15x Cadeau zwangerschap: Geschenktips voor zwangere vrouw & vader

Vind jij het moeilijk om een leuk cadeau voor een zwangere vrouw te vinden? Gelukkig hoef jij je hoofd daar niet langer over te breken! In het lijstje hieronder som ik namelijk originele cadeaus op voor zowel de mama in spé als de toekomstige papa en baby. Daarbij koos ik voor praktische, grappige en lieve geschenkjes.

Wat voor soort cadeau voor de zwangerschap je ook zoekt, je vindt het dus zeker terug in onderstaand lijstje!

1. Negen maanden – Invulboek

Met een baby op komst is een cadeau geen overbodige luxe. Eén van de beste dingen die je dan kan schenken is het Negen maanden invulboek. Het is vooral zo leuk, omdat het de aanstaande ouders voor de rest van hun leven bijzondere herinneringen geeft. In het boekje wordt namelijk alles bijgehouden van in de zwangerschapsperiode. Dit cadeau voor de zwangerschap is ook voor het kind ook fijn, want hij of zij kan er later op terugkijken!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Het negen maanden invulboek

2. Cadeaubox zwangerschap

Deze zwangerschapscadeaubox maakt iemand die een kindje verwacht ongetwijfeld happy, want er zitten maar liefst vijf verschillende leuke babyspulletjes in. Zo bevat het een knuffeltje, een hydrofiele doek, babysokjes en nog veel meer. Voor de mama’s en papa’s zitten er ook suikerbonen bij om heerlijk van te smullen. Dit cadeau kan ook in het prille begin van de zwangerschap gegeven worden, omdat alle spullen unisex zijn.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Cadeaubox zwangerschap

3. 3D gipsafdruk

Het beste cadeau voor ouders bij een zwangerschap? Dat is iets wat ze voor altijd kunnen koesteren. Deze 3D gipsafdruk is daar een uitstekend voorbeeld van. Aanstaande mama’s en papa’s kunnen het namelijk gebruiken om de afdrukken van het voetje en handje van hun kind mee te maken wanneer het geboren is. Deze komen dan in het kader te staan. Zo hebben ze iets om voor de rest van hun leven van te genieten!

Je hoeft je trouwens echt geen zorgen te maken, want alle producten zijn huidvriendelijk.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

3D gipsafdruk

4. Badcape met tekst

Een gepersonaliseerde badcape is ook zo’n leuk geschenk om te ontvangen. Niet alleen omdat het erg nuttig is, maar ook omdat een gepersonaliseerd cadeau voor de baby super origineel is. Jij bepaalt zelf de kleuren en de tekst of afbeelding die erop komt te staan. Zo ben je er zeker van dat de ouders het nog niet hebben!

Prijzen en beschikbaarheid: Smart Photo

Badcape met tekst

5. Relax – Bongobon

Hoe bijzonder de zwangerschapsperiode ook is, het komt altijd gepaard met wat stress. Want er moeten nu eenmaal veel voorbereidingen gebeuren. Daarom is het een geweldig idee om aan de ouders een wellnes-uitje cadeau te doen. Zo hebben zij de mogelijkheid om eventjes tot rust te komen totdat het grote moment daar is!

Deze Bongobon geeft hen exact dat. En het fijne is dat ze zelf kunnen bepalen welk wellness arrangement ze kiezen.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.comBongo

Relax bongobon cadeau zwangerschap

6. Ouders van nu – Babybox

De babybox van Ouders van nu is het beste jullie worden papa en mama cadeau, want het bevat alles wat ouders nodig hebben om zich voor te bereiden op de komst van hun klein wondertje.

In de doos vind je onder andere het Momlife magazine met handige tips voor tijdens en na de zwangerschap, een hydrofiele doek en een groeimeter. Dis is ook een mooi afscheidscadeau voor het zwangerschapsverlof.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Ouders van nu Babybox cadeau zwangerschap

7. Zwangerschapsverzorgingspakket

Dit pakket bevat alle producten die zwangere dames nodig hebben om hun optimaal te verzorgen tijdens de zwangerschap, waaronder lichaamsolie. Het is dan ook het ideale cadeau voor een mama in spé. Als je dat fijn vindt, kan je er ook een verzorgingspakket voor de papa bijgeven.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

baby op komst cadeau

8. Chocoladehart

Bij een zwangerschap horen cravings. Een groot chocoladehart komt dan ook goed van pas. Want zo heeft zij op die momenten iets heerlijk om van te smullen. Doordat je dit cadeau voor de zwangerschap kan laten bedrukken, wordt het nog zoveel bijzonderder om te ontvangen!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

chocoladehart cadeau voor mama in spé

9. Alcoholvrije gin geschenkdoos

Tijdens de zwangerschap mag je natuurlijk niet drinken, maar dit pakket geeft je favoriete gin liefhebber het ideale alternatief gedurende deze mooie periode. Het bevat namelijk alcoholvrije gin met een heerlijk smaakje. Maar dat is nog niet alles, want in de doos zitten ook twee glazen die je kan laten bedrukken en twee metalen rietjes.

Wil je ook een zwangerschap cadeau aan de vader schenken? Dan kan je kiezen voor het ‘gewoon’ gin pakket of een cadeaubox met een andere heerlijke sterke drank. Er is zeker meer dan voldoende keuze!

Prijzen en beschikbaarheid: Smart Photo

Alcoholvrije gin geschenkdoos

10. Wellness geschenkset

Dit verwenpakket is één van de beste cadeaus voor een mama in spé, omdat je haar zo pure verwennerij schenkt. Iets wat ze zeker goed kan gebruiken in deze mooie maar stressvolle periode.

En uiteraard mag er ook geen verwenpakket voor de papa ontbreken!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Wellness geschenkset cadeau ouders zwangerschap

11. Baby verschonen- dobbelsteen

Bij de komst van de baby is er heel veel om rekening mee te houden. Er moet ook afgesproken worden wie wat doet. De taakverdeling loopt echter niet altijd van een leien dakje. Deze dobbelsteen biedt de ouders dan dé oplossing, want er is nooit meer onenigheid over wie de baby moet verschonen. Daarom is dit ook zo’n fijn geschenk. Dit grappig cadeau voor de zwangerschap is natuurlijk niet zo groot, maar je kan het leuk combineren met een familieplanner.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

grappig cadeau zwangerschap

12. Knuffelbeer breipakket

Zoek je naar het perfecte cadeau voor de zwangerschap van iemand die graag knutselt? Dan is dit breipakket een goede optie. Zo heeft de zwangere vrouw namelijk iets leuks om mee bezig te zijn. Als het af is, kan ze het bovendien aan haar hartendiefje schenken. Een cadeau dat zowel de mama in spé als de baby erg blij maakt!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Hardicraft Chloë Haas breien

13. Babynestje

Een babynestje is een praktsich cadeau waar de baby lang van kan genieten. Daarom maakt het toekomstige mama’s en papa’s ook zo blij. Met dit leuk cadeau voor de zwangerschap zit je dan ook altijd goed!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Babynestje Minky Taupe

14. Grappige T-shirts en rompertje

Deze bijzondere T-shirt set is een cadeau dat ouders bij de zwangerschap maar al te graag ontvangen. Want er zit zowel een rompertje bij voor de baby als een T-shirt voor de mama en papa. Je maakt er dus iedereen gelukkig mee.

Door de leeglopende batterijtjes op het T-shirt voor de moeder en vader, is dit ook nog eens een heel grappig cadeau voor de zwangerschap. Een goede keuze voor aanstaande ouders met een gevoel voor humor!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

jullie worden papa en mama cadeau

15. Gepersonaliseerde geschenkset

Het beste baby op komst cadeau is er eentje dat gepersonaliseerd is. Dan heb je uiteraard nog veel mogelijkheden, maar met dit baby pakket maak je elke papa en mama erg happy. Het bevat namelijk babyspulletjes die ze goed kunnen gebruiken. Zo zit in dit cadeau voor de zwangerschap een linnen geschenktas. Daarnaast kan je kiezen voor een rompertje, slabbetje of badcape. In totaal mag je twee babyspulletjes kiezen.

Al de spullen, met uitzondering van de geschenktas, zijn personaliseerbaar. Je kan er dus een mooie tekst of een vrolijke afbeelding op plaatsen om het cadeau origineel te maken. Het is ook een goed geschenk om te geven na de geboorte, omdat het rompertje verkrijgbaar is in diverse maten.

Prijzen en beschikbaarheid: Smart Photo

Gepersonaliseerde geschenkset

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven