10x Cadeau opening zaak: Originele openingsgeschenken tips!

Het vinden van het juiste cadeau voor de opening van een zaak kan een uitdaging zijn. Je wilt er immers voor zorgen dat jouw openingsgeschenk attent, functioneel en nuttig overkomt.

Hoewel je misschien standaard bureau-items wilt gebruiken -waar niets mis mee is- wil je er gewoon zeker van zijn dat het gekozen geschenk origineel en kwalitatief is. Kortom, het moet iets zijn dat ook jij graag zou willen ontvangen!

cadeau opening zaak

1. Gepersonaliseerd straatnaambord

Op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor de opening van een zaak met een vleugje vintage? Met een gepersonaliseerd straatnaambord zijn er heel wat mogelijkheden. Deze originele straatnaamborden kunnen worden aangepast met elke gewenste tekst en vormen een prachtige aanvulling voor kantoren, sportscholen, restaurants, werkplaatsen en meer.

Bovendien hebben ze het extra voordeel dat alleen de meest duurzame weerbestendige en lichtbestendige materialen worden gebruikt. Daarom kunnen deze borden gemakkelijk buiten worden gemonteerd om jarenlang van te genieten, ongeacht het weer.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Gepersonaliseerd straatnaambord

2. Mega Côte d’Or chocoladereep

Wie houdt er niet van chocolade? Met deze mega Côte d’Or chocoladereep maak je een liefhebber van chocolade superblij. En het beste van alles is dat je een persoonlijke boodschap of een citaat op de verpakking kunt laten printen. De kans is groot dat, nadat werd genoten van de chocolade, de verpakking van je geschenk ingekaderd wordt.

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

cadeau opening zaak chocoladereep

3. Gepersonaliseerde waterfles

Is de ontvanger een fervent sportliefhebber of wandelaar? Overweeg dan een gepersonaliseerde waterfles. Laat er het logo of de slogan van de zaak op drukken en je bent meteen de favoriete marketeer van de ontvanger.

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

Gepersonaliseerde waterfles cadeautje opening zaak

4. Granola ontbijt geschenkbox

We weten allemaal dat het ontbijt niet mag worden overgeslagen, omdat het de belangrijkste maaltijd van de dag is. Door een nieuwe zaakvoerder van een gepersonaliseerd granola ontbijt geschenkbox te voorzien, zorg je niet alleen voor een heerlijk gezond begin van de dag. Doordat de bewaardozen hervulbaar zijn en gepersonaliseerd kunnen worden met een aanmoedigend citaat, zul je ook elke ochtend deel uitmaken van iemands ochtendritueel.

Prijzen en beschikbaarheid: Smart Photo

Granola ontbijt geschenkbox

5. Hoofdband met ultradunne HD stereo geluidspreker

Een hoofdband met ultradunne HD stereo geluidspreker is het perfecte geschenk voor iemand die veel zakelijk reist.

De hoofdband is elastisch en voelt comfortabel en zacht aan. Daarnaast is hij snel en eenvoudig aan een smartphone te koppelen. Bovendien is de draadloze module verwijderbaar om de band te wassen.

Kortom, dankzij deze tool reist iedere ondernemer in stijl, zonder pijn aan de oren.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Hoofdband met geluidspreker origineel cadeau opening zaak

6. Money Maze puzzel

Misschien wil je het jezelf gemakkelijk maken door gewoon geld te geven als kado. Ook dan kan je origineel uit de hoek komen met de Money Maze puzzel.

De ontvanger kan niet bij het geld voordat het balletje zijn weg heeft afgelegd door het doolhof, wat voor een leuk en spannend moment zorgt. Maar het beste nieuws is dat de ontvanger je cadeau voor de opening van zijn zaak niet gauw zal vergeten.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Money Maze puzzel

7. Cocktail Shaker

Als iemand die je kent een horecazaak opent, wat is dan een origineel kado voor de opening van een restaurant? Daar heb ik deze geweldige Cocktail Shaker voor gevonden.

De tool bestaat uit 9 delen die allemaal gemaakt zijn van roestvrij staal. Naast de speciale bamboe-shaker die standaard meegeleverd wordt, kan je zeggen dat dit een extreem duurzaam geschenk is. Wedden dat met deze shaker een hele nieuwe cocktailwereld opengaat voor de startende restauranthouder!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cocktail shaker

8. Ring draadloze deurbel

Een Ring draadloos deurbel is een effectieve manier om het gemak van bijvoorbeeld een eigen praktijk te verhogen, omdat je via een melding precies weet wie er voor de deur staat.

Daarnaast biedt de bel ook een tweerichtingscommunicatie. Het enige wat nodig is om de bel te laten werken zijn batterijen en een standaard wifiverbinding.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

relatiegeschenk opening zaak Ring draadloze deurbel

9. Google Nest Hub

De Google Nest Hub is misschien klein, maar hij is op veel manieren verrassend handig. Van het organiseren van een slim kantoor of bedrijfsruimte tot het begeleiden van een complex recept in de keuken en het vinden van een plek om te eten na een lange werkdag. Daarom is het een ideaal relatiegeschenk voor de opening van een zaak.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

gefeliciteerd met de opening van de zaak Google Nest Hub

10. SumUp pinautomaat

Wil je bij de opening er gelijk voor zorgen dat de eerste klanten al met een bankkaart kunnen pinnen? Overweeg dan de mobiele SumUp pinautomaat als cadeau voor de opening van een zaak.

Met dit kleine apparaat dat in een broekzak past, betaal je contactloos via de magneet of door de kaart in de gleuf te steken. Het voldoet aan alle veilgheidsstandaarden. Bovendien wordt de batterij snel opgeladen via USB.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

SumUp pinautomaat

Wat maakt een origineel cadeau voor de opening van een zaak?

Je zegt niet tegen iemand “gefeliciteerd met de opening van je zaak”, terwijl je een boeket bloemen of een totaal nutteloos cadeau afgeeft. Je wilt dat jouw geschenk niet vergeten wordt door de ontvanger en dat doet je met de volgende tips:

Koop een cadeau dat je zelf graag krijgt

Veel mensen benadrukken meestal het thema van het geschenk en laten persoonlijkheid weg. Maar in plaats van je alleen op het thema te concentreren, probeer iets te vinden dat je persoonlijk gelukkig zou maken. Een persoonlijk en attent cadeau heeft meer impact dan een professioneel cadeau.

Kies een praktisch en nuttig geschenk

Het is moeilijk om fout te gaan als je kiest voor een praktisch en nuttig geschenk. Besteed daarom aandacht aan een openingsgeschenk dat het leven van de ondernemer op de een of andere manier gemakkelijker maakt.

Zorg ervoor dat het geschenk iets is waarvan je enthousiast wordt om te geven

Overweeg om iets cadeau te doen dat je enthousiast maakt om te geven omdat je de reactie van de ontvanger wilt zien. Besteed dus tijd en aandacht aan het geschenk voordat je een bepaald cadeau kiest. Probeer vooral out of the box te denken!

Kies een geschenk dat specifiek is voor de zakelijke onderneming

Probeer je geschenk te relateren aan de zakelijke onderneming die de ontvanger is begonnen. Het kan iets zijn dat helpt bij zelfverbetering, het opzetten van een bedrijfsstrategie of zelfs om klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Maak het persoonlijk

Een cadeau met een persoonlijk tintje is altijd een uniek cadeau voor de opening van een zaak. Je geschenk kan voortbouwen op een moment dat je hebt gedeeld met de ontvanger of een weerspiegeling zijn van je relatie met die persoon. Een gepersonaliseerd cadeau is meestal voorzien van het bedrijfslogo of de naam van de zaak.

Kies een geschenk dat een verhaal vertelt

Wees opzettelijk en kies een leuk cadeau opening zaak met een verhaal erachter. Het kan een verhaal zijn over iets dat je samen hebt meegemaakt of iets dat de ontvanger inspireert.

Houd kwaliteit in gedachten

Bij het uitkiezen van een origineel cadeautje voor de opening van een zaak moet je ook rekening houden met de kwaliteit van je geschenk. Dit in termen van hoe duurzaam en nuttig het is. Houd daarom bij het maken van je keuze rekening met iets dat in de loop van de tijd standhoudt.

succes cadeautje opening nieuwe zaak

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven