31x Origineel nieuwjaarscadeau : Leuke eindejaarscadeau tips

Een nieuw jaar betekent nieuwe beloften, nieuwe hoop én vooral nieuwe geschenkjes! Helaas hoort daar ook een moeilijke zoektocht bij. Maar geen paniek! Als je nog niet helemaal zeker weet welk eindejaarscadeau je moet kopen voor je mama, papa, meter, peter of ander familielid, helpt onderstaand lijstje met originele eindejaarscadeau ideetjes je op weg!

eindejaarscadeau

1. Gepersonaliseerde sokken

Het meest originele nieuwjaarscadeau voor vrouwen of mannen die het rond deze periode altijd koud hebben: een lekker warm paar originele sokken! Deze kousen toveren onmiddellijk een glimlach op het gezicht van je geliefde en doen ook de rest van de familie ongetwijfeld giechelen.

Het is vooral een goede keuze als je graag een grappig eindejaarscadeau schenkt dat niemand heeft. Sokken met een foto van zichzelf (of nog beter… van jou!) verwacht niemand, natuurlijk!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

origineel nieuwjaarscadeau sokken

2. Gracula knoflookpers

Ontmoet “Gracula“, het meest bijzondere keukenvriendje dat je ooit zal ontmoeten! Gracula is in tegenstelling tot andere vampiers niet van knoflook weg te slaan. Hij maalt het zonder probleem en met veel liefde. Een leuk en handig nieuwjaarscadeau zoals dit, geef je het best aan iemand heel bijzonder!

Je kan het bijvoorbeeld schenken aan je favoriete keukenprins(es) of iemand die gek is op grappige keukenspulletjes. Wie je er ook mee verrast, Gracula is ongetwijfeld een geschenkje om nooit meer te vergeten!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Gracula knoflookpers origineel eindejaarsgeschenk

3. Extreme sensaties Bongobon

Af en toe in het leven heb je een kick nodig, een uitdaging die je nooit meer vergeet. Zeker als je iemand bent die snackt naar adrenaline. Ken jij iemand die altijd spanning en sensatie opzoekt? Dan is deze Bongobon een leuk nieuwjaarsgeschenk!

De waaghals kan kiezen uit tal van leuke activiteiten waaronder een helikoptervlucht, skydiving en nog zoveel meer. Dit is een goed nieuwjaarsgeschenk voor mannen en vrouwen die 2023 op een originele manier willen inzetten!

Prijzen en beschikbaarheid: Bongo – Bol.com

Extreme sensaties Bongobon

4. Gepersonaliseerde kalenders en agenda’s

Met het nieuwe jaar in zicht worden er natuurlijk al weer veel nieuwe afspraken gepland. Heb jij een mama, papa of ander familielid dat niet echt beschikt over organisatietalent? Dan komt een kalender of agenda vast goed van pas!

Deze kalenders en agenda’s personaliseer je met je eigen toffe foto’s. Zo maak je er een uniek en persoonlijk nieuwjaarsgeschenk van. En extra handig: belangrijke dagen kan je tijdens het ontwerpen al in de agenda of kalender zetten. Zo weet je in ieder geval zeker dat de ontvanger van je geschenk jouw verjaardag niet zal vergeten!

Prijzen en beschikbaarheid: Smart Photo

gepersonaliseerde kalender

5. Vleermuis kurkentrekker

Dat nuttige nieuwjaarscadeaus ook leuk kunnen zijn, bewijst deze Vleermuis kurkentrekker. Flessen opendoen zal nooit meer hetzelfde zijn!

Telkens als je hem gebruikt, doe je dat met een glimlach op je gezicht. De kurkentrekker is ook gewoon erg handig om te hebben en gemaakt uit sterk materiaal, zodat je hem lang kan koesteren. Geef dit nieuwjaarscadeau aan je ouders en schenk iets unieks dat ze zeker kunnen gebruiken!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Vleermuis kurkentrekker

6. Gegraveerd bierglas

Bovenstaande grappige nieuwjaarscadeau kun je misschien ook combineren met een persoonlijker geschenk? Wat dacht je bijvoorbeeld van een gegraveerd bierglas!

Kies voor een spreuk of naam en kies voor een origineel design. Het bierglas (of de bierpul!) wordt binnen de kortste keren omgetoverd tot een origineel hebbeding, vanwaar jouw vriend of vriendin maar al te graag op nieuwe herinneringen zal proosten!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

gegraveerd bierglas

 

7. Cocktail set

Als perfect nieuwjaarscadeau voor een peter die verzot is op lekkere drankjes is er deze luxe cocktail set. Deze uitgebreide set bevat echt alles om de meest heerlijke cocktails mee te maken.

Doordat het gemaakt is uit roestvrijstaal schenk je ook kwaliteit. Dat is mooi meegenomen, wan nieuwjaarcadeaus waar je langer van kan genieten, zijn altijd leuker!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

nieuwjaarscadeau voor peter cocktail set

8. Pizzamaker

Een handige pizzamaker is één van de beste nieuwjaarscadeaus voor je peter, zeker als hij een echte chef-kok is. Hiermee maakt hij in een mum van tijd de meest heerlijke pizza’s klaar.

En er is meer, want het toestel kan ook gebruikt worden voor het bereiden van omeletten, pannenkoeken en zelfs het bakken van vlees en groentjes. Dat dit multifunctioneel keukenapparaat een geliefd nieuwjaarsgeschenk is, daar hoef je niet over te twijfelen!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

pizzamaker nieuwjaarscadeau voor hem

9. Magic Mok

De Magic mok is een héél speciaal nieuwjaarscadeau voor je petekind of metekind! Kijk samen hoe de donkere kleur plaats maakt voor een leuke boodschap, tekening of foto wanneer er een warm drankje in gegoten wordt.Je kunt helemaal zelf kiezen wat je op de mok zet, dus dit originele eindejaarscadeau kun je ook gebruiken voor een andere boodschap!

Geef deze Magic mok aan je petekind of een andere geliefde en je tovert dit jaar gegarandeerd een glimlach op hun gezicht. Met dit nieuwjaarschenk kan je gewoon niet teleurstellen!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

nieuwjaarscadeau ouders magic mok

10. Bijzonder wijnglas

Wil je graag een grappig nieuwjaarscadeau aan je ouders geven? Overweeg dan zeker dit bijzonder wijnglas. Het is bevestigd op een wijnfles, waardoor je moeder en vader nooit meer moeten bijschenken. Als dat niet makkelijk is!

Dit leuk nieuwjaarscadeau is ongetwijfeld één van de meest originele dingen die je kan kiezen. Let wel op, want het is enkel weggelegd voor de echte lolbroeken!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

nieuwjaarscadeau voor haar

11. Bijzonder wijnglas 2.0

Vind je het bovenstaande nieuwjaarscadeau wel origineel, maar wil je het toch iets persoonlijker maken? Kies dan voor een setje gegraveerd wijnglazen met een naam of leuke boodschap!

Je kunt het design van de gravure zo mooi maken als je zelf wilt of gewoon kiezen uit één van de vele voorbeelden online. De twee wijnglazen hebben een inhoud van 37 cl en zijn vaatwasserbestendig. Ideaal om meteen te klinken op het nieuwe jaar, dus!
Je hebt ook de mogelijkheid om één exemplaar te schenken.

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

gegraveerde wijnglazen

12. Sterrenlampje

De beste verrassing voor je nichtje, neefje, petekind of ander bijzonder kind in je leven is dit sterrenlampje. Hiermee tover je een magische sterrenhemel tevoorschijn in de slaapkamer.

Omdat kinderen helemaal dol zijn op magie, kan je hiermee niets verkeerd doen. Sterker nog: zelfs de meest kieskeurige deugniet maak je blij met dit nieuwjaarscadeau!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Sterrenlampje nieuwjaarsgeschenk metekind petekind

13. Bonsai starterskit

De Bonsai starterskit is een uitstekend eindejaarscadeau voor mannen met groene vingers. Dankzij deze kit kunnen ze zelfs zonder tuin hovenieren, waar en wanneer ze maar willen!

Een bonsaiboompje is ook gewoon leuk om naar te kijken en de pret wordt nog groter, wanneer het zelf gezaaid is! Ken je een bijzondere man in je familie met een liefde voor groen? Kies dan dit nieuwjaarscadeau voor hem en tover een lach op zijn gezicht!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Bonsai starterskit

14. Gepersonaliseerde puzzel

Voor de lolbroeken is er een originele puzzel met zelfgekozen foto of afbeelding. De ideale manier om het jaar plezierig in te zetten! Een uitdagende puzzel is niet alleen voor kinderen leuk, want het kan zeker ook volwassenen bekoren!

Kies een leuke foto, grappige boodschap of originele afbeelding en dit oudejaarsgeschenkje is unieker dan eender welk ander cadeau dat er wordt gegeven!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

gepersonaliseerde puzzel eindejaarsgeschenk

15. Kalimba

Heb jij ook zo’n muzikale genie in de familie? Dan is een muziekinstrument altijd een leuk idee. Zeker als je kiest voor de kalimba, want de kans is groot dat zelfs de Beethoven uit je familie dit origineel nieuwjaarscadeau nog niet heeft!

Het instrument wordt ook weleens duimpiano genoemd en zorgt voor de mooiste klanken. Ideaal voor zij die het jaar met een positieve noot willen beginnen!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Kalimba

16. Panda spaarpot

Eén van de goede voornemens die we bijna allemaal maken, is geld sparen. Daarom is deze Panda spaarpot zo’n gepast nieuwjaarscadeau. Vanaf nu wordt sparen veel leuker en daarom ook haalbaarder!

De panda zit in een doos en neemt zelf de munten met zijn pootjes. Het is zo leuk, dat je er wel naar kan blijven staren. Het spreekt voor zich dat je dit origineel eindejaarscadeau schenkt aan een buitengewone persoon!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.comMega Gadgets

Panda spaarpot origineel eindejaarscadeau

17. Sushi maker

Er zijn maar weinig mensen die niet van lekkere sushi genieten en dat is ook waarom deze sushi maker zo’n leuk nieuwjaarscadeau is. Met een leuk keukentoestel zoals dit, vermijd je teleurgestelde gezichten!

Het is eenvoudig te gebruiken en heeft een speciale vorm waarmee je in een handomdraai hartvormige sushi maakt. Dit nieuwjaarscadeau is voor je meter een echt plezier, maar ook andere mensen uit je familie zullen er blij mee zijn!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Sushi maker eindejaarscadeau vrouwen

18. Wereldkaart prikbord

Ken je iemand die wilde reisplannen heeft voor het nieuwe jaar? Dan is het leuk om dit wereldkaart prikbord als origineel nieuwjaarscadeau te geven. Hiermee houdt de reiziger makkelijk belangrijke foto’s bij!

Hij of zij kan er ook een bucketlistje op prikken of er gewoon leuke notities bijplaatsen. Er is zoveel mogelijk! Dit handige maar vooral leuke nieuwjaarscadeau ziet er daarnaast ook nog eens erg mooi uit. Ideaal om meer sfeer in huis te brengen! Als je niet goed weet wat je de avonturier van je familie moet geven, is dit eindejaarsgeschenk dus een goede optie!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Wereldkaart prikbord

19. Throw Throw Burrito

Het beste nieuwjaarscadeau voor een peter die graag gezelschapsspelletjes speelt? Dat is zonder twijfel Throw Throw Burrito! Dit bijzondere spel combineert het sportief plezier van trefbal met een uitdagend kaartspel.

Als je dit jaar eens iets anders als nieuwjaarscadeau wilt geven, is het Throw Throw Burrito spel een goede keuze. Grote kans dat je dierbare dit niet ziet aankomen!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

eindejaarscadeau mannen Throw Throw Burrito

20. Sudoku scheurkalender

Oudjaar is de ideale periode om een nieuwe scheurkalender als eindejaarscadeau te geven. Als je kiest voor de Sudoku kalender schenk je ook nog eens urenlang denkplezier.

Voor de bolleboos in je familie bestaat er geen betere verrassing. Waarom zou je kiezen voor iets alledaags dat slechts eenmalig gebruikt kan worden? Schenk hem of haar liever 365 dagen vol puzzelplezier met dit leuk nieuwjaarscadeau!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Sudoku scheurkalender nieuwjaarscadeau ouders

21. Zeep pakket

Waarom schenk je niet eens een knutselpakket als nieuwjaarscadeau voor je meter? Op die manier start ze het jaar met een leuke nieuwe bezigheid. Er zijn natuurlijk veel creatieve pakketen om uit te kiezen, maar er zijn er weinig zo leuk als het zeep pakket!

Het bevat kleur en -geurstoffen, gietzeep, verschillende vormen en gedroogde bloemen, kortom alles wat je nodig hebt voor het maken van unieke zeepjes. Als je dit schenkt als nieuwjaarscadeau voor haar, geef je je meter niet alleen een leuke bezigheid, maar ook fijne relaxmomentjes!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

nieuwjaarscadeau voor meter Zeep pakket

22. Bedrukte jaarkalender

Met oudejaar wordt het nieuwe jaar ingeluid en dat wilt ook zeggen dat je veel nieuwe afspraakjes moet maken met je familie of vrienden! De beste manier om dat allemaal in goede banen te leiden, is door een mooie jaarkalender als nieuwjaarscadeau te schenken.

En wat is er leuker dan eentje waarbij al jullie leukste foto’s zijn vereeuwigd?! Geef dit originele nieuwjaarscadeau en schenk de persoon een jaar vol leuke herinneringen! Hoe leuk is dat?!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

jaarkalender nieuwjaarsgeschenk

23. Spaghettimonster vergiet

De grapjas in je familie doe je geen plezier met een saai geschenk. Nee, je moet een speciaal nieuwjaarscadeau voor hem zien te vinden. Gelukkig is er het Spaghetti Monster vergiet dat zonder enige twijfel één van de bijzonderste dingen is die hij ooit gezien heeft!

Het vergiet is een goede hulp in de keuken en helpt bij het bereiden van talloze gerechten, maar het zorgt ook voor een dagelijkste lach op het gezicht. Een nieuwjaarscadeau waar je dierbare van opkijkt!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Spaghettimonster vergiet nieuwjaarscadeau voor haar

24. Cadeaupakket met bubbels

Wil je een luxe en persoonlijk geschenk geven? Dan is het Smart2give cadeaupakket bubbels de uitkomst! Dit pakket bestaat uit een set champagneglazen die je kan laten graveren. Daarnaast zit er een heerlijke fles bubbels in en een chique gouden wijndop. Zo ga je knallend het jaar uit en in! De champagneglazen zijn een blijvende herinneringen aan deze leuke avond!

Prijzen en beschikbaarheid: SmartPhoto

cadeaupakket nieuwjaar bubbels

25. Bedrukte sleutelhanger

Zoek je nog naar een leuk nieuwjaarscadeautje onder de €10? Deze bedrukte sleutelhanger is persoonlijk en ideaal als herinnering om altijd aan een sleutelbos te hangen.

Je kunt kiezen uit een vierkantje, rechthoek of hartvorm en je kunt ervoor kiezen om zowel de voor- als achterkant bedrukken. Kies voor een leuke spreuk of een mooie foto van jullie beiden. Klein, maar fijn!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

bedrukte sleutelhanger

26. Scrapbook

Zoek niet langer naar het ideaal creatief nieuwjaarscadeau voor haar, een scrapbook is altijd een goed idee! Dit is een boek speciaal bedoeld voor creatieve doeleinden. Je kan erin tekenen, plakken, kleuren en nog veel meer. De bedoeling is dat je op een bijzondere manier herinneringen vastlegt.

Bij het boek krijg je verschillende accessoires om aan scrapbooking te beginnen. Schenk dit origineel eindejaarscadeau aan die ene nostalgische tante, je getalenteerde zus of een ander familielid en geef haar een creatieve hobby waar ze nog veel plezier aan beleeft!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

leuk nieuwjaarscadeau Scrapbook

27. Party bluetooth speaker voor kinderen

Met de Party bluetooth speaker ga je al feestend 2023 in. Dit is het perfecte nieuwjaarscadeau voor kinderen die houden van dansen en muziek. Het geeft hen de mogelijkheid om altijd en overal een leuk feestje te bouwen!

De speaker heeft een goede geluidskwaliteit en is voorzien van lichten die zorgen voor speciale effecten. Doordat het draadloos is, neem je het makkelijk overal mee. Er is ook een microfoon inbegrepen, zodat zingen nog leuker wordt. Schenk dit eindejaarscadeau aan je muzikale nichtje, je dansgrage neef of een andere energierijke deugniet en maak iemand ontzettend blij!

Meer weten over andere goede opties? Lees dan ook dit artikel over de beste bluetooth speakers.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Party bluetooth speaker voor kinderen

28. E-reader

Een E-reader is een goed nieuwjaarsgeschenk, vooral als je iemand kent die van plan is om meer te lezen in het nieuwe jaar. Met dit handig toestel verslind je talloze boeken, zonder dat je er plaats voor moet vrijmaken in je kast.

De Kobo e-reader is geschikt voor de opslag van maar liefst 6000 boeken en voorzien van een licht, zodat lezen tijdens de avond vergemakkelijkt wordt. Met dit toestel doe je zowel jong als oud een groot plezier!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

E-reader nieuwjaarscadeau

29. Theehuisje

Dit schattig theehuisje is het beste nieuwjaarscadeau voor een meter die houdt van heerlijke theetjes. Het is speciaal ontworpen om de theezakjes in te plaatsen en ze er eenvoudig weer uit te nemen.

Doordat het er ook erg leuk uitziet, is het ideaal om te plaatsen in de keuken. Het heeft een gezellige uitstraling en zorgt ervoor dat je meter haar favoriete thee altijd bij de hand heeft!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

theehuisje

30. Gegraveerde theeglas

En als je dan toch van plan bent om een theehuisje als nieuwjaarsgeschenk te geven… Waarom geef je er dan niet meteen een leuk glaasje bij?! Dit gegraveerde theeglas is te bedrukken met wat je maar wilt. Een leuke spreuk, een speciale datum of de naam van je liefste vriendje of vriendinnetje: het kan allemaal!

Je kunt kiezen uit een normaal glas of een rondere vorm. Dit goedkope nieuwjaarscadeau onder €10 is een leuk extraatje en bovendien heel persoonlijk.

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

gegraveerd theeglas

31. Onderwater lichtshow

Eén van de leukste eindejaarscadeaus voor kinderen is de onderwater lightshow. Dit kleine lichtje zorgt voor een unieke ervaring in bad. Ideaal voor kindjes die niet helemaal dol zijn op baden of deugnieten die van unieke dingen houden.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je dit origineel nieuwjaarscadeau niet aan een volwassene kan schenken. Je kent vast wel iemand die voor altijd een beetje kinds blijft en dit lichtje het einde zal vinden!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Onderwater lichtshow nieuwjaarscadeau

Met deze originele nieuwjaarscadeaus ben je ongetwijfeld de ster van de avond! Wil je ook voor Kerst leuke ideeën? Lees dan zeker ook het artikel over originele kerstcadeaus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven