15x Cadeau 4 jaar dochter: Ideeën & tips verjaardag 4 jaar

Een cadeau voor het 4 jaar worden van je dochter: wat zal ze leuk vinden? Die vraag is niet moeilijk om te beantwoorden voor mij! Ik heb namelijk ervaring met maar liefst 6 kleine nichtjes.
Ik heb voor jou de 15 leukste geschenken opgezocht, zodat jij met een prachtig pakje bij het kindje kunt aankomen.

cadeau 4 jaar dochter

1. Ariel Zeemeerminjurk

Welk meisje van vier is nu niet gek van de kleine zeemeermin? Een echt zeemeerminnenjurk is dan ook een prachtige verrassing voor jouw dochter. Met de kleuren lila en lichtblauw kan het niet mis gaan bij jouw meisje.

De jurk is in meerdere maten te bestellen, dus ook de maat van je dochter zit er zeker bij. De zeemeerminnenjurk is een prachtig cadeau voor een kind van 4 jaar.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.comzeemeerminjurk

2. Spaarpot met eigen afbeelding en tekst

Een nuttig cadeau voor kinderen van 4 jaar is ook deze leuke spaarpot. Zo leer je ze spelenderwijs omgaan met geld. En een spaarpot waar dan ook nog eens je eigen huisdier, een familielid, vriendje of vriendinnetje of jijzelf op staat maakt het ook nog eens mooi om naar te kijken!

Naast eigen foto’s kan je er ook een eigen tekst op laten zetten. Je kunt kiezen voor haar naam of bijvoorbeeld een lieve wens.

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

spaarpot met eigen foto

3. Luxe Frozen armbandjes

Soms heb je gewoon nog een extra klein cadeautje nodig, omdat je graag wat meer pakjes geeft, bijvoorbeeld. Dit setje is een lief cadeau voor je 4-jarige dochter

De Frozen armbandjes set is een creatief pakketje waarmee je dochter vier armbandjes kan maken. Natuurlijk met mooie bedels van Anna, Elsa en Olaf. En zeg nou zelf: een Frozen cadeau en 4 jaar worden is dé gouden combinatie.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Luxe Frozen armbandjes cadeau 4 jaar dochter

4. Bloemen constructiepakket

Je bent op zoek naar een bijzonder idee voor de verjaardag van 4 jaar van je dochter? Met dit leuke bloemen constructiepakket kan je dochter haar eigen bloemen ‘bouwen’. Het pakket bestaat uit voetstukken, stengels met en zonder blaadjes, bloemen en meeldraden.
Deze onderdelen zijn gemaakt van ABS kunststof.

Jouw dochter kan de bloemen helemaal naar eigen idee samenstellen en zo telkens een ander tuintje maken. Leuk voor in de zandbak, maar uiteraard ook prima om binnen mee te spelen.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

bloemen bouwpakket cadeau 4 jarige meid

5. Interactieve speelgoedcamera

Een camera om zelf foto’s mee te maken: welk kind wordt daar niet blij van? Dit prachtige, roze exemplaar zal door de meeste meisjes heel mooi gevonden worden. En je kan er zelfs nog meer mee doen dan alleen maar foto’s maken! Super interactief speelgoed voor als je 4 jaar wordt.

De interactieve speelgoedcamera is geschikt voor foto’s of selfies te maken, het bewerken van de foto’s met allerlei filters en effecten en zelfs gekke video’s kunnen gemaakt worden. En je stem? Ook die kan je opnemen en met de camera vervormen. Daarnaast kan je muziek luisteren en ook nog een aantal spellen spelen!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

kidizoom speelgoedcamera

6. Disney boek met je eigen naam

Donald Duck bouwt in zijn tuin een zwembad speciaal voor jouw dochter! Een leuk verhaal dat zich afspeelt in Duckstad en waarin jouw kind een rol speelt. Je voegt de naam en een afbeelding toe bij je bestelling en het verhaal wordt aangepast met die naam erin. De foto komt op het voorblad te staan van dit leuke Disneyboek.

Zeker voor kinderen die fan zijn van deze vrolijke eend is een verhaal van haar en Donald Duck samen een uniek geschenk. Een gepersonaliseerd cadeau voor de verjaardag van je dochter van 4 jaar is heel bijzonder om te geven (en te krijgen).

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

Disney boek met je eigen naam

7. Smartgames bord

Een cadeau voor een kind van 4 jaar kan ook een leerzaam geschenk zijn. Smartgames zijn ontzettend leuke spellen die je kind op meerdere gebieden haar vaardigheden laat trainen.

Het houten smartgames bord biedt meerdere mogelijkheden. Zo kan je dochter met de hengel de visjes opvissen, het bord als telraam gebruiken en met cijfers en vormen bezig zijn.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeau 4-jarige dochter

8. Kinderrugzak met eigen opdruk

Als je dochter 4 wordt, gaat ze ook voor het eerst naar school. Een eigen rugzak is dan ook nodig. Ze moet immers toch iets te drinken en te eten meenemen en ook voor andere spulletjes is het handig.  Een kinderrugzak met haar eigen naam erop is bovendien ook nog eens heel erg stoer.

Je hebt de keuze uit meerdere kleurtjes en de naam van je kind zal op de voorkant gedrukt worden. Zo weet iedereen dat het háár rugzak is! Een handig, nuttig en leuk idee voor een verjaardag van 4 jaar.

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

nuttig cadeau 4 jaar rugzak

9. Frozen magisch tekenboek

Houdt je dochter van tekenen? Dan is dit Frozen magisch tekenboek een super idee. Want zoals al eerder gezegd: een Frozen cadeau en 4 jaar worden is echt wel een gouden combinatie.

Met een pen die je vult met water kan je dochter zich uitleven in het waterboek. Ze kan zo heerlijk bezig zijn zonder dat alles onder de vlekken komt te zitten.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Frozen cadeau 4 jaar

10. Mega knuffelbeer

Een cadeau voor het 4 jaar worden van je dochter nodig? Een knuffel wordt op deze leeftijd nog altijd heel fijn geworden. Gaat het dan ook nog om een mega knuffelbeer dan zal je meisje helemaal blij zijn. Want wie is er niet blij met zo’n grote beer naast je?

En dat is nog niet alles, want dit troeteldiertje heeft een shirtje aan waar haar eigen foto op gezet wordt! Een cadeau voor het 4 jaar worden van je dochter heeft nog nooit zo’n groot knuffelgehalte gehad!

Dit geschenk is te koop bij: Your Suprise

mega knuffelbeer idee verjaardag 4 jaar

11. Wit Junglekoffertje

Je dochtertje gaat misschien al eens logeren bij één van haar vriendjes of vriendinnetjes en dan is een eigen koffertje toch wel handig. Dit leuke exemplaar heeft een mooi jungletafereel op de zijkant staan. En tussen de giraffe, de zebra, de leeuwen en andere dieren schittert ook nog eens de naam van je kind!

Dit koffertje is dan ook een mooi cadeau voor een 4-jarige dochter. Het junglekoffertje kan uiteraard ook gewoon dienst doen als opbergplek voor dierbare spulletjes of speelgoed. Daarmee maak je het meteen tot een nuttig cadeau voor 4 jaar kinderen.

Dit geschenk is te koop bij: Tadaaz

junglekoffertje

12. Lego Friends Kattenverzorgingswagen

Met dit Lego pakket kan je dochter uren spelen. De Lego Friends hebben hun eigen kattenverzorgingswagen en gaan daarmee de katten ophalen die getrimd gaan worden in hun salon. Het is leuk om met de Lego te bouwen en daarna kan je heerlijk ermee spelen.

Houdt je dochter wel van bouwen en/of katten? Dan is de Lego Kattenverzorgingswagen een mooi cadeau voor de verjaardag van je dochter als ze 4 jaar wordt.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

interactief speelgoed 4 jaar lego

13. Staarttikkertje

Wil je graag dat jouw dochter lekker buiten speelt? Dan helpt het zeker als er ook leuk speelgoed is voor buiten. Activiteiten die met meerdere kinderen gespeeld kunnen worden zijn dan ook een echte schot in de roos.

Als leuk cadeau voor een kind van 4 jaar voor buiten komt dit staarttikkertje setje zeker in aanmerking. Dat is dus eigenlijk een combinatie van tikkertje spelen, maar dan met het roven van staarten erbij. Zijn alle staarten bij je weggehaald? Dan heb je verloren. Je kunt zelf bepalen of er één persoon staarten vangt of juist meer kinderen mee doen.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeau kind 4 jaar staarttikkertje

14. Paw Patrol puzzel

Hoe ver is je kind al in puzzelland? Met dit Paw Patrol puzzel pakket heb je vier puzzels met de leuke hondjes erop van Paw Patrol. De vier exemplaren verschillen in moeilijkheidsgraad. De makkelijkste is 12 stukjes en de moeilijkste bestaat uit 24 stukjes.

Zo’n puzzel is als cadeau voor het 4 jaar worden van je dochter heel leuk omdat ze hun helden van televisie er ook op zien. En samen puzzelen is uiteraard ook heel gezellig!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

paw patrol puzzel cadeau

15. Zilveren ketting met een eenhoorn

Een mooi cadeau voor een kind van 4 jaar wat geen speelgoed is, is een mooie ketting. Houdt je dochter van de magie van sprookjesfiguren? Dan is een zilveren ketting met een eenhoorn zeker een mooie keuze voor jouw meisje.

De eenhoorn zit op de maan, wat het geheel nog een hoger sprookjesgehalte geeft. Jouw dochter is er vast heel gelukkig mee!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Zilveren ketting met eenhoorn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven