20x Puzzel cadeau: Denksport cadeau tips voor puzzelaars

Ikzelf ben verzot op puzzelen. Ik hou van de uitdaging en vooral dat het me helpt om even mijn gedachtes volledig leeg te maken. Als jij ook zo iemand kent, maak je hem of haar zonder twijfel blij met één van de uitdagende puzzel cadeaus uit onderstaande lijst. Ook voor zij die geen expert zijn, zocht ik enkele leuke cadeau-ideetjes uit.
Neem zeker een kijkje als je je favoriete puzzelaar bijzonder wilt verrassen!

puzzel cadeau

1. Foto cadeau puzzel 1000 stukjes

Een puzzelfanaat maak je ongetwijfeld blij met deze fotopuzzel. Hij bestaat uit 1000 stukjes waardoor het zeker uitdagend genoeg is. Je maakt hem bovendien zo moeilijk als je wilt, want je kan hem laten bedrukken met foto en tekst.

Daag een fervente puzzelaar bijvoorbeeld uit door er een collage van dezelfde foto’s op te laten bedrukken. Maar je kan er ook voor kiezen om er een lieve foto op te plaatsen, zodat het een hartverwarmend gepersonaliseerd geschenk wordt. Wat je ook kiest… Het wordt ongetwijfeld een groot succes!

Dit geschenk is te koop bij: YourSurprise

Foto cadeau puzzel 1000 stukjes

2. Harry Potter pennenhouder – 3D puzzel

Vind je het fijn om origineel uit de hoek te komen? Schenk dan deze 3D puzzel aan je geliefde. Hij is erg geschikt voor kinderen, maar ook volwassenen vinden het fijn om deze puzzel te ontvangen. Zeker als ze dol zijn op de films. Eens het in elkaar zit, kan dit Harry Potter cadeau gebruikt worden als pennenhouder. Leuk, mooi én nuttig tegelijkertijd!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Harry Potter 3D puzzel cadeau

3. Chocolade Kerstmis puzzel

Gooi het eens over een andere boeg. Verras je dierbare met een chocolade puzzel cadeau. De beste keuze als hij of zij ook dol is op deze lekkernij!

De Merry Christmas puzzel is natuurlijk vooral geschikt om te geven als kerstgeschenk, maar er is ook een Happy Birthday versie.

Wil je op een ander moment een chocolade cadeau in de vorm van een puzzel geven? Dan zijn deze blokjes een goed alternatief.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

chocolade puzzel cadeau

4. Aap puzzel

Hoe oud of jong je dierbare ook is, met deze unieke puzzel zorg je zeker voor een glimlach op het gezicht. De 132 puzzelstukjes zijn gemaakt in de vorm van diertjes. Dat maakt hem extra moeilijk.

De aap is erg leuk, maar je kunt ook kiezen voor een leeuw, tijger, uil of eenhoorn. Door de mooie vormgeving ontvangt iedereen het graag. En het is ook nog eens een erg goedkoop puzzel kado.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeau voor puzzelaar

5. Tetris lamp

Deze Tetris lamp brengt een vleugje nostalgie in je interieur. Het is een uitstekend puzzel cadeau voor iedereen die van Tetris houdt!

Je kunt de lamp in elkaar steken hoe je wilt. Met deze zeven vormen kun je dan ook enkele bijzondere creaties maken. Een goed cadeau voor een puzzelaar, maar ook voor een gamer. Nog beter als je geliefde beiden is!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Tetris lamp

6. Denksport puzzelpakket

Je kunt ook een puzzelboek cadeau geven aan je mama, broer of andere bolleboos. Als je kiest voor dit pakket, schenk je zelfs vier keer zoveel plezier. Het bevat namelijk drie boeken en een puzzelkubus. Het ideale Denksport cadeau!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

denksport cadeau

7. Wijnpuzzel

Deze wijnpuzzel is het perfecte geschenk voor iemand die dol is op wijn én een gevoel voor humor heeft. Ook jij zult je lach niet kunnen inhouden wanneer je dierbare de verpakking probeert te openen.

Dit wijncadeau komt wel zonder fles. Die moet je dus zelf nog bijkopen. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een wijnfles met foto om het nog bijzonderder te maken.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Wijnpuzzel

8. GoCube 2×2 speedkubus met app

Een puzzelkubus is ook een heel goed cadeau voor een puzzelaar. De GoCube 2×2 speedkubus is één van de meest speciale, omdat je hem kunt verbinden met een app. Zo kun je zien in hoeveel tijd je de puzzel opgelost hebt en leer je de stapjes. Dit puzzelcadeau is dus geschikt voor beginners en gevorderden!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

breinbrekers cadeau

9. Mysterieus juwelendoosje

Het allermooiste breinbrekers cadeau voor vrouwen? Dat is dit handgemaakte doosje, want ze kan er haar juwelen in plaatsen. Natuurlijk kun je dit puzzel cadeau ook aan een man geven.

Iedere puzzelaar vindt het vast fijn om te krijgen, omdat het een hele uitdaging is om open te krijgen. Bovendien is het een mooi pronkstuk voor in huis!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Walnoot Gesneden Handgemaakte Houten Kisten

10. Smartgames IQ Digits denkpuzzel

Ook een heel leuk idee: geef dit gezelschapsspel aan je favoriete puzzelfanaat. Zo kan hij of zij het puzzelplezier delen met anderen! Het spel heeft 120 uitdagingen die geschikt zijn voor beginners en experts!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Smartgames IQ Digits denkpuzzel

11. 3D puzzel van een monument

Een fan van reizigers kun je geen beter puzzel kado geven dan een replica van één van de beroemdste monumenten ter wereld. Laat je geliefde de Toren van Pisa, Eiffeltoren, de Big Ben of het Empire State Building in elkaar puzzelen en als eyecatcher gebruiken in de woning. De details zijn fantastisch en het geeft zelfs licht.

Uitdagend is de puzzel ook, want hij bestaat uit maar liefst 216 stukjes.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

3D puzzel monument

12. Hondenpuzzel

Je lieve viervoetertje mag ook niet vergeten worden tijdens de feestdagen. Hem of haar verras je het best met deze hondenpuzzel. De bedoeling is dat je harige vriendje de vakjes openschuift om zo de snoepjes te kunnen opeten.

Heb je zelf geen hond? Dan kun je het kopen als bijzonder cadeau voor een hondenbaasje dat ook graag puzzelt!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Hondenpuzzel

13. Puzzelstuk sorteerbakjes

Een fervente puzzelaar maak je erg blij met deze sorteerbakken. Want daarin kan hij of zij makkelijk de juiste puzzelstukjes sorteren. Dankzij de puzzelstukvorm zien ze er bovendien niet alleen fraai uit, maar nemen ze ook minder plaats in.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Puzzelstuk sorteerbakjes

14. Mozabrik fotolegpuzzel

Deze Mozabrik legpuzzel is een goed alternatief voor een gewone puzzel. In plaats van puzzelstukjes bevat de doos kleine mozaïek-steentjes die je op de juiste plaats moet leggen.

De foto die erop komt te staan, kun je zelf kiezen. Zo krijg je een wel heel uniek cadeau met foto! Er zijn verschillende sets verkrijgbaar.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Mozabrik fotolegpuzzel

15. Brains Schatkaarten spel

Brains Schatkaarten is één van de meest geliefde spelletjes onder puzzelaars. Het bevat 50 verrassende puzzels. De bedoeling is dat je aan de hand van de juiste tegels een schatkaart maakt. Alles moet mooi in elkaar passen en kloppen. Er is slechts één juiste oplossing.

Het klinkt allemaal simpel, maar het spel is erg uitdagend. Zeker op het moeilijkste niveau. In de doos zit de oplossing. Bij dit spel kun je dus niet vastzitten. Leuk om weten: er is ook een versie met Japanse tuinen te koop.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

puzzelboek cadeau geven

16. Onmogelijke legpuzzel

Zelfs de meest ervaren puzzelfanaat heeft moeite met de Krypt puzzel van Ravensburger. Geen wonder, want het is één van de meest moeilijke puzzels die er bestaan. Niet omdat het ontzettend veel puzzelstukjes bevat, maar wel omdat alle stukjes dezelfde kleur hebben. Een uitdaging die niet voor iedereen weggelegd is!

Ken je iemand die houdt van moeilijke puzzels? Dan is dit een uitstekend origineel verjaardagscadeau voor hem of haar. Je kunt kiezen uit diverse kleuren. De zwarte puzzel is de moeilijkste, omdat deze geen verschillende tinten heeft.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

denksport cadeau breinbrekers

17. Wereldkaart puzzel 5000 stukjes

Deze gigantische wereldkaart puzzel is het beste cadeau voor reizigers die ook graag puzzelen. Geef het wel enkel aan een ervaren puzzelaar, want met 5000 stukjes is het niet voor iedereen even geschikt. Voor iemand die het gewend is, bestaat er echter geen beter puzzel kado!

Zodra de puzzel af is, kan de reiziger genieten van een prachtige antieke wereldkaart van ruim één meter lang.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

puzzel kado

18. Metalen breinbrekers

Deze set bevat tien metalen breinbrekers waarbij je de onderdelen van elkaar moet scheiden en vervolgens terug in elkaar steken. In de doos zitten vijf makkelijke, vier moeilijke en één hele lastige breinbreker. Daardoor is dit puzzel cadeau geschikt voor iedereen!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Metalen breinbrekers

19. Hartvormige puzzel

Heb je nog geen uniek Valentijnscadeau voor je vriend(in) gevonden? Dan vind je deze hartvormige puzzel vast interessant. Plaats er een foto en lieve tekst op en je verwarmt gegarandeerd het hart van je partner. De puzzel bestaat uit 23 stukjes en is dus niet echt een uitdaging. Maar het is wel een heel liefdevol geschenk!

Dit geschenk is te koop bij: YourSurprise

Hartvormige puzzel

20. Huzzle breinbreker

Om de Huzzle breinbreker uit elkaar te kunnen halen, moet je echt goed je hersenen gebruiken. Makkelijk is het niet, maar het is wel heel leuk. Dit breinbrekers cadeau is dan ook ideaal om te geven aan iemand die houdt van een uitdaging.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

breinbrekers kado

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven