15x Cadeau als hart onder de riem: Steuntje in de rug & sterkte

Ken je iemand die het moeilijk heeft? Dan wil je hem of haar natuurlijk zo goed mogelijk troosten. Maar het is niet altijd makkelijk om de juiste woorden te vinden. Wat je dan kan doen, is een mooi cadeau als hart onder de riem kopen. Dat hoeft niet veel te zijn. Het is vooral belangrijk dat je je geliefde duidelijk maakt dat je er voor hem of haar bent. Met de cadeautjes in onderstaand lijstje lukt dit je zeker!

1. Vrienden zijn als sterren – geurkaarsje

Heeft je beste vriend(in) het moeilijk omdat zijn of haar relatie is stukgelopen? Dan brengt deze geurkaars een lichtpuntje in de duisternis. Dit cadeau als hart onder de riem ruikt niet alleen heerlijk, maar bevat ook de tekst ‘Vrienden zijn als sterren, je ziet ze niet altijd, maar weet dat ze er zijn’.

Met dit sterkte cadeau laat je je lieve vriend(in) dus weten dat je altijd voor hem of haar klaarstaat.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Vrienden zijn als sterren geurkaars

2. Voor jou een dikke knuffel – chocolade beertjes

Als je iemand kent die een dikke knuffel kan gebruiken, zijn deze chocolade beertjes het perfecte cadeau als hart onder de riem. De boodschap is duidelijk: hij of zij kan altijd bij je terecht voor een troostende knuffel. De beertjes zijn ook nog eens om je vingers van af te likken. Een goed steuntje in de rug cadeau om te schenken bij een overlijden of ziekte!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

chocolade beertjes hart onder de riem cadeau

3. Potje opkikkertjes

Hoe origineel gevonden is deze pot met opkikkertjes? Je moet spontaan lachen als je ze ziet. De kikkertjes van snoep doen dus wat ze beloven. Hoe moeilijk je dierbare het ook heeft, de kans is groot dat er toch een (heel klein) lachje tevoorschijn komt als je hem of haar deze kikkertjes geeft. Het is dan ook een heel goed cadeau om iemand te steunen!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeau om iemand te steunen pot met opkikkers

4. Doosje vol kracht

Wil je iemand een hart onder de riem steken bij een overlijden? Dan is dit doosje vol met kracht een goed cadeau, want het bevat spreuken die kracht geven. Je kan het ook schenken aan iemand die ernstig ziek is of om een andere reden een moeilijke tijd meemaakt.

Een doosje vol momenten is een mooi alternatief. De papiertjes moeten in dit geval zelf ingevuld worden. De bedoeling van dit doosje is voornamelijk dat de persoon zich meer leert focussen op de mooie dingen in het leven. Het is niet voor iedereen even geschikt, maar je voelt het wel aan of het gepast is of niet.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

steuntje in de rug cadeau Doosje vol kracht

5. Happy hart – liefdevol en overheerlijk chocoladetablet

Chocolade is een uitstekend cadeau om in een moeilijke tijd te geven. Het bevat namelijk het stofje phenylalanine dat zorgt voor een gelukkig gevoel. Er is nog geen hard wetenschappelijk bewijs dat chocolade echt gelukkig maakt, maar het feit is dat de meeste mensen er blij van worden. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de lekkere smaak. Hopelijk werkt het ook voor je dierbare die zich somber voelt. Het kan geen kwaad om het te proberen, toch?

Eén van de beste cadeaus met chocolade is dit liefdevol hartje. Het is versierd met musketzaden en vrolijke crispyballen die het water in je mond doen lopen. Koop het als troostend cadeau voor je mama die bijvoorbeeld net haar werk heeft verloren of schenk het aan iemand anders die een opeppertje kan gebruiken!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Happy hart

6. Opkikkertje kussenhoes

Weer zo’n schattig opkikkertje! De kussenhoes is een heel mooi sterkte cadeau om aan een goede vriendin te geven die het zwaar heeft. Met een beetje geluk zie je haar mondhoeken toch een beetje naar omhoog krullen. Dankbaar zal zij je zeker zijn. Want dit cadeau bewijst hoe graag je haar wil opmonteren. En dus ook hoe graag je haar ziet.

Er is ook een zitzak en een notitieboekje verkrijgbaar met dit kikkertje op. Wil je liever geen kikker? Dan kan je kiezen voor deze schattige hoes met een bijtje op.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

sterkte cadeau Opkikkertje

7. Verpleegster wijnglas

Je denkt misschien dat een grappig cadeau niet geschikt is om aan iemand te geven tijdens een moeilijke periode. Maar dat is niet altijd het geval. Het hangt een beetje af van de situatie en ook van wat je koopt natuurlijk. Dit wijnglas met een verpleegster op kan je bijvoorbeeld perfect schenken aan iemand die niet al te ernstig ziek is of al aan de beterhand.

Waarschijnlijk zal wijn drinken dan het laatste zijn waar hij of zij aan denkt, maar dat maakt het net zo grappig. Een bijzonder wijncadeau dat gegarandeerd een glimlach op het gezicht tovert!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Verpleegster wijnglas

8. Beterschap verzorgingsset

Deze set met verzorgingsproducten is een ideaal cadeau om iemand te steunen tijdens ziekte. Door jezelf goed te verzorgen als je ziek bent, voel je je vaak al een heel stuk beter. Het is dus niet zo gek dat deze beterschap verzorgingsset bestaat.

In het pakket zit handcrème, een gezichtsmasker, douchegel, scrubzout en een roomspray, allemaal met heerlijke natuurlijke geuren.

Wil jij iemand een hart onder de riem steken bij ziekte, maar kan je hem of haar niet bezoeken? Dan is dit ook een goede optie, want het is een brievenbuscadeau. Je kan het dus meteen bij de persoon laten leveren én het past perfect in de brievenbus.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Beterschap verzorgingsset

9. Reuze smulpakket met chocolade en koekjes

Een smulpakket schenken als cadeau om een hart onder de riem te steken? Dat is een goed idee. Er zijn namelijk heel weinig mensen die het niet fijn vinden om koekjes en chocolade te krijgen.

Dit pakketje bevat bovendien lekkernijen van de beste merken, waaronder Jules Destrooper. Daardoor is er nog minder risico dat iemand ze niet lust. Met maar liefst zeven dozen is er ook héél veel om van te smullen. Dit is dus een steuntje in de rug cadeau om lang van te genieten!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

smulpakket met chocolade en koekjes

10. Potje geluk

Een potje geluk is een goed kerstcadeau, zomaar-geschenkje, verjaardagscadeau, noem maar op. Maar het allerbeste moment om het te schenken, is wanneer een persoon tegenslag heeft gehad. Want dan kan hij of zij nog net iets meer geluk gebruiken.

Het potje verwarmt ongetwijfeld het hart van je dierbare. En dat is in moeilijke tijden het allerbelangrijkste!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Potje geluk

11. Schattig beterschapsknuffeltje

Het beste cadeau dat je als hart onder de riem aan iemand kan geven die ziek is? Volgens mij dit beertje. Een zieke krijgt al zo vaak snoepjes en koekjes.

Met dit beertje geef je hem of haar een keer iets anders. Bovendien is het lief en kan je het zowel aan jong als oud schenken.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Schattig beterschapsknuffeltje

12. XXL koffiepakket

Dit koffiepakket is het ultieme cadeau om in een moeilijke tijd te geven. Het heerlijke zwarte goud laat je geliefde weer goed in zijn of haar vel voelen. Zelfs als het allemaal eventjes tegenvalt. Er wordt immers niet voor niets gezegd dat koffie een bakje troost is.

Met dit pakket schenk je je dierbare ontzettend veel troost, want het bevat maar liefst acht soorten koffiebonen. Er zitten ook leuke mokken en koffieglazen bij.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

koffiepakket cadeau hart onder de riem

13. Hoi snotneus – tissue dispenser

Wil je graag een ludiek steuntje in de rug cadeau kopen? Dan is deze tissue dispenser precies wat je zoekt. Natuurlijk kan je het niet schenken als er iets heel ergs gebeurd is in iemands leven, zoals het overlijden van een naaste. Maar het is wel een goed cadeau om te geven aan iemand die een griepje heeft bijvoorbeeld.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeau moeilijke tijd tissue houder

14. Troostdoos

Iemand een hart onder de riem steken bij een overlijden is niet eenvoudig. Een dierbare verliezen is immers één van de moeilijkste dingen die er bestaat. Voor kinderen is het al zeker niet makkelijk om hiermee om te gaan. Een troostdoos kan voor hen dan het steuntje in de rug zijn dat ze nodig hebben. Ze zijn namelijk speciaal ontwikkeld om de allerkleinste van troost te voorzien in bijzonder moeilijke tijden.

De dozen zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes van alle leeftijden. De inhoud is uiteraard altijd een beetje anders. Over het algemeen zitten er knuffeltjes, boekjes en andere speelgoedjes in. Er bestaat trouwens ook een troostdoos voor volwassenen.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Troostdoos steuntje in de rug cadeau

15. Zorgenpopje en rozenkwarts

Geef iemand die veel zorgen heeft een rozenkwarts en zorgenpoppetje cadeau als je hem of haar iets bijzonders wil schenken. Volgens een Guatemalaanse legende zou het zorgenpopje al je zorgen laten verdwijnen. En dat simpelweg door er je problemen tegen te vertellen en het onder je kussen te leggen tijdens het slapen.

De rozenkwarts zorgt dan weer voor harmonie en balans, en helpt bij heimwee. Bijzonderder dan deze twee hart onder de riem cadeaus wordt het niet!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

zorgenpopje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven