15x Cadeau emigreren: Afscheidscadeau & uitzwaai cadeautips

Gaat je vriend, vriendin of een familielid verhuizen naar het buitenland? Dan is een mooi cadeautje de beste manier om afscheid te nemen. Zo vergeet hij of zij je nooit! Maar wat geef je aan iemand die gaat emigreren? Hieronder vind je het antwoord.

cadeau emigreren

1. Nederlands theepakket

Iemand die zijn leven in het buitenland start is vast dolenthousiast, maar de kans is groot dat hij of zij af en toe te maken krijgt met heimwee. Met dit theepakket schenk je je dierbare iets om te koesteren op die moeilijke momenten. De vertrouwde smaken toveren dan terug een lach op zijn of haar gezicht. Om die reden is het ook zo’n mooi cadeau voor wie gaat emigreren!

Het pakket is natuurlijk typisch Nederlands. Maar voor wie van België komt, zijn er hele leuke alternatieven zoals deze Côte d’Or reep die je kan personaliseren!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Nederlands theepakket origineel afscheidscadeau

2. Telefoon cameralenzen

Cameralenzen zijn een uitstekend cadeau voor wie gaat emigreren, omdat de persoon waarschijnlijk volop de nieuwe omgeving wilt ontdekken. En dan mag deze kit niet ontbreken, want het bevat maar liefst tien verschillende smartphone lenzen waarmee je prachtige foto’s kan maken.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cadeau emigreren cameralenzen smartphone

3. Deurmat met foto

Een housewarming cadeau is ook een goed idee voor iemand die naar het buitenland verhuist. Zo schenk je je dierbare een warm plekje om in te vertoeven en voelt hij of zij zich meteen thuis in het nieuwe land. Eén van de mooiste geschenken is dan deze deurmat.

Je kan deze namelijk personaliseren met de allermooiste foto’s van jullie samen zodat je altijd een beetje bij je geliefde(n) bent. Een erg mooi kado voor vrienden die gaan emigreren!

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

persoonlijk afscheidscadeau

4. Michelin Groene Reisgids

De Groene Reisgids van Michelin is een informatief boek waarin de leukste steden en dorpjes in een bepaalde regio vermeld staan. Het is een goed uitzwaai cadeau, omdat de persoon zo weet waar hij of zij heerlijk kan smullen, welke musea interessant zijn, waar er mooie natuur te vinden is, enzovoort.

Voor iedere land en zelfs streek is er zo’n gids beschikbaar. Het is dus niet alleen het beste cadeau voor wie gaat emigreren naar Spanje, maar ook voor wie van plan is om te verhuizen naar een ander land.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

groene reisgids

5. Cadeaubon GetYourGuide

Vind je maar geen mooi cadeau voor je vrienden die gaan emigreren? Dan is het interessant om een GetYourGuide cadeaubon te overwegen. Deze bon geeft gratis toegang of korting tot tal van toffe attracties wereldwijd.Zo verkennen je vrienden hun nieuwe omgeving op de meest leuke manier! En wie weet leren ze zo ook meteen nieuwe mensen kennen.

De bon is trouwens het ideale cadeau voor een reiziger!

Prijzen en beschikbaarheid: GetYourGuide

GetYourGuide cadeaubon

6. Sleutelrekje

Met een persoonlijk afscheidscadeau kan je nooit missen. Iedereen ontvangt het graag, want er wordt veel liefde ingestoken. Dit sleutelrekje is dan extra leuk om te geven, omdat het goed van pas komt in een nieuwe woning.

Je geliefde verliest zijn of haar sleutels nooit meer dankzij dit rekje. Je kan het laten bedrukken met foto’s van jullie samen en er een ontroerende tekst bijzetten. Zo maak je er een origineel afscheidscadeau van!

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

kado voor vrienden emigreren Sleutelrekje

7. Extra grote toilettas

Deze extragrote toilettas is ook een goed cadeau voor wie gaat emigreren. Iemand die verhuist naar het buitenland neemt namelijk meer dan alleen de essentiële toiletspullen mee en deze passen hier perfect in. Dankzij het haakje is het tevens erg handig.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Extra grote toilettas

8. Strandlaken met foto

Verhuist je dierbare naar een warm land? Dan is het een goed idee om hem of haar een strandlaken te geven. Hij of zij zal vast vaak naar het strand gaan en met dit fraai strandlaken is het net alsof jij erbij bent. Want je kan dit cadeau met een foto van jullie tweetjes of heel de familie laten bedrukken. Kiezen voor een grappige tekst is eveneens mogelijk.

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

uitzwaai cadeau gepersonaliseerd strandlaken

9. Foto op hexagon

Geef een foto op hexagon cadeau aan iemand die gaat emigreren en je maakt deze persoon vast en zeker erg happy. De hexagons fleuren namelijk iedere ruimte op. Zo voelt je geliefde zich meteen thuis in de nieuwe woning! Je kan zelf kiezen hoeveel je er laat maken en welke foto’s en/of tekst erop komen te staan. Daarnaast kan je het materiaal bepalen.

Prijzen en beschikbaarheid: SmartPhoto

Foto op hexagon

10. Rocketbook

Een notitieboekje komt goed van pas voor iemand die gaat verhuizen. Hij of zij kan er namelijk leuke avonturen in neerpennen. Het Rocketbook is ook niet zomaar een notitieboek. Alles wat je erin schrijft, kan je namelijk makkelijk overzetten naar je mail of One Drive en vervolgens uitwissen. Daardoor is het eindeloos herbruikbaar.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Rocketbook

11. Ticket to ride Nederland

Ticket to ride Nederland is nog zo’n goed geschenk voor iemand die naar het buitenland verhuist. Het helpt heimwee tegengaan en is een tof tijdverdrijf. Bovendien is het een leuke manier om nieuwe vrienden beter te leren kennen.

Helaas is er nog geen Belgische versie beschikbaar. Aan een Belg die naar een ander land verhuist, kan je wel de Belgische monopoly schenken.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Ticket to ride Nederland

12. Zakje geluk

Als je graag een klein cadeau voor wie gaat emigreren wil kopen, is dit zakje vol geluk interessant. Zo laat je je dierbare duidelijk weten dat je hem of haar gelukwenst op de nieuwe plek. Als je contact opneemt met de verkoper, kan je ook een persoonlijke boodschap toevoegen aan dit klein afscheidscadeau.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

zakje geluk origineel afscheidscadeau emigreren

13. Magnetisch memobord

Met dit magnetisch memobord schenk je je dierbare iets dat de nieuwe woning opfleurt. Het is ook praktisch, want je kan er allerlei notities aan bevestigen. Op zich is het magnetisch memobord een beetje gewoontjes. Maar je kan dit afscheidscadeau erg bijzonder maken door er magneten met foto op te plaatsen. Er zijn verschillende soorten waaruit je kan kiezen. Ook bepaal je zelf welke foto’s er gebruikt worden. Dit gepersonaliseerd cadeau tovert zeker een glimlach op het gezicht van je dierbare!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

magnetisch memobord

14. Pakket met Nederlandse producten

Er is niets leuker om te geven aan iemand die emigreert dan een pakket vol met Nederlandse producten. Perfect voor de momentjes waarop je geliefde Nederland mist! Het pakket bevat onder andere een dienblad, een mok, Hollandse snoepjes en stroopwafels.

Dit origineel afscheidscadeau is natuurlijk minder geschikt voor een Belg en jammer genoeg bestaan er geen Belgische pakketjes. Maar niet getreurd, want je kan ook zelf eentje samenstellen. Daarvoor kan je bijvoorbeeld Leonidas chocolaatjes, een gepersonaliseerd Belgisch bierpakket en wafels gebruiken.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

kado voor vrienden emigreren

15. Sprekend fotoboek

Het ultieme kado voor vrienden die gaan emigreren? Een sprekend fotoboek! Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is erg leuk om te ontvangen. In het fotoboek kan je verschillende foto’s plaatsen en per pagina een tekst inspreken. Zo hebben je vrienden niet alleen een fijne herinneringen aan hoe je eruitziet, maar ook aan je stem. Een bijzonderder afscheidscadeau bestaat niet!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Sprekend fotoboek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven