15x Cadeau zwemdiploma: Hoera! Tips voor geschenken

Het is eindelijk zo ver. Na heel wat zwemlessen heeft je kind, petekind of kleinkind een diploma behaald. Hoera een zwemdiploma! Een mooie prestatie waar je als (groot)ouder, meter, peter of ouder terecht trots op bent. Dat wil je dan ook tonen met een mooi cadeautje. Maar wat geef je voor een zwemdiploma? Ik zocht het voor je uit!

cadeau zwemdiploma

1. Opblaasbare zeehond

Een kind dat net zijn of haar zwemdiploma behaald heeft, wil natuurlijk zoveel mogelijk zwemmen. Door een Opblaasbaar dier cadeau te geven, zorg je voor afwisseling en blijft het plezierig.

Een van de beste opblaasbeestjes is deze toffe zeehond, want welk kindje wil daar nu niet mee zwemmen? Het is geschikt voor deugnieten vanaf drie jaar.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Opblaasbare zeehond

2. Gymtas met naam

Je kan het kind ook iets nuttigs geven dat hij of zij graag ontvangt. Onmogelijk? Zeker niet. Kijk maar naar deze schattige gymtas. Kids vinden het leuk, omdat het op een diertje lijkt. Er is keuze uit een leeuw, vos, konijn en olifant.

Je kan dit cadeau met naam laten bedrukken zodat het nog leuker wordt om te ontvangen. De gymtas is waterdicht en dus ideaal voor zwemkleding, maar het komt natuurlijk ook voor andere sporten goed van pas.

Dit geschenk is te koop bij: YourSurprise

cadeau zwemdiploma gymtas

3. Zeemeerminstaart

Je favoriete waterrat maak je ongetwijfeld erg happy met een zeemeerminstaart. Een heel bijzonder cadeau voor een zwemdiploma! De staart is ook echt bedoeld om mee te zeemeermin zwemmen, wat een unieke ervaring is voor kids. Er is keuze uit héél veel verschillende kleuren en maten.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Wat geef je voor een zwemdiploma zeemeerminstaart

4. Kidizoom actioncamera

Wil je graag een heel erg bijzonder cadeau voor een zwemdiploma kopen? Dan raad ik je de Kidizoom actioncamera aan. Het is vooral leuk voor op reis, want kids kunnen er leuke filmpjes en foto’s mee maken wanneer ze zwemmen in de zee. Net zoals hun ouders dat doen met hun actioncamera. Maar ook in eigen land zullen kids er ongetwijfeld veel plezier aan beleven!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Kidizoom actioncamera

5. Zwembad

Als je je eigen kind een zwemdiploma cadeau wil geven, is dit zwembad een goede optie. Want zo kan je zoon of dochter naar hartenlust zwemmen! Daar is het trouwens groot genoeg voor. Maar als je dat liever hebt, kan je ook een kleinere uitvoering kopen.

Wil je dit cadeau aan een kindje uit je vriendenkring geven? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Maar dan vraag je wellicht het best toestemming aan de ouders. Want neemt toch wel wat plaats in de tuin in.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

zwembad

6. Snorkelset voor kids

Uren snorkelplezier verzekerd met deze snorkelset. Het ideale cadeau voor een zwemdiploma! De set is leuk om mee op vakantie te nemen, maar ook in eigen land komt het van pas. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en maten.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

gefeliciteerd zwemdiploma snorkelset

7. Zwemdiploma gehaald cadeaupakket

Dit pakket is een klein maar fijn gefeliciteerd met je zwemdiploma cadeau. In het doosje zitten snoepjes, krijtjes en stickers, allemaal in onderwaterthema. Omdat het een brievenbus cadeau is, kan je het aan huis laten leveren. Handig als je niet in de buurt woont of als je om de een of andere reden niet kan langsgaan.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

hoera zwemdiploma

8. Schatkist met duikspeelgoed

Kleine piraatjes die net hun zwemdiploma gehaald hebben, vinden het zonder twijfel fijn om deze stoere schatkist te ontvangen. Het maakt spelen in het water nog net een tikkeltje leuker. Het zit namelijk boordevol duikspeelgoed. De bedoeling is dat het kind ze allemaal opduikt. Houd er wel rekening mee dat het enkel geschikt is voor kids vanaf zes jaar.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Schatkist met duikspeelgoed

9. Opblaasbaar volleybalspel

Met dit opblaasbaar volleybalspel beleven kinderen eindeloos plezier in het zwembad. En het fijne is dat ze de pret kunnen delen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Vanaf drie jaar mogen kids ermee spelen. Zit er een gaatje in? Geen probleem, want er wordt een reparatiekit meegeleverd. Handig!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Opblaasbaar volleybalspel

10. Reuze snoeptoffee

Welk kind krijgt er niet graag een reuze snoeptoffee? Daarom is het ook zo’n goed cadeau voor een zwemdiploma. Het is gevuld met heerlijke drop. Lust het kindje dit niet? Dan kan je ook kiezen voor een versie met luxe toffees.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeau zwemdiploma snoep

11. Disney strandlaken

Een Disney strandlaken is zowel een mooi als praktisch cadeau. Ideaal als je iets wil schenken dat het kind ook echt kan gebruiken. Er is ontzettend veel keuze. Zo is er een strandlaken van Frozen, De kleine zeemeermin en nog veel meer.

Wil je nog origineler uit de hoek komen? Kies dan voor een gepersonaliseerde handdoek als zwemdiploma cadeau. Zo kan je de kleur zelf kiezen. Het is zelfs mogelijk om een foto te plaatsen op dit gepersonaliseerd geschenk.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com of YourSurprise

Disney strandlaken

12. Onderwaterwereld puzzel

Een keertje geen snoep of zwembadcadeautjes. Want het is mogelijk dat het kind deze dingen al voldoende heeft. De onderwaterwereld puzzel is dan een goed alternatief. Het is toepasselijk en origineel. Als het kindje graag zwemt én puzzelt, kan je met dit geschenkje zeker niet missen!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Onderwaterwereld puzzel

13. Haai bootje

Kies voor dit stoere haai bootje als cadeau voor een zwemdiploma en je weet helemaal zeker dat het goed ontvangen wordt. De deugniet kan er heerlijk mee roeien op de zee of in het zwembad op de momenten dat hij of zij het zwemmen een beetje beu is. Het mag gebruikt worden door kinderen vanaf vier jaar en er zit een reparatie patch bij in de doos. Handig in het geval van een gaatje!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Haai bootje cadeau zwemdiploma

14. Waterdicht horloge

Ben je apetrots op je kind, kleinkind of petekind? Dan wil je hem of haar vast het allermooiste cadeautje geven. Dit horloge is dan één van de beste opties. Want het is speels vormgegeven. Bovendien is het waterdicht. Het leuke is dat het kind het niet alleen in het zwembad, maar altijd kan gebruiken. Een zwemdiploma cadeau om volop van te genieten dus!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Waterdicht horloge

15. Opblaasbare donut

Deze donut is nog zo’n leuk opblaasbaar ding. Het is een beetje anders dan een opblaasdier, omdat je in een andere positie erop zit. Dat maakt het een betere optie voor de iets grotere kids. Het wordt aangeraden voor kinderen vanaf acht jaar. Meestal zijn dat dus diegenen die hun zwemdiploma C behaald hebben.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Opblaasbare donut gefeliciteerd zwemdiploma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven