10x Cadeau na operatie: Originele beterschapscadeau tips & ideeën

Een operatie kan een behoorlijk impact hebben in het leven. Het is dan wel zo fijn om te weten dat de meest dierbare personen in het leven stil bij dit moment staan. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een leuk cadeau. Gelukkig hoeft dat helemaal niet veel te kosten. Voor dit artikel zocht ik alvast tien leuke ideeën voor een cadeau na operatie.

1. Chocolade snoepbox

Chocolade en de wens op een spoedig herstel gaan hand in hand samen. Deze box bestaat uit verschillende bekende smaken van het merk Tony’s Chocolonely en zijn een waar feestje om te geven. Je geeft met deze doos 100 Tiny Tony’s cadeau in een mix van 10 smaken. Het gaat om de smaken wit, donkere melk pretje, melk noga, melk, puur amandel zeezout, wit framboos knettersuiker, melk karamel zeezout, puur, melk hazelnoot en donkere melk.

Liever iets persoonlijks schenken? Denk dan aan deze Tony’s Chocolonely gepersonaliseerde chocoladebox!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

chocolade Cadeau na operatie

2. Sokken met foto

Er zijn altijd een paar kledingstukken die je eigenlijk nooit genoeg kunt hebben. Een paar sokken is daar een erg goed voorbeeld van. Het herstel na een operatie gaat net even wat comfortabeler met een comfortabel paar sokken om de voeten. Met een gepersonaliseerd exemplaar, met een leuke foto die erop gedrukt is, maak je het herstel net even wat aangenamer.

Kies voor dit cadeautje als je bijvoorbeeld zoekt naar een cadeau na de operatie van een kind.

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

sokken met foto cadeau getuigen

3. Knuffel met tekst

Heb je al eens gedacht over het geven van een knuffel met tekst als een cadeau na operatie? Hierdoor denkt degene die geopereerd is iedere dag aan jou en een knuffelbeertje zorgt natuurlijk voor extra troost tijdens het herstel.

oor zowel jong als voor oud is het geven van zo’n lief gerschenk een erg slim idee. Ook dit hebbeding is dus ideaal om te geven als een cadeau na de operatie van een kind.

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

knuffel met tekst

4. Wellness setje

Liefde voor jezelf is belangrijker dan ooit na een operatie. Daarom is het geven van een wellness setje altijd meer dan gewenst als een cadeau na een operatie. Een luxe shower foam zorgt niet alleen voor een erg aangename geur, maar ook voor een heerlijk luxe gevoel op de huid.

Door de mousse ook nog eens op te fleuren met een foto of een tekst, is dit gepersonaliseerde cadeau net even wat specialer en natuurlijk leuker om te krijgen.

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

Wellnessetje cadeau beterschap

5. Leuke strip met veel humor

Ook al doe je er graag alles aan om zoveel mogelijk bij degene te zijn die geopereerd is, er zijn altijd wel momenten dat diegene even alleen is. Het is namelijk lang niet altijd toegestaan om op ieder moment van de dag binnen te lopen in de kamer. Om de tijd te kunnen verdrijven, gaat de patiënt ongetwijfeld veel plezier beleven aan een leuk stripalbum. Kies daarom altijd voor een leuk boek met de nodige dosis humor. Dit leent zich ook perfect als een cadeau na de operatie van een man.

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

urbanus gepersonaliseerde strip

6. Brievenbusbloemen voor een glimlach op het gezicht

Heb je al wel eens een keer gehoord van brievenbusbloemen? Dit is het perfecte cadeau om te geven als iemand de eerste dagen thuis gaat herstellen. Dit omdat de deur niet geopend hoeft te worden voor een cadeau en het geschenk uitgepakt kan worden wanneer dat het beste uitkomt.

Dit brievenbus cadeau is bovendien altijd te personaliseren met een leuk kaartje voor een fijne boodschap.

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

brievenbus bloemen cadeau na operatie

7. Gepersonaliseerde mok

Tijdens het herstel in huis, is de kans groot dat er regelmatig een lekkere kop thee of koffie wordt gedronken. In dit soort gevallen is een gepersonaliseerde mok het perfecte cadeau om te geven.

Denk hierbij aan het personaliseren in de vorm van een leuke en feestelijke boodschap, waardoor het herstel net even wat makkelijker verloopt.

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

Gepersonaliseerde mok

8. Poster met print

Zoek je naar een spoedig herstel cadeau? Misschien is degene die weer op moet knappen fan van een favoriete band, een huisdier of droomt die persoon over een bijzondere reis. In alle gevallen kun je deze wensen of interesses terug laten komen door een poster met print te laten bedrukken.

De posters zijn in ontelbaar veel formaten te verkrijgen, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is.

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

poster met print

9. Brownie bakmix

Als degene die een operatie moet ondergaan of heeft ondergaan een echte zoetekauw is, mag iets lekkers natuurlijk niet ontbreken. Een brownie bakmix is altijd leuk om te geven en ziet er feestelijk uit. Met dit lekkere geschenk is het mogelijk om ongeveer 20 brownies te maken en het bakken is binnen een mum van tijd gedaan.

Het cadeau is erg geschikt als een beterschap cadeau voor een vrouw, maar ook voor mannen en voor kinderen is het altijd een leuk cadeau om te geven… En te krijgen!

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

cadeau na operatie Brownie bakmix

10. Theedoos met een leuke boodschap

Tijdens het herstel is het natuurlijk niet altijd even prettig om een bezoek te brengen aan de supermarkt. Vooral als het gaat om kleine boodschappen zoals het kopen van thee. Gelukkig kan een voorraad thee ook op worden geslagen in een eigen theedoos. En laat dat net ook nog eens een origineel beterschapscadeau zijn!

Je kunt er meteen ook meerdere smaken thee in leggen, zodat degene die herstelt altijd een erg royale keuze heeft.

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

Theedoos beterschap cadeau operatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven