15x Cadeau geregistreerd partnerschap: Originele & leuke tips!

Koppeltjes die gaan trouwen worden vaak overstelpt met cadeautjes. Zo hoort het ook, want het is een bijzondere gebeurtenis. Maar sommige geliefden kiezen voor geregistreerd partnerschap in de plaats. En zij verdienen het natuurlijk evenveel om in de bloemetjes gezet te worden. Een huwelijkscadeau is dan niet altijd toepasselijk. Maar wat schenk je dan wel aan het stel? Ik geef je tips!

Cadeau geregistreerd partnerschap

1. Appelboompje

Laat je van je origineelste kant zien en schenk dit appelboompje als cadeau voor het geregistreerd partnerschap. Het staat voor de groei van de liefde tussen beide partners.

Het is dus bijzonder lief. En nog een groot pluspunt: dit cadeau voor het geregistreerd partnerschap is iets waar ze beiden heel lang van kunnen genieten!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Appelboompje

2. Romantische wellnessdag – Bongobon

Een feestje is superleuk, maar de dagen nadien is het eventjes bekomen. Schenk het stelletje daarom een romantische wellnessdag zodat ze weer helemaal opgeladen zijn na het vieren van hun geregistreerd partnerschap. Dit cadeau is ongetwijfeld meer dan welkom!

Prijzen en beschikbaarheid: Bongo – Bol.com

Romantische wellnessdag Bongobon

3. King & queen in the kitchen – keukenshort

Voor geliefden die graag in de keuken staan is er geen beter cadeau voor het geregistreerd partnerschap dan deze keukenschorten. Het komt goed van pas én is leuk. Je slaat dus twee vliegen in één klap.

Dit praktisch cadeau is wat minder geschikt voor stelletjes van hetzelfde geslacht. Maar in dat geval kan je kiezen voor personaliseerbare schorten die je kan laten bedrukken met een tekst naar keuze.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

leuk cadeau voor geregistreerd partnerschap

4. Fototegel met houder

Een cadeau met foto doet het altijd goed. Ook voor het geregistreerd partnerschap is dit dus een goede optie. Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie fototegel. Het koppeltje kan het op een mooi plaatsje zetten en het met veel liefde bewonderen.

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

cadeau geregistreerd partnerschap Houten fototegel

5. Ik hou van je omdat – invulboekje

Het “Ik hou van jou omdat” invulboekje is een heel mooi cadeau om aan je geliefde te geven voor het geregistreerd partnerschap. Dit boekje is eigenlijk een hele dikke liefdesbrief, want je kan er alle dingen die je fijn vindt aan je geliefde in neerpennen.

Er staan vragen in die jou helpen om alles zo goed mogelijk te kunnen verwoorden. Ook als je geen Shakespear bent, verwarmt dit origineel cadeau voor het geregistreerd partnerschap dus gegarandeerd het hart van je partner!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

cadeau voor koppel boekje

6. Handgemaakte Japanse theeset

Hoewel servies vaak als cadeau voor een koppel dat gaat trouwen gekocht wordt, kan je het ook geven aan twee mensen die kiezen voor geregistreerd partnerschap. Vooral als de reden daarvoor de koop van een nieuw huis is.

Bij een verhuis worden er namelijk vaak oude spullen weggeven of weggesmeten. Nieuw servies komt dan van pas. Er zijn uiteraard veel sets te koop, maar voor stelletjes die houden van thee is deze handgemaakte Japanse theeset de beste optie. Ook een leuk housewarming cadeau!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Madame Chai porselein theeset

7. Magnetische wereldbol

Hoe leuk is deze magnetische wereldbol? Je kan er fotootjes van je reizen of memo’s op bevestigen. Avonturiers vinden dit reiscadeau zonder twijfel leuk om te ontvangen! De magneetjes zitten er trouwens al bij. Het kan dus meteen gebruikt worden.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

origineel cadeau geregistreerd partnerschap wereldbol

8. Hartjesvormig snoepblik met foto

Ook met minder budget kan je iemand erg blij maken. Zeker als je kiest voor een gepersonaliseerd cadeau. Kijk maar eens naar dit leuke snoepblik. Je kan het personaliseren met foto en tekst om het bijzonder te maken. Bestel de heerlijke snoepjes bij of vul het zelf met lekkernijen. Hoe je het ook aanpakt, dit klein cadeautje voor het geregistreerd partnerschap wordt zonder twijfel met een glimlach ontvangen!

Prijzen en beschikbaarheid: SmartPhoto

Hartjesvormig snoepblik met foto

9. Cadeaupakket met bubbels

Er gaat niets boven champagne of cava voor het vieren van een bijzondere mijlpaal. Een pakket met bubbels is dan ook een uitstekend cadeau voor een geregistreerd partnerschap. In de doos zitten twee flessen bubbels en twee champagneglazen die je kan laten personaliseren.

Prijzen en beschikbaarheid: Smartphoto

cadeautje geregistreerd partnerschap

10. Set kussenslopen

Eén van de populairste redenen om voor geregistreerd partnerschap te kiezen, is het kopen van een woning. Is dat ook het geval bij het koppeltje dat je kent? Dan doe je hen ongetwijfeld veel plezier met deze gepersonaliseerde kussenslopen. Zo kunnen ze het nieuwe huis goed inwijden. Dit is trouwens ook een mooi cadeau voor een huwelijk!

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

Set kussenslopen

11. Date dobbelsteen

Voor stelletjes is het vaak moeilijk om te bepalen welke activiteit ze gaan doen. Soms hebben ze geen inspiratie. Andere keren komen ze niet overeen. Deze date dobbelstenen zijn dan dé oplossing. Daarom zijn ze ook zo’n leuk klein cadeautje voor een geregistreerd partnerschap.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Date dobbelsteen

12. Genieten in duo – Wonderbox

Met deze Wonderbox maak je iedereen blij. Want wie vindt het nu niet fijn om een leuke activiteit te doen? Dit cadeau voor een geregistreerd partnerschap geeft toegang tot diverse restaurants. Maar er kan ook voor een sportieve activiteit gekozen worden. Er is dus voor ieder wat wils!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Genieten in duo Wonderbox

13. Gepersonaliseerde hartjesspaarpot

Net zoals bij een bruiloft, wordt er bij een geregistreerd partnerschap vaak geld gegeven. Als je echt niet weet wat kopen, is dat een goede optie. Zo kunnen zij sparen voor iets wat ze echt nodig hebben. Geld overhandig je natuurlijk niet zomaar. En een ouderwetse enveloppe is ook maar saai.

Kies daarom liever voor deze prachtige spaarpot. Het is handgemaakt en personaliseerbaar. Een heel leuk cadeau voor een geregistreerd partnerschap!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

leuk cadeau voor geregistreerd partnerschap spaarpot

14. Reisdagboek voor een gezin

Vaak kiezen koppeltjes voor een geregistreerd partnerschap bij de koop van een huis, maar dat is niet altijd zo. Soms is een zwangerschap daar de reden voor. In dat geval is het fijn om ook aan de baby te denken bij het uitzoeken van een geschenkje. Voor mensen die graag reizen is dit reisdagboek voor een gezin interessant. Daar maak je iedereen happy mee!

In het boekje kan je al je vakantieherinneringen noteren. Er zit ook een enveloppe in waar je foto’s en postkaarten in kan plaatsen. Koop je liever een apart cadeau voor de baby? Dan raad ik je aan om een kijkje te nemen in deze cadeaulijst.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

vakantieherinneringen reisdagboek

15. Barbecue

Geliefden die een geregistreerd partnerschap aangaan vanwege de koop van een huis, hebben waarschijnlijk voor het eerst een tuin. En daar willen ze natuurlijk optimaal van genieten. Het is dan ook een leuk idee om hen een barbecue te schenken.

Vind je dit te veel om te geven? Dan kan je ervoor samen leggen met vrienden en/of familie. Als je dat liever niet doet, kan je ook een andere goede BBQ kopen die goedkoper is!

Prijzen en beschikbaarheid Bol.com

Barbecue

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven