketje. Altijd leuk om te ontvangen! In de doos zit bodylotion, douchegel, scrubzout en een scrubhandschoen. Deze producten hebben allemaal de heerlijke geur van rozemarijn.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Verzorgingspakket

8. Chocoladekaart

Het beste cadeau voor een stagebegeleider is er eentje dat een glimlach op het gezicht tovert. Dat doe je ongetwijfeld met deze chocoladekaart. Het is niet alleen superlekker, maar ook uniek. Want je kan er een foto met tekst op plaatsen. Zet er bijvoorbeeld ‘Hartelijk bedankt stagebegeleider’ op of kies voor een grappig tekstje. Het is hoe dan ook een leuk cadeau dat je stagebegeleider maar al te graag ontvangt!

Dit geschenk is te koop bij: YourSurprise

Chocoladekaart

9. Gepersonaliseerde schrijfmap

Deze schrijfmap is een klein maar fijn cadeautje voor een stagebegeleider in het onderwijs. Voor leerkrachten komt het dagelijks van pas. Dit is trouwens niet alleen een goed origineel cadeau voor een juf of meester, maar ook voor zorgverleners!

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

origineel cadeau stagebegeleider Gepersonaliseerde schrijfmap

10. Sneeuwbol met foto

Een sneeuwbol wordt vaak gegeven als kerstcadeau. Maar eigenlijk is het ook heel leuk om te ontvangen op andere momenten van het jaar. Zeker voor iemand die houdt van Kerstmis en alles wat daarmee te maken heeft.

Deze sneeuwbol is de meest speciale die je kan kopen. Het is namelijk mogelijk om er een toffe foto in te plaatsen. Daarnaast kan je kiezen of het gevuld wordt met sneeuwvlokjes, hartjes of glitter. Hartjes zijn waarschijnlijk niet zo toepasselijk, maar de andere opties zijn wel leuk. Deze snowglobe is zonder twijfel één van de meest bijzonder cadeautjes voor een stagebegeleider!

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

Sneeuwbol met foto cadeautje stagebegeleider

11. Klavertje vier badgehouder

Nog zo’n tof cadeau voor een stagebegeleider in de zorg: een klavertje vier badgehouder. Hiermee maakt hij of zij zich goed zichtbaar. Dat is voor patiënten erg fijn! Een klavertje vier staat bovendien symbool voor geluk. Met deze badgehouder wens je je stagebegeleider dus het allerbeste toe.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

bedankje stagebegeleider zorg Klavertje vier badgehouder

12. Bierflesje douchegel

Een grappig cadeau is the way to go als je stagebegeleider goedlachs is. En dan is dit bierflesje één van de beste opties. Daarmee neem je hem of haar eens goed te grazen. Het is namelijk gevuld met douchegel in plaats van bier. Toch is het een fijn cadeau om te ontvangen, omdat je stagebegeleider het zeker kan gebruiken. Bovendien kan er een foto en tekst op geplaatst worden, waardoor het erg origineel is.

Dit geschenk is te koop bij: Brianto

cadeau stagebegeleider man

13. Hartverwarmende geschenkbox

Deze geschenksbox is het ideale afscheidscadeau voor je stagebegeleidster. Het hartvormig doosje bevat een handdoekje, geurzakjes, bruisballen en theelichtjes. Kortom, alles wat zij nodig heeft om helemaal zen te worden. Daarnaast staat er op de doos ‘Hartelijk bedankt’. Een heel lief cadeau voor je stagebegeleidster!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

geschenkbox hartje

14. Verpleegsterhorloge met naam

Het beste bedankje voor je stagebegeleider in de zorg? Dit verpleegsterhorloge uiteraard! Want het is nuttig en mooi. Daarnaast is het speciaal, omdat je er de naam van je begeleider op kan laten plaatsen. Laat je er liever een tekstje op zetten? Dan kan dit ook.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Verpleegsterhorloge met naam

15. Geschenkset voor kaasliefhebbers

Zoek niet langer naar het ultieme cadeau voor een stagebegeleider die dol is op kaas. Je hebt het gevonden! Deze geschenkset bevat namelijk alles wat nodig is om van kaas te genieten: een kaasplankje en twee kaasmesjes. Het is een tof idee om er nog een wijnfles bij te geven. Sauvignon Blanc is dan aangeraden, omdat het past bij vrijwel alle kaassoorten.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeau kaasliefhebbers

Denk ook aan de collega’s

Je neemt niet alleen afscheid van je stagebegeleider, maar ook van je collega’s wanneer je je stageplek verlaat. Daarom is het fijn om ook voor hen een cadeautje te voorzien. Je hoeft zeker niet voor elke collega iets apart te kopen. Kies liever voor een groot geschenk waar iedereen iets aan heeft. Leuke afscheidscadeaus om te delen zijn bijvoorbeeld: een Mega Milka reep, chocolaatjes van Leonidas of een gigantische Côte d’Or reep.

cadeau opening zaak chocoladereep

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven