Over mij

Welkom op CadeauSam, de creatieve oase voor degenen die op zoek zijn naar een vleugje originaliteit in de wereld van cadeaus! Mijn naam is Sam Van den Haute, de enthousiaste drijvende kracht achter deze feestelijke online bestemming.

Geboren met een natuurlijke nieuwsgierigheid en een passie (of zeg maar obsessie…) voor het vinden van het perfecte cadeau, besloot ik mijn eigen hoekje op het internet te creëren. Want laten we eerlijk zijn: het is niet altijd gemakkelijk om een écht origineel geschenk te vinden. Toch?!

Wel, daar wil ik verandering in brengen. Via een eenvoudig navigeerbare website, wil ik inspiratie bieden aan echt iédéréén die op zoek is naar een tof gechenk. Van een kleinigheidje tot een heuse show stealer!

 

Hoe CadeauSam begon...

We herinneren on allemaal 2020 nog goed, denk ik. Het jaar waarin Covid-19 uitbrak.
Wel, op dat moment was ik een full-time reisblogger en gaf ik handige en gedetailleerde reistips op CheckOutSam.be en CheckoutSam.nl.

Maar door Corona konden we natuurlijk niet meer reizen… En dus had ik nood aan een nieuwe (creatieve) uitlaatklep!

hoe begon cadeausam

Na heel wat meltdowns en depressieve nachten – besloot ik om me toe te spitsen op het zoeken van cadeautjes. Originele cadeautjes! Want als ik even rondzoek op het internet, vind ik maar behoorlijk weinig écht leuke ideeën! Je wordt door Google meteen naar webshops gestuurd die allemaal dezelfde producten aanbieden…

Met dezelfde zorg als ik mijn reisartikels en -blogs schrijf, maak ik nu ook lijstjes met geschenktips. Voor iedereen! Vrouw, man en kind, en van nieuwjaar tot Pasen: ik ga (een beetje obsessief soms…) op zoek naar de allerleukste cadeau tips en ideeën voor iedereen en elke gelegenheid.

about CadeauSam

Waarom CadeauSam?

Omdat ik geloof dat cadeautjes meer zijn dan alleen materiële voorwerpen. Ze zijn een uitdrukking van liefde, zorg en aandacht. Mijn missie is daarom om jou te helpen bij het ontdekken van die buitengewone geschenken.

Weg met de clichés en welkom aan de unieke vondsten die je nergens anders zult vinden!

Ik noem mezelf de Sherlock Holmes van cadeau-ideeën, altijd op zoek naar verborgen schatten en bijzondere suggesties. Of je nu een verjaardag, jubileum, bruiloft of gewoon een doordeweekse dag viert, ik sta paraat met mijn speurneus om jou te helpen bij het vinden van het perfecte cadeau.

Niet wat je zoekt?

Was ik toch niet origineel genoeg in één van de vele lijstjes? Pardon me! Ik zal er alles aan doen om het goed te maken.

Waarom stuur je mij geen mailtje (Sam@CadeauSam.nl) om te vertellen voor wie of welke gelegenheid je een cadeautje zoekt? Misschien komen we er samen wel uit!

Sam Valentijnscadeau oprichter
CadeauSam oftewel...

Sam Van den Haute

Scroll naar boven