15x Cadeau collega: Tips en ideeën

Met de tijd die we spenderen op het werk, is het geen verrassing dat sommige van onze beste vrienden ook onze collega’s zijn. Dat betekent dat er zich altijd wel een gelegenheid voordoet om het perfecte cadeau voor een collega te vinden. Neem een duik in deze lijst om de inspiratie te vinden die je nodig hebt!

cadeau collega

1. Mobiele telefoonhouder

Ken je een collega die altijd op de hoogte is van het laatste nieuws? Deze luxe mobiele telefoonhouder gemaakt van bamboe, doet zijn naam alle eer aan. Beter nog, het kan ook dienst doen als een opbergplaats voor al zijn of haar favoriete pennen!

Het enige wat je collega nodig heeft om deze duurzame telefoonhouder te gebruiken, zijn Apple apparaten.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Mobiele telefoonhouder cadeau collega

2. Anti-stress speelgoed

Dit bureauspeelgoed van Bead Orbit is gemaakt van hoogwaardig kunststof en kan je ook als een grappig cadeau voor een collega zien. Zeker als je met wat humor de stress van een collega wilt verminderen. De ballen draaien geruisloos, dus je gift zal niemand lastig vallen.

Het beste deel is echter hoe gemakkelijk het is om te verdwalen in de rotaties van de ballen, waardoor je collega zijn hersens een broodnodige middagpauze kan geven.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Anti-stress speelgoed

3. Toblerone XL

Een mannelijke collega kun je altijd verrassen met een bier cadeau. Maar wat als je collega geen alcohol drinkt? Zeker weten dat je hem een groot plezier doet moet zoetigheid, zoals een Toblerone chocoladereep XL.

Personaliseer dit cadeau voor je collega met zijn naam, bijnaam of een slogan. Terwijl hij ervan smult, zal hij zeker aan je denken.

Dit geschenk is te koop bij: YourSurprise

afscheidscadeau collega Toblerone XL

4. Bureaukalender

We hebben allemaal bemoedigende woorden nodig om die extra trage maandagen door te komen. Maar als klein cadeau voor een collega kun je denken aan een gepersonaliseerde en inspirerende kalender. Bijvoorbeeld met opbeurende berichten en foto’s, zodat de maandagen van je collega (en de rest van week) starten met een glimlach.

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

klein cadeau collega kalender

5. Houten fotohouder

Dit is een geweldig cadeau voor de collega die zoveel foto’s van zijn of haar hond op zijn of haar telefoon heeft waardoor de hond eigenlijk de nieuwe kantoormascotte is geworden.

Met deze stijlvolle en duurzame houten fotohouder als cadeau voor de hondenliefhebber, zorg je niet alleen voor wat warmte in de werkruimte van je collega. Het zal hem of haar ook laten zien hoeveel zelfs jij om het beestje van je collega heeft. Maak er een cadeau met naam van en laat er de naam van de hond op printen.

En natuurlijk is dit een even geschikt geschenk als je collega geen hond of ander huisdier heeft!

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

Houten fotohouder

6. Baby mijlpaalkaartjes

Het kan een uitdaging zijn om een cadeau voor het zwangerschapsverlof van je collega te vinden. Enerzijds is het kleintje nog niet gearriveerd en anderzijds moet ze goed op haar gezondheid letten tijdens haar zwangerschap. Maar het grote cadeau kan wachten tot de bevalling. Deze leuke mijlpaalkaartjes zijn alvast een geweldig idee voor alle veranderingen in haar leven die zullen volgen.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeau zwangerschapsverlof collega

7. Fitbit

Je weet wat wordt gezegd over mensen die in pensioen gaan. Sommigen hebben juist het doel om meer te gaan bewegen, anderen vallen helemaal stil en genieten enkel nog van lekker eten en drinken.

Als je een cadeau voor een collega die op pensioen gaat zoekt en je maakt je zorgen om zijn of haar gezondheid, dan is de Fitbit het perfecte geschenk om te geven. Doordat het een stijlvol cadeau is, zal het je collega motiveren om te blijven bewegen.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

fitbit cadeau voor collega die op pensioen gaat

8. Luxe whiskey set

Heeft je collega op het werk promotie gekregen of een nieuwe baan? Dan moet dat uiteraard gevierd worden. En als je collega een liefhebber is van whiskey dan is er geen beter cadeau om een nieuwe baan te vieren dan dit luxe set whiskeyglazen met natuurstenen die dienen als ijsblokjes. Het is een heel origineel cadeau dat je collega nog lang zal koesteren.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Luxe whiskey set

9. Leren schort

Zoek je een cadeau voor een vrouwelijke collega waarvan je weet dat ze graag tijd achter het fornuis doorbrengt? Doe haar dan een groot plezier met deze schort van imitatieleer. De schort is stijlvol en van hoge kwaliteit. Bovendien kan je hem helemaal naar wens personaliseren met haar naam of maak er een grappig logo van dat haar typeert.

Dit geschenk is te koop bij: YourSurprise

gepersonaliseerd cadeau collega BBQ Schort

10. Gepersonaliseerde sokken

Wanneer een collega de dag redt door tussen te komen tijdens een uitdagende vergadering, een lastige website-bug oplost of je een waarschuwing geeft dat je camera op je computer nog aan staat terwijl je in lingerie door het huis loopt, verdienen ze een bedankje. Dat bedankje hoeft niet groot te zijn, want het is het gebaar dat telt. En een geweldig cadeau om een collega te bedanken, is een paar gepersonaliseerde sokken. Bijvoorbeeld met \”superman\” of \”supervrouw\” erop geperst. Grappig en toch leuk om te krijgen!

Dit geschenk is te koop bij: YourSurprise

grappig cadeau collega gepersonaliseerde sokken

11. Persoonlijk veiligheidsvestje

Heel wat 65-plussers nemen de fiets om boodschappen te doen of gewoon voor wat beweging. Waar velen niet aan denken is een veiligheidsvestje voor op de fiets, of zelfs als ze gaan wandelen. Ergens begrijpelijk, want die jasjes zijn maar saai. Maar niet dit gepersonaliseerd veiligheidsvestje dat je helemaal naar smaak kunt ontwerpen. Ook al is het een goedkoop cadeau voor iemand van 65 jaar, het heeft een onschatbare waarde.

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

persoonlijk veiligheidsvestje

12. Burt’s Bees set

Iedereen heeft een beetje zelfzorg nodig, toch? Help je collega met een spabehandeling op het werk met dit Burt’s Bees set, die een oogcreme en een dag- en nachtcreme bevat.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

cadeau nieuwe baan

13. Moët met gepersonaliseerde glazen

Een collega die op pensioen gaat, verdient een geschenk. Maar ook collega’s die gaan verhuizen of emigreren en daarom afscheid moeten nemen van hun vertrouwde werkplek verdienen een bijzonder geschenk. Als afscheidscadeau voor je collega kun je aan veel denken, want er zijn zoveel opties.

Toch is het altijd leuk om een gepersonaliseerd geschenk te krijgen, omdat je er eenvoudig een extra boodschap kunt mee overbrengen. Zo is een fles Moët met gepersonaliseerde glazen een geweldig afscheidsgeschenk.

Dit geschenk is te koop bij: YourSurprise

champagne pakket met glazen

14. Therapeutisch warmtekussen

Als je je collega vaak hebt horen klagen dat hij of zij het vaker koud heeft dan warm, doe je er goed aan om hem of haar een therapeutische warmtekussen van O’DADDY te geven als cadeau pensioen.

Dit kussen dat over het hele lichaam kan worden gebruikt, is geweldig voor het bieden van warmte, en zelfs voor verlichting van allerlei pijntjes en kwaaltjes. Van zodra het wordt verwarmd, komt de heerlijk geur van lavendel vrij.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

therapeutisch warmtekussen

15. Drinkbus

Denk je meer in de richting van een duurzaam cadeau dat ook nog eens mega cool is? Dan is deze origineel gepersonaliseerde drinkbus een fantastisch geschenk. Ze is vervaardigd uit roestvrij staal met een deksel van bamboe. Hierdoor blijven de drankjes van je collega lekker fris of warm. Je kunt ze volledig zelf ontwerpen met een leuke print, foto of spreuk. Wedden dat dit gepersonaliseerd cadeau voor je collega heel waardevol wordt!

Dit geschenk is te koop bij: YourSurprise

cadeau vrouwelijke collega

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven