20x Cadeau pensioen: Van kleinigheidjes tot gepersonaliseerd cadeaus

Gaat je collega binnenkort met pensioen? Dan komt er voor hem of haar een leuke nieuwe levensfase aan. Voor jou is het natuurlijk minder fijn, want jij zal je collega ontzettend missen. Neem daarom afscheid in stijl en zet de toekomstige gepensioneerde extra in de bloemetjes met één (of meerdere!) van mijn tips hieronder. Ik zocht ze allemaal persoonlijk uit en ik ben er dan ook zeker van dat er minstens eentje in zal staan die jouw collega zeker zal appreciëren!

cadeau pensioen

1. Wijn aan huis – Bongobon

Met de Wijn aan huis Bongobon geef je je collega het allermooiste afscheidscadeau. Want wie geniet er nu niet van heerlijke wijn? Je collega kan bovendien zelf kiezen welke flessen hij bij zich thuis laat leveren. Dit wijncadeau maakt daarom de meest kieskeurige wijnliefhebber gelukkig en dat is daardoor natuurlijk een ideaal recept voor een perfect cadeau voor een pensioen!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.comBongo

Bongo Bon WIJNBOX

2. Brandblusser minibar

Wil je graag een grappig cadeau voor het pensioen van een collega kopen? Dan is deze brandblusser minibar heel erg leuk om te ontdekken. Voornamelijk voor een brandweerman. Maar ook in andere gevallen is dit grappig cadeau voor het pensioen een goede optie!

De fles drank is nog niet inbegrepen, maar je kan deze zelf bijkopen. Het is bijvoorbeeld een goed idee om te kiezen voor een fles whisky in een gepersonaliseerde kist. Deze kan je dan versieren met een lieve tekst om het nog bijzonderder te maken. Ook een leuk cadeau voor het pensioen van je vader!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Brandblusser minibar

3. Geschenk set

Het is altijd fijner om in plaats van één geschenkje, meerdere verrassingen te ontvangen. Om die reden is deze geschenk set ook zo’n goed cadeau voor het pensioen van je vrouw. Het bevat allerlei mooie dingetjes zoals een roosje, geurstokjes, thee en chocolaatjes. Het is natuurlijk ook een goed idee om dit cadeau voor het pensioen van je vriend, vriendin of collega te kopen!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeau pensioen set

4. Bye bye lieve collega – invulboek

Dit invulboek is het beste cadeau voor het pensioen van een medewerker die je heel erg zal missen. Want met dit boekje maak je hem of haar duidelijk hoe belangrijk de tijd was die jullie samen gespendeerd hebben op het werk. En alle collega’s kunnen er een lieve tekst in plaatsen. Je kan het dus als gedeeld afscheidscadeau voor je collega kopen.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

invulboek cadeau pensioen collega

5. Gepersonaliseerd fotoboekje

Op pensioen gaan is een erg belangrijke mijlpaal in iemands leven. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over wat je gaat kopen. Een gepersonaliseerd cadeau is echter altijd een goede optie. Het stelt namelijk nooit teleur, omdat het met liefde gemaakt is.

Als gepersonaliseerd cadeau voor het pensioen is een fotoboek bijvoorbeeld leuk. Zo geef je de toekomstige gepensioneerde iets om op terug te kijken en te koesteren. Vul het met lieve teksten en mooie foto’s van alle collega’s samen en maak het onvergetelijk.

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

kleinigheidje pensioen

6. Gevulde picknickmand

Een gevulde picknickmand is een heel goed cadeau voor het pensioen van een medewerker. Hij of zij heeft binnenkort meer tijd om handen. En dan is picknicken in het zonnetje één van de leukste manieren om die tijd te vullen. Deze mand bevat allerlei kwaliteitsproducten, een snijplankje en kommetjes.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeau pensioen vrouw

7. Relaxweekend met diner – Bongobon

Het beste cadeau voor het pensioen van je vrouw? een Bongobon voor een relaxweekendje natuurlijk! Na jarenlang hard gewerkt te hebben, is het nu tijd om te relaxen. Deze bon geeft haar dus een goede start. Ook een mooi cadeau voor het pensioen van je vader of iemand anders dierbaar!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.comBongo

relaxweekend wat geef je iemand die stopt met werken

8. Badhanddoek met foto

Een grappig cadeau uitzoeken voor het pensioen van een medewerker? Dat is een goed idee! Want als je collega een beetje humor heeft, wordt het zeker geapprecieerd. Eén van de meest ludieke geschenkjes is een badhanddoek met een groepsfoto van de collega’s op. De gepensioneerde wordt zo altijd herinnerd aan de leuke tijden telkens als hij of zij naar het strand gaat. Een cadeau met foto dat nooit meer vergeten wordt!

Dit geschenk is te koop bij: YourSurprise

gepersonaliseerd cadeau pensioen handdoek

9. Boeketje droogbloemen

Een boeketje droogbloemen is een fijn kleinigheidje om met een pensioen te geven. Het is een betere optie dan verse bloemetjes, omdat ze veel langer meegaan. Je hebt de keuze uit diverse boeketten.

Let wel op, want de vaas wordt niet meegeleverd. Maar je kan natuurlijk altijd een gepersonaliseerde vaas bijkopen om het bijzonderder te maken. Dat is vooral een goed idee indien je dit cadeau voor het pensioen van je vriendin koopt. Want dan mag het al wat meer zijn!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeau pensioen vriendin gedroogde bloemen

10. Fietsroutes boek

Een reiscadeau is ideaal om te geven voor een pensioen. Want de meeste mensen gaan dan volop genieten van het leven. En daar hoort reizen natuurlijk bij. Het Route.nl boek is vooral bedoeld voor het maken van mooie tochten zowel te voet als met de fiets, doorheen heel Nederland.

De bestemmingen zijn dus niet ver, maar je hoeft niet altijd ver te gaan om een bijzondere vakantie te hebben. Als je dit cadeau voor het pensioen van je moeder die graag fietst koopt, dan kan je een fiets gps bijkopen om het compleet te maken.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeautje pensioen boek

11. Portefeuille met lieve boodschap of naam

Ben je eerder op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor het pensioen van je medewerker? Overweeg dan een mooie portefeuille met lieve boodschap op. Het is erg praktisch en hartverwarmend tegelijkertijd. Dit is dan ook het perfecte gepersonaliseerd cadeau voor het pensioen van iemand die je heel graag hebt!

Dit geschenk is te koop bij: YourSurprise

cadeau pensioen man portefeuille

12. Cadeaupakketje voor een juf

Gaat de leerkracht van je kindje binnenkort op pensioen en wil je haar verrassen met iets moois? Geef dan dit pakketje als cadeau voor het pensioen van de juf. In de doos zitten zeeproosjes en Swarovski oorbelletjes. Daarnaast bevat het een lieve boodschap. Het ultieme originele cadeau voor een juf!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeau pensioen juf

13. Fotostandaard met tekst

Een cadeau met foto is ook altijd een goede optie. Zeker als geschenkje voor het pensioen van een lieve collega, want hij of zij verdient iets hartverwarmends. En wat is er nu liever dan een fotostandaard met een leuk kiekje van alle collega’s en een vertroetelende boodschap?

Dit geschenk is te koop bij: Brianto

fotostandaard met tekst

14. Toblerone reep met tekst

Er zijn maar weinig mensen die niet van chocolade houden. Daarom is een gigantische Toblerone reep met boodschap ook zo’n perfect cadeau voor het afscheid van een collega die met pensioen gaat. Je kan zelf kiezen hoe groot de reep is, want er zijn verschillende formaten verkrijgbaar. Ook de tekst die erop komt te staan, bepaal je helemaal zelf.

Dit geschenk is te koop bij: YourSurprise

grappig cadeau pensioen chocolade

15. Relax giftbox

Wil je graag een kleinigheidje voor het pensioen van je medewerker kopen? Bekijk dan deze relax giftbox. Het bevat onder andere een handdoek, handgemaakt zeepje en potje met badzout. Kortom, allemaal relaxspulletjes die je collega graag ontvangt!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

geschenkdoos iemand die stopt met werken

16. Fotokubus met klok

Deze fotokubus met klok is een goede optie indien je graag een praktisch cadeau wilt kopen, maar toch ook iets wilt schenken dat je appreciatie toont. Vul de kubus met grappige foto’s van op bedrijfsfeestjes en – uitjes en maak er een leuke verrassing van!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Fotokubus met klok

17. Bloempotjes met foto of tekst

Als je graag een klein cadeau voor het pensioen van je lieve collega wilt kopen, is deze bloempotten set interessant. Je bepaalt zelf welke tekst erop komt. En uiteraard is het fijn om ze reeds te vullen met kleine plantjes. Zo krijg je een klein maar bijzonder gepersonaliseerd cadeau voor een vrouw die met pensioen gaat.

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

cadeau pensioen oma bloempotjes

18. Borduurkussen pakket

Geef iemand die met pensioen gaat een nieuwe hobby door hem of haar dit borduurkussen pakket te schenken. Zo weet de gepensioneerde wat gedaan met al die vrije tijd. Eens het kussen is geborduurd, zorgt het ook nog eens voor heel wat sfeer in huis. Een geweldig pensioencadeau dus!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Borduurkussen pakket

19. 100 reizen die je leven veranderen – boek

Het ‘100 reizen die je leven veranderen’ boek van Lonely Planet maakt iemand die op pensioen gaat gegarandeerd happy, want nu is er veel meer tijd om te reizen. En met dit boek weet hij of zij ook meteen waar naartoe. Een reiscadeau is trouwens altijd een goede keuze voor gepensioneerden.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

reis cadeau gepensioneerd

20. Doosje met toffees

Het beste klein cadeau voor het pensioen van een man die houdt van zoetigheden? Dat is dit doosje met toffees. Hij kan er namelijk heerlijk van smullen. Het is ook een gepersonaliseerd cadeau voor een man, want je kan de doos laten bedrukken met de tekst die jij wenst. Dat maakt het nog zoveel fijner om te ontvangen!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeau pensioen vrouw man

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven