20x Halloween cadeaus: Gadgets, accessoires & decoratie

Het griezeligste seizoen van het jaar komt er weer aan: Halloween! Om deze tijd goed voorbereid tegemoet te gaan, heb ik hier alle beste Halloween cadeaus, versieringen en gadgets voor je verzameld. Alles wat je nodig hebt voor een spookachtige en griezelige Halloween!

halloween cadeaus

1. Halloween decoratie heks met licht, geluid en beweging

Begin je avondje goed door deze heks je gasten op te laten wachten bij de deur: één van de leukste halloween cadeaus die je jezelf of aan iemand anders kan schenken!

De pop is 170 cm lang, heeft lichtgevende ogen, een gloeiende kristallen bol en beweegt en maakt geluid. Deze Halloween gadget gaat aan wanneer ze iemand in de buurt van haar geluidssensor hoort. bij de deurbel om iedereen te laten schrikken wanneer ze aanbellen!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Halloween cadeau heks

2. ESY Pratend Schilderij met licht-, bewegings- en geluidseffecten

Dit creepy schilderij heeft een 3D portret erin verwerkt en is ongetwijfeld één van de grappigste (en engste!) Halloween cadeaus die je kan geven. Het gezicht heeft ogen die rood licht geven en kan onder andere de mond bewegen. Ook komen er verschillende spookachtige geluiden uit dit kunstwerk. Deze Halloween gadget werkt op sensor, dus een leuke manier om je gasten aan het schrikken te krijgen, als ze er nietsvermoedend langs lopen!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

ESY Pratend Schilderij

3. Halloween decoratie pakket – vogelverschrikker met kraaien

Creëer met deze set een griezelig tafereel in je tuin of huis. Je krijgt in dit vierdelige pakket een vogelverschrikker van 100 cm, met een pompoen hoofd en drie vliegende kraaien van 40 cm. Groot genoeg om een echte opvallende verschijning te zijn. Kortom, de beste versiering voor een creepy sfeertje in oktober.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Halloween decoratie pakket

4. Glow-in-the-dark Halloween neptattoos

Of je nu van plan bent om helemaal uitgebreid in kostuum Halloween te vieren, of het toch allemaal wat subtieler wilt houden, deze tijdelijke tatoeages zijn een leuke toevoeging! Je krijgt tien vellen met in totaal tachtig glow-in-the-dark Halloween neptattoos die je zeker zullen laten opvallen in het donker. Alle bekende figuren zitten erbij, van spinnenwebben tot heksen.

Ze zijn ook leuk om als Halloween uitdeelcadeautjes te geven!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Glow-in-the-dark Halloween neptattoos

5. Halloween uitdeelcadeautjes – foamstickers

Of er in jouw buurt nou wordt gedaan aan trick or treat, of je gewoon wat uit te delen wilt hebben aan de kleintjes tijdens je Halloween feestje, dit is een originele variant op een zakje snoep. In plaats van een zoete traktatie zijn dit sticker traktaties. Elk cadeauzakje heeft tien foamstickers erin, allemaal met een spooky thema. Een van de leukste Halloween cadeau ideeën voor je jongste gasten.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Halloween uitdeelcadeautjes foamstickers

6. Fissaly 84 stuks Halloween griezel pakket

Tover jouw woning in een keer om tot een spookhuis met dit griezel pakket vol met Halloween decoraties. Alles wat je maar nodig kan hebben zit er in, zoals slingers, spinnenweb doeken, 3D vleermuizen en nog veel meer!

Gebruik het om in een klap klaar te zijn deze oktober, of als aanvulling op de rest van je decoraties – bijvoorbeeld om je Halloween cadeaus te versieren!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Halloween accessoires

7. Horror deurbel

Als je het hele huis in de Halloween sfeer wilt brengen, begint dat natuurlijk aan de voordeur. Met deze deurbel zijn je gasten al in de juiste stemming voordat ze nog maar binnen zijn! Het oog in het midden van het kruis van de deurbel is normaal gesloten, maar als je aanbelt opent het oog en kijkt het rond, vervolgens geeft het licht en wordt er een tekst afgespeeld. Dat is pas een unieke start van een spookachtige avond met deze Halloween gadget!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Horror deurbel

8. Levensecht menselijk skelet – 170 cm

Deze decoratie mag niet ontbreken bij jouw Halloween versiering. Het is een levensecht skelet op ware grootte! Je kan hem met zijn lengte van 170 cm gewoon aankleden in je eigen kleren en Halloween accessoires, of gewoon kaal neerzetten op de bank om al je gasten de stuipen op het lijf te jagen!

Dit geschenk is te koop bij: Mega Gadgets

Halloween gadgets skelet

9. Grafsteen en hekjes – feest decoratie

Laat je tuin dit jaar meedoen met Halloween met deze set van griezelige decoraties voor buiten! Met dit pakket tover je een kerkhof tevoorschijn direct voor je huis, met een oude grafsteen met een skelet thema en hekjes. Maar natuurlijk kan je hem ook op je balkon of binnen gebruiken.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Grafsteen en hekjes feest decoratie

10. Bloederige oogbollen als drijvende kaarsen

Dit is pas sfeerverlichting helemaal in de stijl van Halloween! Deze set van vier drijvende kaarsjes ziet eruit als bloederige oogballen in water. Perfect om bijvoorbeeld in een kom met een mysterieuze rode vloeistof te laten drijven! Maar ook leuk om als Halloween cadeautje te geven!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Bloederige oogbollen als drijvende kaarsen

11. Halloween lantaarn met licht en geluid

Deze lantaarn is ongeveer 30 cm hoog en ziet eruit als een klassieke olielamp, behalve dat als je hem aanzet er een doodskop tevoorschijn komt in het licht. En eentje die nog gaat schreeuwen ook! Je kan de lamp neerzetten of bijvoorbeeld ophangen in een boom. Hoe dan ook, deze Halloween gadget is geweldig om een spookachtige sfeer te creëren dit jaar!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Halloween lantaarn met licht en geluid

12. Opblaasbare Halloween boom met LED

Met deze opblaasbare decoratie van HomCom heet je al je buren een warm welkom deze Halloween! De boom is wel 274 cm hoog en er zitten een uil en een spook tussen de takken. Aan de bodem zie je ook nog eens twee pompoenen om het thema helemaal af te maken.

Ook hangt er een bord met de tekst “Happy Halloween” aan de boom. En als je de decoratie aanzet, wordt die mooi verlicht van binnen door LED modules.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Opblaasbare Halloween boom met LED

13. Halloween Projector – XXL editie

Met deze Halloween hologram projector kan je binnen of buiten de spookachtige sfeer naar voren brengen. In het pakket zitten drie verschillende griezel thema’s die je kan afwisselen, afhankelijk van wat er beter bij jouw decoratie past. Met deze Halloween gadget maak je je feestdecoratie zeker extra speciaal!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Halloween hologram projector

14. Dansende heks in boom met licht en geluid

Deze leuke feest decoratie voor op tafel kan voor de juiste Halloween sfeer tijdens het diner zorgen. De heks in de boom reageert op geluid en gaat dansen en lachen als ze een harde klap in haar buurt hoort. Dit beeld heeft ook een lichteffect. Zo kan ze prima meedoen met alle pret aan tafel.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

halloween cadeaus Dansende heks in boom

15. Vleermuis skelet decoratie

Vleermuizen horen helemaal bij Halloween en deze skelet versie is fantastisch griezelig! Je kan deze creepy decoratie makkelijk ophangen, bijvoorbeeld in de gang of boven de tafel. Hij heeft een spanwijdte van wel 72 cm, groot genoeg om je vrienden te laten schrikken als ze deze opeens boven hun hoofd spotten!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Halloween cadeau ideeën vliegende vleermuis

16. Halloween Clown gordijn

Laat je gasten griezelend binnenkomen door deze decoratie voor de deur te hangen. Dit gordijn in de vorm van een clown geeft licht, beweegt en maakt geluid. Het zal interessant zijn om te zien wie van je vrienden nog naar binnen durft te komen als ze eerst hier doorheen moeten gaan!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Halloween decoratie gordijn

17. Opblaasbare Magere Hein zeis

De zeis is een Halloween item die je altijd verwacht te zien tijdens het feest. Deze opblaasbare versie is 100 cm lang en is perfect als Halloween accessoire om je kostuum mee af te maken, maar ook als decoratie is die handig. Je kan hem aan de muur hangen als griezelige muurdecoratie, of combineren met je andere spookachtige versieringen.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Opblaasbare Magere Hein zeis

18. Set van twee spoken met beweging en geluid

Laat het deze Halloween spoken in je huis met deze twee leuke poppen. Elk is 48 cm lang en beweegt en maakt geluid. Je kan deze geesten overal in je huis ophangen om je gasten goed te laten griezelen! Of hang ze voor het raam als je buren ook wel wat Halloween spirit kunnen gebruiken.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Halloween cadeautjes spoken met beweging en geluid

19. Halloween accessoire voor je hond – vampiertanden

Natuurlijk wil je trouwe viervoeter ook meedoen met het feest en met dit grappige hondenspeeltje is dat heel makkelijk. Dit speeltje is speciaal voor het spookachtige feest ontworpen; als je hond deze pakt is hij meteen verkleedt als vampier. Het leukste Halloween cadeaus voor huisdieren!

Dit geschenk is te koop bij: Mega Gadgets

Halloween gadgets vampiertanden

20. 3D pompoenpiñata voor Halloween

Met Halloween trakteer je vaak op snoep en met deze piñata doe je dat in één keer voor al je gasten! Vul hem met snoepjes of kleinigheidjes die passen bij de spookachtige sfeer en laat iedereen zijn best doen om de pompoenpiñata kapot te slaan, om hun traktatie te pakken te krijgen.

Deze pompoen is ook een van de leukste Halloween cadeaus om aan kinderen te geven!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

pompoenpinata Halloween cadeautjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven