15x Cadeau 50 jaar getrouwd: Bijzondere ideeën & Tips

Zijn je ouders of grootouders binnenkort 50 jaar getrouwd? Dan moet deze bijzondere mijlpaal gevierd worden met een mooi cadeautje. Maar wat geef je aan een koppel dat al een halve eeuw gehuwd is en waarschijnlijk alles al heeft? Dat kom je hier te weten!

1. Gouden chocoladehartje

Dit gouden chocoladehartje is een heel leuk cadeau voor wie 50 jaar getrouwd is. Het is gevuld met heerlijke Ferrero Rocher, roosjes en Merci chocolaatjes. Wie houdt daar niet van? Bovendien is het volledig in goud. Erg toepasselijk voor een gouden jubileum! Dit is ook één van de leukste 50 jaar getrouwd ideeën voor je partner.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Gouden chocoladehartje

2. Posterhanger met foto van het echtpaar

Een foto cadeau voor wie 50 jaar getrouwd is, is altijd een goede optie. Een stel dat al zo lang samen is, heeft waarschijnlijk alles al. Maar door te kiezen voor een geschenk met foto geef je iets bijzonders dat ze nog niet hebben én lang kunnen blijven koesteren.

Er is natuurlijk veel keuze, maar een fotoposter ziet er nostalgisch uit. Daarom is dit het perfecte foto cadeau voor wie 50 jaar getrouwd is.

Prijzen en beschikbaarheid: Smart Photo

50 jaar getrouwd ideeen Posterhanger

3. Relaxweekend met diner – Bongobon

Vieren je mama en papa hun gouden jubileum? Dan wil je hen vast verassen met een heel mooi cadeau. Een unieke belevenis is dan een goede optie, want wat is er leuker dan dat? Door hen deze Bongobon te geven, verwen je ze met een relaxweekend inclusief diner. Zij bepalen zelf waar ze naartoe gaan. Het beste cadeau voor het 50 jaar getrouwd zijn van je ouders!

Prijzen en beschikbaarheid: BongoBol.com

cadeautje voor 50 jaar getrouwd bongobon

4. Gouden champagneglazen

Deze fancy gouden champagneglazen zijn ideaal om aan je opa en oma die 50 jaar getrouwd zijn cadeau te geven. Je maakt ze er ongetwijfeld blij mee. Bovendien passen ze goed bij het gouden jubileum. Om het compleet te maken, kan je er nog een fles champagne met foto bijgeven.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Gouden champagneglazen

5. Glazen hartje met foto

Een gepersonaliseerd cadeau voor het 50 jaar getrouwd zijn van je ouders kopen? Dat is een goed idee! Zeker als je kiest voor dit liefdevol glazen hartje, want het is erg liefdevol. Je ma en pa genieten ervan, telkens als ze het zien. Je kan het hartje met een mooie foto laten bedrukken en er een ontroerende boodschap bijplaatsen. Een heel bijzonder gepersonaliseerd cadeau!

Prijzen en beschikbaarheid: Brianto

Glazen hartje met foto gepersonaliseerd cadeau 50 jaar getrouwd

6. Luxe champagnefles

Een 50-jarig huwelijksjubileum is een groot feest. Daarom is het een goed idee om deze luxueuze champagnefles als huwelijksverjaardag cadeau aan je ouders of grootouders te geven. Feestelijker wordt het niet!

De champagne is ook van de beste kwaliteit. Ideaal, want natuurlijk is alleen het beste goed genoeg voor je (groot)ouders. Op de kist kan je een tekstje laten graveren en foto’s zetten. Een mooi persoonlijk cadeau voor zij die 50 jaar getrouwd zijn!

Prijzen en beschikbaarheid: YourSurprise

opa en oma 50 jaar getrouwd cadeau

7. Gepersonaliseerd windlicht

Dit sfeervol windlicht is een mooi persoonlijk cadeau voor wie 50 jaar getrouwd is. Het zorgt namelijk voor heel wat gezelligheid in huis. Laat er een persoonlijk tekstje op plaatsen en geef het aan je ouders of grootouders die 50 jaar gehuwd zijn. Zij zullen dit liefdevol cadeau zeker appreciëren!

Prijzen en beschikbaarheid: Brianto

Gepersonaliseerd windlicht

8. Net over de grens – boek met wandel- en fietsroutes

Als je iemand wil verrassen met een origineel cadeau voor het 50 jaar getrouwd zijn, is dit boek de beste optie. Vooral indien je (groot)ouders dol zijn op wandelen en fietsen.

In het boek staan namelijk de mooiste wandel- en fietsroutes van België en Duitsland. Daarnaast krijgen ze er een gratis app bij. Met dit huwelijksverjaardagscadeau schenk je hen onvergetelijke momenten samen. Iets beter kan je je (groot)ouders niet geven!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

bijzonder cadeau 50 jaar getrouwd

9. Koffie en koekjes cadeaupakket

Met dit smulpakket maak je iedereen gelukkig. Zeker zoetekauwen! Houden je grootouders ook zo van zoetigheid? Dan heb je ongetwijfeld het beste huwelijkscadeau gevonden!

Ze kunnen er beiden heerlijk van genieten voor een lange tijd (afhankelijk van hoe snel ze alles opeten natuurlijk). Er zit trouwens ook koffie bij. Een heel mooi opa en oma 50 jaar getrouwd cadeau.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Koffie en koekjes cadeaupakket

10. Bloempotjes set met tekst

Deze drie bloempotjes kan je helemaal zelf ontwerpen. Dat betekent dat je er een tekstje en foto’s op kan zetten. Daardoor is het mogelijk om er een mooi gepersonaliseerd cadeau van te maken dat het getrouwde stel zeker zal ontroeren.

Prijzen en beschikbaarheid: Smart Photo

foto cadeau 50 jaar getrouwd

11. Gipsafdruk van de handen

Met deze gips set kunnen je (groot)ouders een prachtige afdruk van hun handen maken. Het is een heel bijzonder cadeau voor wie 50 jaar getrouwd is. Want het biedt het echtpaar niet alleen veel plezier, maar ook iets moois om naar te kijken. Je kan het schenken aan je oma en opa die 50 jaar getrouwd zijn, maar het is ook een mooi cadeau voor je ouders hun gouden jubileum.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

gepersonaliseerd cadeau 50 jaar getrouwd

12. Waarom ik van je hou – boekje

Wat geef je aan je partner als cadeau voor het 50 jaar getrouwd zijn? Dit prachtig boekje natuurlijk! Er is niets liefdevoller, want je kan het vullen met de mooiste complimentjes over je partner. Wedden dat hij of zij erg blij gaat zijn? De beste cadeaus voor een huwelijksverjaardag die komen namelijk vanuit het hart!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Waarom ik van je hou boekje

13. Romantisch dineren – Wonderbox

Heb je totaal geen idee wat te kopen voor de huwelijksverjaardag van je ouders of grootouders? Geef hen dan een romantisch diner cadeau voor hun 50 jaar getrouwd zijn.

Uit eten gaan doet iedereen graag, dus je kan er niet mee missen. Bovendien breng je zo een vleugje romantiek in hun leven. Ze kunnen kiezen uit maar liefst 350 verschillende adresjes.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Romantisch dineren wonderbox

14. Gouden cocktailset

Deze cocktailset is het beste cadeau voor wie 50 jaar getrouwd is en houdt van lekkere drankjes. Het bevat namelijk alles wat nodig is voor het maken van overheerlijke cocktails, zelfs een receptenboekje. En alle accessoires zijn in het goud. Daardoor is het ook nog eens een heel toepasselijk cadeau voor het 50 jaar getrouwd zijn van je ouders of grootouders!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

opa en oma 50 jaar getrouwd cadeau Cocktail Set

15. Theecollectie

Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor het 50 jaar getrouwd zijn van vrienden of verdere familie? Dan is dit theepakket een goede keus. Het is namelijk verpakt in een gouden hartje waardoor het ideaal is om te geven voor een gouden jubileum.

Het doosje bevat lekkere losse thee in verschillende smaken. Wil je er een meer persoonlijk cadeau van maken? Geef er dan twee theemokken bij die je laat bedrukken met een lieve tekst. Zo kan je het ook aan je ouders of grootouders schenken voor hun huwelijksverjaardag!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

Theecollectie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven