15x Kado voor iemand die niks wil: Originele cadeautips & ideeën

Je kent vast iemand die elke keer als je vraagt wat hij of zij wil, antwoordt met: ‘niets’. Een cadeautje vinden voor deze persoon is vaak een hele opgave. Maar onmogelijk is het zeker niet. Ik heb het je een stuk makkelijker gemaakt door bijzondere cadeautjes uit te kiezen. Het beste kado voor iemand die niks wil, vind je dus gewoon terug in onderstaande lijst!

1. Gift of nothing

Wil je je geliefde eens goed laten lachen? Schenk hem of haar dan gift of nothing. In de verpakking zit gewoon niets. Het ideale cadeau voor iemand die niks wil. Het is uiteraard fijn om nog iets bij te geven, zodat je geliefde ook echt iets krijgt. Want hoewel dit grappige cadeau de max is, is het voor je dierbare wel zo fijn om ook een echt geschenkje te ontvangen.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cadeau voor iemand die niets wil

2. Hittebestendige ijsbeer mok

Het is makkelijker dan je denkt om een cadeau voor iemand die niets wil te vinden. Het is vooral belangrijk dat je dan iets origineels uitkiest dat je geliefde kan gebruiken. Deze hittebestendige mok is een goed voorbeeld. Want bijna iedereen drinkt af en toe een koffietje of thee. Omdat de mok de vorm heeft van een ijsbeer is het ook nog eens super origineel.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Hittebestendige ijsbeer mok

3. Nachtlampje met lieve tekst

Met deze nachtlamp laat je aan iemand een lieve boodschap na op een wel heel originele manier. Bovendien zorgt het voor heel wat sfeer in de slaapkamer. Er zijn ook andere uitvoeringen verkrijgbaar. Je vindt dus zeker een lamp die perfect bij je geliefde past!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

wat geef je iemand die alles al heeft nachtlampje

4. Exploderende doos

Wil je graag een kleinigheidje voor een vriendin, je moeder of iemand anders kopen? Dan is deze exploderende doos heel origineel.
Er zijn meerdere soorten om uit te kiezen. In ieder doosje zit confetti, maar er zijn ook soorten met een reep chocolade of ballon bij. Een uitstekend kado voor iemand die niks wil.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Exploderende doos cadeau voor iemand die niks wil

5. Wellnesskoffer

Deze wellnesskoffer is een heel mooi cadeau voor een moeder die alles al heeft. Met de producten die hierin zitten, kan zij haarzelf eens goed verwennen. Zo bevat de koffer bruisballen, zeepjes in de vorm van een hartje en een verrassingsdoosje. Koop dit als Moederdag cadeau of geschenkje voor haar verjaardag en maak haar blij.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Wellnesskoffer kado voor iemand die niks wil

6. (Valentijns)zoentjes

Het beste cadeau voor iemand die niets wil maar van chocolade houdt? deze lekkere zoentjes. Ze zijn vooral bedoeld om aan je man of vrouw te geven op Valentijnsdag. Maar je maakt hem of haar vast op elk moment blij met dit chocolade cadeau.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Valentijnszoentjes

7. Docking station

Dit docking station is een perfect cadeau voor mannen die alles al hebben. Want de kans is groot dat ze dit hebbeding nog niet bezitten. En het komt voor iedereen goed van pas. Je kunt er namelijk heel wat spullen op kwijt.

Zo kun je er je smartphone op plaatsen, een bril op bevestigen en meer. Dit praktische cadeau is natuurlijk ook voor vrouwen leuk om te ontvangen.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Docking station cadeau voor vader die alles al heeft

8. Gigantische knuffelbeer

Wat geef je iemand die alles al heeft? Een gigantische knuffelbeer! Zeker als je op zoek bent naar een geschenk voor je partner. Iets romantischer zul je niet snel vinden. De beer is dan ook een fantastisch valentijnscadeau. Hij is maar liefst 160 cm groot en dus een echte blikvanger voor in de slaapkamer of een andere ruimte.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

LotaHome Reuze teddybeer

9. Vogelbekdiertjes theeset

Deze theeset is een tof cadeau voor vrouwen die alles al hebben en van thee houden. De set bestaat uit twee thee-eitjes in de vorm van vogelbekdieren. Ze zijn leuk om naar te kijken en handig in gebruik. Ook maken de thee-eitjes het je geliefde eenvoudiger om haar glas terug te vinden. Kortom, het perfecte kado voor iemand die niks wil of alles al heeft.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Vogelbekdiertjes theeset

10. Hand van Fatima serveerset

Het beste cadeau voor iemand die niks wil maar wel stiekem van unieke dingen houdt, is deze serveerset in de vorm van het hand van Fatima. Het hand staat symbool voor geluk, kracht en bescherming en is afkomstig uit de Islam. Het is dus al zeker een fantastisch islamitisch cadeau. Maar ook mensen met een ander geloof of zonder geloof kun je er blij mee maken.

Het hand van Fatima is namelijk één van de bekendste symbolen ter wereld. Een echt hebbedingetje voor in ieders huis!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cadeau voor moeder die alles al heeft Hand van Fatima serveerset

11. Koala brilhouder

Aanschouw de leukste gadget die je ooit gezien hebt: deze koala brilhouder. Het is een geweldig kado voor oude mensen die alles al hebben, omdat zij net iets vaker vergeten waar ze hun bril hebben gelegd. Maar ook die ene vergeetkous in je familie of vriendenkring zul je er een groot plezier mee doen.

Als je iemand wilt verrassen die van grappige hebbedingetjes houdt, moet je al zeker niet meer twijfelen!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

brillenhouder Koala

12. Shotfontein

Wat geef je iemand die alles al heeft en dol is op feestjes? Deze coole shotjesdispenser. Een avondje thuis met vrienden is met deze gadget nog leuker. De dispenser is inclusief zes shotglaasjes in verschillende mooie kleuren.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Shotfontein

13. Robot tafelklok

Hoe gaaf is deze robot tafelklok? Die wil iedereen graag hebben! Ook die ene persoon in je familie die al meerdere keren gezegd heeft dat hij of zij niks wil. De kans is groot dat je met deze gadget toch een glimlach op het gezicht tovert.

Het leuke aan deze klok is dat hij niet alleen nuttig is, maar ook de ruimte opfleurt. Een fantastisch cadeau voor de feestdagen of een andere gelegenheid.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

kado voor oude mensen die alles al hebben

14. Grappige tapedispenser

Je hoeft zeker geen groot cadeau voor iemand die niks wil te kopen. Iets origineels hoeft heus niet veel te kosten. Kijk maar naar deze schattige tapedispenser in de vorm van een hondje. De ideale manier om snel plakband of tape te gebruiken én mooi om ergens te zetten. Wie wil deze handige blikvanger nu niet?

Hij is perfect om een kantoorruimte mee op te vrolijken! Er is ook een kat te koop.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Grappige tapedispenser

15. Spotify plexiglasplaat

Ben je al maanden op zoek naar een cadeau voor je vader die alles al heeft? Dan hoef dat nu niet langer meer!

Deze plexiglasplaat vindt hij ongetwijfeld leuk. Je kan er de foto en spotifycode van zijn favoriete nummer op laten plaatsen. Een uniek vaderdagcadeau dat hij zeker zal appreciëren.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

kado voor iemand die niks wil spotify plaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven