15x Cadeau 30 jaar getrouwd: Ideeën & Cadeautips jubileum

Voor vrienden of ouders die 30 jaar getrouwd zijn een cadeau verzinnen, daar kan je vast wel wat tips bij gebruiken! Maar ook als je jouw eigen partner iets geven wil zijn tips waarschijnlijk welkom. Want een cadeau voor een parel huwelijk mag zeker iets speciaals zijn! Ik heb voor jou de mooiste geschenken uitgezocht die prachtig passen bij dit bijzondere moment.

Cadeau 30 jaar getrouwd

1. Parelmoeren ketting

Een origineel cadeau voor 30 jaar getrouwd zijn is een voorwerp van parelmoer. Een dertigjarig huwelijk wordt namelijk ook een parel of parelmoeren huwelijk genoemd. Deze parelmoeren ketting is dan ook een mooi geschenk om aan je vrouw te geven als jullie al zo lang getrouwd zijn.

De kralen die gebruikt zijn bestaan uit een kristallen basis en daar zit een parel coating omheen. Hierdoor zijn ze goed betaalbaar, maar ze voelen wel hetzelfde aan als een echte parel.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

parelmoeren ketting

2. Fotoboekje met quotes

Voor een jubileum van 30 jaar getrouwd zijn, kan een cadeau uitzoeken best moeilijk zijn als je er iets bijzonders van maken wilt. Maar het hoeft allemaal helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Verzamel van al die 30 jaar bijzondere momenten en maak er een mooi fotoboekje van.

Met dit fotoboekje met quotes heb je een heel persoonlijk geschenk in handen waar het echtpaar blijvend van kan genieten. Het boekje kan je vullen met eigen foto’s, teksten en quotes. Maar liefst 52 bladzijden wachten erop om gevuld te worden!

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

fotoboekje met quotes

3. Manchetknopen met een parel

Een cadeau voor je parel huwelijk is toepasselijk als het uiteraard een parel bevat. En ook mannen kunnen parels dragen. Wat dacht je van deze mooie manchetknopen? Houdt je man ervan om stijlvol gekleed te gaan, dan passen deze manchetknopen met een parel er perfect bij.

De knopen zijn van staal en worden in een giftbag geleverd. Zo heb jij een prachtig geschenk voor je echtgenoot!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

manchetknopen met parel

4. Een foto op canvas

Wil je een cadeautip voor een 30 jaar getrouwd jubileum van je ouders? Ouders zijn er gek op om hun gezin aan de muur te hebben hangen. Je maakt ze altijd blij met een foto van hun kinderen en eventuele kleinkinderen. Of maak anders een prachtige foto van het tweetal samen!

Een foto op canvas is verkrijgbaar in verschillende maten. Je kunt kiezen voor een lijst in meerdere kleuren. Met de lijst wordt het canvas direct heel bijzonder.

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

foto op canvas

5. Vierkante fotolijst met glitters en fotocollage

Is er een uitje voor 30 jaar getrouwd gepland? Dan leg je die bijzondere dag waarschijnlijk vast op de camera. Maak een mooie herinnering aan deze dag door deze prachtige fotolijst met glitters te kopen.

Je kunt hem laten bedrukken met vier mooie foto’s en zo heeft het parelmoeren echtpaar een prachtige herinnering aan een mooie dag.

Dit geschenk is te koop bij: Tadaaz

Cadeau 30 jaar getrouwd fotolijst

6. I love you mokken

Een lief cadeautje omdat opa en oma 30 jaar getrouwd zijn of misschien je zus en haar man: dat hoeft niet meteen duur te zijn. Deze twee mokken zijn heel romantisch en passen daarom prima bij een huwelijksjubileum.

De mokken vertellen beide dat ze van je houden en passen met de kartelzijkanten precies in elkaar. Zo is duidelijk te zien dat de mokken (en hun ‘baasjes’) bij elkaar horen!

Dit geschenk is te koop bij: Mega Gadgets

I love you mokken cadeau parel huwelijk

7. Geschenkset in een kastje

30 jaar getrouwd en een cadeau idee nodig voor je vrouw? Dan moet het vast romantisch zijn. Een geschenkset met verschillende badproducten kunnen de meeste vrouwen wel waarderen. Maar dit pakket is anders dan anders!

De mooie badproducten zitten namelijk in een houten kastje! Door het kleurgebruik van roze, goud en rosé oogt het geschenkkastje heel romantisch!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Geschenkset in een kastje 30 jaar cadeau huwelijksverjaardag

8. Bedrukte handdoeken

Geef elkaar of je ouders/vrienden mooie badhanddoeken cadeau, waar ze samen op staan. Gaan ze lekker samen genieten van een paar dagen weg, dan is dit een heerlijk artikel om mee te nemen.

Of geef je bijvoorbeeld een dag Wellness of een weekendje weg als cadeau? Dan kan je dit geschenk er prachtig aan toevoegen! Om er daarna thuis ook nog heel lang van te mogen genieten.

Ook een bedrukte badhanddoek met wellness setje inclusief is mogelijk, trouwens!

Dit geschenk is te koop bij: Your Suprise

bedrukte handdoeken

9. Dagje Uit Cadeaukaart

Hebben ze echt alles al en weet je niet meer wat je geven moet? Dan heb ik de oplossing voor je: geef ze een uitje als ze 30 jaar getrouwd zijn! Koop deze Dagje Uit Cadeaukaart en ze kunnen zelf een activiteit kiezen uit de vele mogelijkheden.

Maar liefst 40 uitjes doen mee, dus er zit voor iedereen wel iets bij om blij van te worden! Je hebt keuze uit meerdere bedragen! Verras het parelen echtpaar met dit cadeau voor hun 30 jaar getrouwd zijn.

In België zijn deze kaarten niet te koop. Maar een Bongo Bon is in dat geval een leuk alternatief!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Cadeautips jubileum 30 jaar

10. Ballonnenboog

Natuurlijk hoort er een ballonnenboog voor de deur te staan als je ouders een huwelijksjubileum hebben. Deze maak je heel eenvoudig zelf met dit complete pakket. Een verrassing voor het parelmoeren echtpaar en de hele buurt weet het ook meteen!

De kleuren van deze boog zijn lijfgroen, goud en wit. Mooie kleuren die zeker ook passen bij een huwelijksjubileum. Als je ouders 30 jaar getrouwd zijn is dit cadeau gewoon een must!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Ballonnenboog Decoratie

11. Fleecedeken met eigen foto

Op een 30-jarige huwelijksdag van ouders of vrienden een deken schenken met een eigen foto erop, is natuurlijk een heel persoonlijk geschenk geven. En dat maakt het nou juist zo leuk!

Een fleecedeken is een heerlijke plaid waar je samen knus onder weg wilt kruipen. Of je gebruikt hem vooral als decorstuk… Juist omdat het deken volledig is bedrukt met de eigen afbeelding wordt het een origineel cadeau voor 30 jaar getrouwd te zijn.

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

Fleecedeken met eigen foto

12. Nieuwe ringen

Je vindt het bijzonder dat jullie deze trouwdag mogen vieren en wil dit ook zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan. Je zoekt dus naar een prachtig cadeau voor het 30 jaar getrouwd zijn. En wat is er beter dan een mooi setje ringen?

Na 30 jaar heel romantisch elkaar opnieuw beloven er altijd voor elkaar te zijn: een mooier geschenk dan dat kan je elkaar niet geven! Bezegel jullie opnieuw uitgesproken liefde met mooie, nieuwe ringen!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

ringen parelmoeren huwelijksverjaardag

13. Bubbels cadeaupakket

Een jubileum vieren, want je ouders zijn 30 jaar getrouwd, maar een cadeau willen ze niet hebben? Daar ga je natuurlijk niet in mee. Dan verzin je gewoon zelf iets leuks!

Een 30-jarig huwelijk: daar mag je trots op zijn! En daar moet op gedronken worden, natuurlijk! Hoe mooi is het als je dan je eigen glas hebt om mee te proosten? Het Bubbels cadeaupakket bestaat uit twee gegraveerde glazen, een fles champagne en een wijndop. Je kunt ook kiezen voor een mousserende wijn.

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

cadeau 30 jaar getrouwd bubbels

14. Chocoladehart

Een cadeau voor 30 jaar getrouwd zijn van opa en oma vraagt om een lief cadeautje. Dan kom je al snel uit op een smulhartje. En als die lekkernij dan ook nog gemaakt is van lekkere chocolade, dan komt het helemaal goed.

Omdat het hartje je eigen afbeelding krijgt is het meteen een heel origineel 30 jaar getrouwd cadeau idee.

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

chocolade hart

15. Flamingo van metaal en parelmoer

Iets moois voor een 30-jarig huwelijk geven kan ook iets zijn voor in huis. Iets decoratiefs, wat nog toepasselijker wordt als je toch die parels er weer in verwerkt. Met deze flamingo ben je daar zeker in geslaagd.

Een prachtige flamingo die zal schitteren in de kast, op de vensterbank of een bijzettafeltje. Waar dan ook: het zal zeker een blikvanger worden in de kamer van het parelmoeren stel.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

parelmoeren flamingo huwelijkscadeau 30 jaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven