20x Cadeau voor oma: Originele tips & ideeën voor je grootmoeder!

Of het nu je lieve oma haar verjaardag, kerst of een doordeweekse dag is, zij verdient het om in de bloemetjes gezet te worden. En dan komt een mooi geschenkje goed van pas. Weet je niet wat te kiezen? Bekijk dan onderstaand lijstje met originele cadeaus voor oma en doe inspiratie op!

cadeau oma

1. Je wordt oma – rompertje

Als er een nieuw wondertje op komst is en je dat op een originele manier wilt aankondigen aan je mama, is dit schattig rompertje leuk om als cadeau voor oma van haar kleinkind te geven. Zo is de boodschap meteen duidelijk!

Wil je haar ook vragen als peetmoeder? Dan kan je een meter vragen geschenkje bijgeven.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cadeau oma gepersonaliseerd rompertje

2. Oma vertel eens – boekje

Nog zo’n leuk cadeau voor oma van haar kleinkind? Dit boekje natuurlijk! Er staan namelijk allerlei vragen in die de leukste gesprekken uitlokken en daardoor zorgen voor mooie momenten samen. Er kunnen zelfs foto’s in geplakt worden. Dit bijzonder cadeau zal oma dus lang koesteren!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Oma vertel eens kaartspel

3. Bloemschikken DIY pakket

Een bloemschikken pakket is het beste cadeau voor oma om met kerst te geven. Zeker als zij een bezige bij is, want zo heeft zij een hele leuke (nieuwe) hobby. Er wordt ook iedere week een nieuw pakket gestuurd met een andere samenstelling, waardoor ze er voor een lange tijd plezier aan beleeft.

Eens het prachtig boeketje gemaakt is, kan ze er bovendien nog steeds ontzettend van genieten! De bloemvoeding is inbegrepen en de bloemetjes zijn steeds vers en op elkaar afgestemd. Wil je graag een persoonlijke boodschap toevoegen? Dan kan je daarvoor de verkoper contacteren.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Bloemschikken DIY pakket

4. Ambachtelijke chocolade aan huis – Bongobon

De meeste grootmoeders zijn erg dol op chocolade. Daarom is het ook zo’n goed cadeau idee. Maar een simpele chocoladereep is natuurlijk te gewoontjes. Je geeft haar dus beter een doosje artisanale bonbons. Het fijne is dat het aan huis wordt geleverd. Je kan dit cadeau dus voor oma haar verjaardag laten opsturen als je de mogelijkheid niet hebt om haar te bezoeken. Zo weet ze dat je aan haar denkt! Je kan ook zelf bepalen hoeveel chocolaatjes je laat leveren.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Ambachtelijke chocolade aan huis Bongobon

5. Fotolamp

Wil je graag een mooi cadeau voor oma van je baby geven? Dan is deze fotolamp vast wat je zoekt. Laat het personaliseren met een foto van je kindje en de grootmoeder. Zo geef je haar iets om elke dag met veel liefde te bewonderen!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Fotolamp cadeau bejaarde vrouw

6. Granola ontbijtpakket

Een ontbijtpakket is een leuk (kerst)cadeau voor een oma die ervan houdt om gezond en lekker te eten. Het bevat heerlijke natuur en chocolade granola. Daarnaast vind je in het pakket twee voorraadpotten die je kan laten graveren met een tekstje. Dit gepersonaliseerd cadeau is voor je oma dus ongetwijfeld een groot plezier om te ontvangen!

Prijzen en beschikbaarheid: Smartphoto

Granola ontbijtpakket

7. Vier generaties ketting

Ben je in blijde verwachting? Dan kan je je grootmoeder de vier generaties ketting geven. Het is een bijzondere manier om haar duidelijk te maken dat ze overgrootmoeder wordt. De ketting is ook nog eens erg mooi. Ze draagt het dus gegarandeerd met volle trots!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Vier generaties ketting cadeau voor oma van kleinkind

8. Foto familieboom

Deze foto familieboom is het beste cadeau voor een oma van 85 jaar, maar je maakt er eigenlijk gewoon iedere grootmoeder erg blij mee. Hoe kan dat ook anders? Wanneer je de boom vult met de mooiste foto’s van de hele familie, heeft zij een geschenk dat bijzondere herinneringen oproept. Dit cadeau voor oma is dan ook zoveel meer dan een mooi decoratiestuk!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Zilverstad Fotokader stamboom

9. Bucketlistboek voor oma’s

Het Bucketlistboek is het perfect cadeau voor een oma van 75 jaar die jong van hart is. In het boek staan namelijk de allerleukste opdrachten die zij samen met haar kleinkind kan doen. Zo voelt zij zich weer even piepjong!

Het boek geeft haar bovendien de kans om samen met haar kleindochter of kleinzoon onvergetelijke herinneringen te maken en wat is er leuker dan dat? Je kan kiezen tussen een hard en soft cover. Het is ook mogelijk om het te personaliseren met foto en tekst. Wil je een cadeau voor oma en opa kopen? Dan kies je beter voor het Bucketlistboek voor grootouders.

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

Bucketlistboek voor omas

10. Gepersonaliseerd fleecedekentje

Heeft je grootmoeder het altijd frisjes? Dan maak je haar vast erg gelukkig met een knuffelzacht fleecedeken. Het houdt haar op ieder moment lekker warm. En er is meer, want je kan er een tekst op laten plaatsen. Een heel origineel gepersonaliseerd geschenk, dus!

Gebruik je creativiteit en creëer een cadeau dat oma nooit meer vergeet. Zelfs niet als ze een beetje vergeetachtig is!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Gepersonaliseerd fleecedekentje

11. Super oma – cadeaupakket

Je grootmoeder is de allerliefste. Ze legt je vaak in de watten. En nu is het jouw beurt. Maar hoe doe je dat het best? Met dit bijzonder cadeaupakket natuurlijk! Zeker als zij van thee houdt, want het bevat een theeglas en zeef met een lief tekstje op. Dit cadeau zal je oma haar hart verwarmen.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cadeaupakket oma

12. Vroeger was alles beter – cadeaupakket

Hoor jij je oma weleens vertellen hoe vroeger alles beter was? Dan is dit cadeaupakket het meest geschikte geschenk dat je haar kan geven. Het bevat namelijk producten van in de goede oude tijd, waaronder appeltaartmix, pannenkoekenmix en rooibosthee. Een leuk nostalgisch cadeau voor een bejaarde vrouw!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Vroeger was alles beter cadeaupakket oma

13. Thee geschenk

Voor grootmoeders die dol zijn op een heerlijk theetje is er het luxe theepakket. Het bevat de lekkerste biologische theetjes van Madame Chai. Daarnaast vind je in het pakket een thee ei, chocolaatjes en nog veel meer. Dit cadeau voor oma is dus erg compleet.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cadeau oma Thee geschenk

14. Verzorgingspakket met bedrukte handdoek

Vind jij het bijna onmogelijk om je grootmoeder te verrassen, omdat zij alles al heeft? Dan is het een goed idee om een gepersonaliseerd cadeau voor je oma te kopen. Zo weet je ook zeker dat het goed ontvangen wordt, want het bewijst hoeveel liefde en tijd je erin hebt gestoken.

Dit verzorgingspakket is dan een goede keuze, omdat het tevens een praktisch cadeau is. De handdoek kan je met tekst en foto naar keuze laten bedrukken. Kies dus een leuk kiekje uit van jullie tezamen. Zo wordt het een cadeau dat je grootmoeder haar hart verwarmt!

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

Verzorgingspakket met bedrukte handdoek

15. Boeket zeeprozen

Een boeket zeeprozen is een klein maar prachtig cadeau voor een oma van haar kleinkind. De blaadjes van de roosjes lossen op in water en creëren een heerlijk rozenaroma. Genieten van een relaxerend bad wordt nog zoveel bijzonderder!

Prijzen en beschikbaarheid: Megagadgets

Boeket zeeprozen

16. Fotohanger met naam

Deze prachtige ketting is een goed cadeau voor een oma van 80 jaar die houdt van mooie juweeltjes. Het is ook niet zomaar een hangertje, want je kan het openen om er een foto in te zetten. Plaats er eentje in van jou en je grootmoeder en maak haar nog blijer met dit uniek cadeau!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cadeau oma Fotohanger met naam

17. Portemonnee met foto

Weet je niet goed wat te kopen voor je oma haar verjaardag, Nieuwjaar of Kerstmis? Dan is het interessant om deze portemonnee te ontdekken. Het is niet alleen een erg praktisch cadeau, maar ook helemaal personaliseerbaar. Je kan er namelijk een foto op laten plaatsen. Kies voor een leuk kiekje van jullie beiden. Of misschien voor een foto van je grootmoeder en haar huisdier? Hoe je het ook aanpakt, dit cadeau zal je oma heel graag ontvangen!

Prijzen en beschikbaarheid: Brianto

gepersonaliseerd cadeau oma portemonnee

18. Tijd voor een leuke babbel met oma – praatkaarten

Tijd voor een leuke babbel met oma” is een kaartenspel dat aanspoort tot bijzondere gesprekken met je lieve grootmoeder. Het bevat vragen, zoals ‘Waar had je als kind een hekel aan?’. Dankzij deze kaarten leren jullie elkaar beter kennen en beleven jullie de meest bijzondere momenten samen. Van een uniek cadeau voor oma gesproken!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Tijd voor een leuke babbel met oma Praatkaarten

19. DIY zeep maken

Aan een grootmoeder die houdt van lekkere geurtjes kan je uiteraard wel zeep geven. Maar het is nog een veel beter idee om haar een DIY zeeppakket te schenken. Op die manier heeft ze namelijk ook een hele leuke bezigheid. Dit pakketje is dus vooral het beste cadeau voor een bejaarde vrouw die creatief is!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Daffies DIY XXL Zeep Pakket

20. Chocolade geschenkset

Ben je nog opzoek naar het perfecte cadeau voor je oma haar verjaardag? Dan is het interessant om deze geschenkset te bekijken. Zeker als je grootmoeder een zoetekauw is, want het bevat heerlijke chocolaatjes.

Daarnaast zitten er in het pakket bloemenzaadjes en krijgt je grootmoeder er een lief kaartje bij. Dit is ook een fijn zomaar-geschenk!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Chocolade geschenkset cadeau voor oma verjaardag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven