15x Cadeau doop: Originele cadeautjes tips voor doopsel

Een doop is zeker een mijlpaal om te vieren. En met die feestelijkheid komt de behoefte aan een speciaal geschenk. Ben je een grootouder, peetouder of een goede vriend(in) en op zoek naar het perfecte idee voor een doopcadeau? Dan zal iets unieks uit deze lijst met cadeautips zeker een glimlach op je gezicht toveren.

cadeau doop

1. Baby badjas

Een baby heeft het liefst natuurlijk lekker warm. Met een gepersonaliseerde badjas voor de kleine geef je dus een nuttig maar ook erg mooi cadeau voor de doop. De zachte stof van katoen is op zich al mooi, maar bovendien kun je ook nog eens de naam van het kindje op de stof laten borduren.

Natuurlijk is dit leuke geschenk verkrijgbaar in verschillende maten én kleuren! Het is dan ook een ideaal cadeau voor het doopsel van je metekind of petekind.

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

gepersonaliseerde badjas Cadeau doop

2. Gepersonaliseerde baby geschenkset

Toon je liefde aan je pete- of metekind door deze schitterende geschenkset cadeau te doen. Je mag twee babyproducten kiezen, met keuze uit een rompertje, slabbetje en badcape.

Kies een design en opschrift en jouw unieke cadeau met naam van de baby wordt voor je gedrukt. Het cadeau wordt geleverd met een linnen geschenktas. Met dit origineel cadeau voor het doopsel van peter of meter maak je ouders en baby zeker gelukkig.

Prijzen en beschikbaarheid: Smartphoto

Baby Geschenkset

3. Noahs ark speelgoedset

Deze speelgoedset is niet alleen schattig, maar past ook perfect bij het thema van de doop.

Het setje is gemaakt van massief hout, is gemakkelijk om mee te spelen en brengt het verhaal van de ark van Noach tot leven. En hoe schattig zijn de bijpassende diertjes? Met dit cadeau voor het doopsel van je petekind of metekind zorg je vast en zeker voor veel speelplezier!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Noahs ark speelgoedset

4. Draagdoek van organisch biokatoen

Een van de eerste dingen waar nieuwe moeders en vaders aan moeten wennen, is het idee dat de baby waarschijnlijk niet gelukkig zal zijn als hij alleen maar op de grond zit. Hij zal in de buurt van zijn ouders willen zijn, zeker als hij nog heel jong is. Maar de meeste ouders hebben niet de tijd om gewoon uren achter elkaar te zitten en hun pasgeboren baby vast te houden. Gelukkig kunnen mama of papa met een draagdoek mobiliteit behouden terwijl ze de baby comfortabel aan hun zijde houden.

Dit beste draagdoek uit organisch biokatoen is een geweldige optie als cadeau voor een doop.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cadeautje doop kind draagdoek

5. Boek: ‘Je bent gedoopt!’

Als je als peter of meter een betekenisvol cadeautje voor de doop van het kind wilt geven, is het boek ‘Je bent gedoopt!’ uitermate geschikt. Het boek legt aan kinderen van drie tot zes jaar de betekenis van de doop uit. Dit is dus een ideaal cadeau voor het doopsel van meter of peter met het zicht op later, als je samen wilt terugkijken op de belangrijke gebeurtenis.

De prachtige illustraties in het boek vullen het boek zeer goed aan. Dit leerrijke cadeau zal absoluut gewaardeerd worden door de ouders!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

origineel cadeau voor doopfeest boekje

6. Knuffelbeer met persoonlijk borduursel

Een baby leert dingen over zijn omgeving met behulp van zijn zintuigen. Een zachte knuffelbeer zal het kind helpen kennis te maken met nieuwe texturen en het zal tegelijkertijd leren over kleuren en maten. Daarom is een knuffelbeer het ideale kraamcadeau, maar ook een subliem cadeau voor een doop.

Deze knuffelbeer kan je volledig personaliseren. Een naam of tekst naar keuze kan je toevoegen in de editor. Jouw persoonlijk ontwerp wordt geborduurd op het allerzachtste knuffelmateriaal. Met dit cadeau voor het doopsel van meter scoor jij zeker weten punten!

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

geboortebeer

7. Hoofdkussen in berenvorm

Een hoofdkussen in berenvorm is een geweldige optie voor iedereen die een leuk, maar praktisch cadeau wil. Dit ergonomisch kussen is ontworpen om een afgeplat achterhoofd te voorkomen. Het traagschuim als opvulling zorgt ervoor dat de baby comfortabel kan liggen. Een voorkeurshouding kan voorkomen of verholpen worden.

De speelse vorm van het kussen maakt het een vrolijk cadeau voor een doopsel.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cadeau doopsel van meter

8. Negendelige verzorgingsset

Dit is een geweldig cadeau voor elke peter of meter die wil helpen de baby gezond en gelukkig te houden. Deze verzorgingsset bevat een nagelknipper, -vijl en -schaartje, een zachtharig borsteltje, kam, thermometer, vingertandenborstel, neusaspirator, inclusief een compact opberg-/reisdoosje.

Hoewel je met dit cadeau misschien geen prijzen wint voor het interessantste cadeau, zal het zeker van pas komen in de loop van het eerste jaar van de baby. En de ouder zal je met dit cadeau voor het doopsel van peter of meter zeker dankbaar zijn.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cadeautje doop kind

9. Potje vol zegeningen

Deze keramische pot is een mooie herinnering aan de bijzondere dag van het kind. Iedereen die aanwezig is, kan een zegen voor de baby schrijven en deze in de keramische pot laten vallen zodat het kind alle briefjes nog jaren kan lezen.

Het kind zal zich de dag niet herinneren, maar de zegeningen in deze pot zullen het kind de liefde laten voelen die hem of haar omringde. Een hartverwarmend cadeau voor de doop.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Potje vol zegeningen

10. Gepersonaliseerde fopspeen

Iedereen die tijd heeft doorgebracht met een ontevreden baby, weet hoe het constante huilen op een persoon kan slijten. Gelukkig kunnen de meeste baby’s worden gekalmeerd door een simpele fopspeen te gebruiken die hen iets geeft om op te kauwen en op te zuigen. Daarom is dit misschien wel het eenvoudigste – en toch meest voordelige – geschenk van allemaal.

Een leuk extraatje is dat je deze fopspeen kunt personaliseren met de naam van de baby.

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

gepersonaliseerd doop cadeau fopspeen

11. Sneeuwbol met foto of tekst

Volwassenen en kinderen over de hele wereld zijn in vervoering door het kleine universum in een sneeuwbol. Wat deze sneeuwbol nog leuker maakt, is dat je je favoriete foto of een lieve boodschap kunt toevoegen. Zo tover je dit magische cadeau om in een gepersonaliseerd doop cadeau.

Doordat de sneeuwbol vervaardigd wordt uit hoogwaardig plexiglas, kan hij gelukkig tegen een stootje. De sneeuwbol heeft bovendien een brede onderkant, waardoor je hem probleemloos overal stabiel kunt neerzetten. Dit kleine stukje magie zal het pete- of metekind in je leven waarschijnlijk met veel liefde overladen. Babyglimlach bijna gegarandeerd.

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

Sneeuwbol met foto of tekst

12. Beeldje van een tweeling

Dit wonderlijk beeld van een tweeling gedragen door twee handen is een prachtig cadeau ter gelegenheid van het doopsel van een tweeling.

Het kunstig beeldje is vervaardigd uit wit polystone is 20 cm breed en 15 cm hoog, perfect om te etaleren in een vitrinekast. Dit origineel cadeau voor het doopfeest zal vast en zeker menig hart laten smelten!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

doopsel tweeling cadeau

13. Design fotohouder met foto’s

Een fotohouder is een perfect cadeau voor het doopsel waarvan het kind tot zijn of haar tienerjaren en daarna van zal genieten. Sterker nog, je kunt een prachtige fotohouder ontwerpen zonder een hoop geld uit te geven.

Deze houten fotohouder is eenvoudig en mooi. In het kan je een geschikt dooptekstje laten graveren. Hierbij mag je dertien foto’s uitkiezen die je ofwel vierkant ofwel rechthoekig kan laten drukken op papier van hoge kwaliteit. Dus als je voor de doop op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau voor de baby, dan is deze schattige fotohouder een geweldige optie!

Prijzen en beschikbaarheid: Smartphoto

Design fotohouder cadeau doopsel metekind

14. Verzorgende babyset met aloë vera

De huid van een baby is niet helemaal hetzelfde als die van mama en papa. De lotion, shampoo en bodymilk die perfect voor jou lijken, kunnen ervoor zorgen dat een baby uitslag krijgt. Daarom is het zo belangrijk om verzorgingsproducten te vinden die specifiek gericht zijn op zuigelingen en pasgeborenen.

Deze set bevat een fles waslotion en shampoo, face & body lotion en een beschermende crème. De verzorgende aloë vera maakt deze set een van de beste opties voor elke nieuwe ouder die op zoek is naar producten voor babyhygiëne. Een praktisch cadeau om een doop te vieren.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Verzorgende babyset

15. Doopdeken

Een doopdeken is een heel leuk idee voor een grootouder of peetouder om aan de kleine ster van de dag te geven – de perfecte manier om het kind te laten zien hoeveel je van hem of haar houdt.

Dit wit deken met zilveren details is een fantastische optie waarmee je de warmte voor je petekind of metekind kunt personaliseren. De schattige zwanen maken het helemaal af. Natuurlijk is dit een uiterst geschikt cadeau voor het doopsel.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

wat geven voor een doop deken

Ben je alvast op zoek naar geschenken, maar is het kindje er nog niet? Kijk dan ook eens naar mijn lijstjes met cadeau tips voor een gender reveal party of cadeau ideeën voor een babyshower.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven