22x Gepersonaliseerd cadeau baby: Originele gepersonaliseerde geschenken

Het nieuw wondertje in je familie of vriendenkring wil je natuurlijk zoveel mogelijk verwennen. En dat doe je het best met een gepersonaliseerd cadeau! Ik spreek uit ervaring: het is altijd een schot in de roos!

Om je zoektocht wat makkelijker te maken, heb ik voor jou hieronder de allerschattigste en leukste geschenken op een rijtje gezet! Ze zijn ideaal om te geven tijdens een kraambezoek, de eerste verjaardag van je petekind, een babyshower of gewoon om het kindje eens extra mee in de watten te leggen.
Ook als je zelf een kleine spruit verwacht, is het de moeite waard om dit lijstje te bekijken!

gepersonaliseerd cadeau kind\

1. Geboortekussen

Kies voor dit geboortekussen als gepersonaliseerd cadeau voor de baby en schenk het lieverdje iets om voor een heel leven te bewonderen. Hierop plaats je dan de geboortedatum, geboorteplaats, naam, het gewicht en andere info in combinatie met enkele leuke versierinkjes.

Maak er een echt kunstwerkje van en geeft dit cadeautje aan de trotse mama. Zij kan het bewaren als aandenken voor haar kindje of plaatsen op de commode of in de box. Het kussen is al voorzien van zachte vulling, dus het kan meteen gebruikt worden!

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

Geboortekussen gepersonaliseerd cadeau baby\

2. Nijntje luiertaart

Deze luiertaart is één van de beste gepersonaliseerde geschenken voor de geboorte. Het ziet er erg schattig uit en zal de kersverse ouders ongetwijfeld ontroeren. Luiers zijn bovendien altijd goed om te geven, want ze komen zeker van pas.

De Nijntje-knuffel bovenaan de taart is een leuke extra voor de baby. Je kan kiezen uit meerdere kleurtjes en er ook de naam van het kindje op laten plaatsen om het nog unieker te maken!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Nijntje luiertaart\

3. Babypakket

Als peter of meter vind je het waarschijnlijk niet voldoende om maar één cadeau aan de pasgeboren baby te geven. In dat geval is het leuk om dit pakket te kopen. Het bevat mooie baby accessoires met naam, waaronder een gepersonaliseerd rompertje, een bijtring en slabbetje.

Dit is het beste gepersonaliseerd cadeau voor een baby die je eens goed in de watten wilt leggen. En natuurlijk is het ook voor de ouders een plezier om te ontvangen!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

baby accessoires met naam\

4. Stapeltoren

Een stapeltoren is een must-have voor baby’tjes, want ze kunnen er heel wat van leren. Bovendien wordt een speeltje dat helpt met de ontwikkeling en er ook nog eens fraai uitziet, met volle enthousiasme ontvangen door de ouders en dat is zeker niet onbelangrijk!

De acht blokjes van de toren kan je met tekst laten bedrukken. Plaats er de naam op van het kindje en enkele andere gegevens over de geboortedag of kies voor lieve tekstjes. Dit is een bijzondere verrassing om te geven tijdens het kraambezoek, maar het is ook leuk om te schenken als gepersonaliseerd cadeau voor een baby van 1 jaar!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Stapeltoren gepersonaliseerd cadeau kind\

5. Gepersonaliseerde knuffel

Deze schattige knuffel wordt al snel de trouwste vriend van elke baby. Het T-shirt van de knuffel kan worden gepersonaliseerd met een tekst of een foto, waardoor je er echt een uniek cadeau van maakt. De knuffel is ontzettend zacht en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals een stoere leeuw, een gekke aap of een schattig konijntje.

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

gepersonaliseerde knuffel

6. Grappig slabbetje

Ouders die veel humor bezitten vinden grappige baby cadeaus leuk om te krijgen. Kies daarom voor een slabbetje waar je zelf een tekst op plaatst. Ga op zoek naar humoristische spreuken, zoals “Ik drink tot ik niet meer kan net zoals mijn oom/tante”, “Mijn papa is de grootste knoeier en toch moet ik deze slab om”, enzovoort. Er zijn vele leuke tekstjes te vinden op het internet! Als je creatief bent, is het natuurlijk beter om zelf een tekstje te verzinnen.

Je kan ook kiezen voor een origineel cadeau met foto of de naam van de baby als je dat liever hebt. Het is vooral belangrijk dat de boodschap en het ontwerp goed past bij de ouders en het kind. Als je hier rekening mee houdt, wordt dit ongetwijfeld één van de mooiste gepersonaliseerde geschenken die de baby zal krijgen!

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

Grappig slabbetje\

7. Fotokader

Met een mooie fotokader laat je de ouders weten dat ook zij een geschenkje verdienen in deze magische, maar stressvolle periode. Geef hen een bijzonder baby cadeau met naam om voor altijd te koesteren!

Iets mooier dan een fotokader kan je hen niet schenken, want hierin kunnen ze een foto plaatsen van hun allermooiste schat. Als je kiest voor eentje met naam en geboortedatum op, kan het helemaal niet meer stuk!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Fotokader cadeau pasgeboren baby\

8. Geboorteboek

Kinderen worden snel groot. Daarom is het voor de ouders belangrijk om zoveel mogelijk herinneringen bij te houden. Als je graag een origineel cadeau voor de geboorte van je petekind wilt kopen, is het leuk om hier rekening mee te houden. Je kan dan bijvoorbeeld dit gepersonaliseerd geboorteboek kopen om hen blij mee te maken!

Op de kaft kan je de naam van het kindje laten plaatsen en ook in het verhaal kan je het laten terugkomen. Verder staat het vol met vragen die een mooi overzicht geven op de eerste maanden en jaren van de ontwikkeling. Er is geen twijfel mogelijk dat dit één van de leukste gepersonaliseerde geschenken is voor de geboorte!

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

Geboorteboek\

9. Sculpture frame

Met deze Sculpture frame geef je de ouders een wel erg uniek gepersonaliseerd cadeau van hun baby. Ze kunnen er op een snelle manier een gipsafdruk mee maken en met de bijgeleverde lettertjes de naam op kleven.

Alles wat ze nodig hebben om aan het kunstwerk te beginnen, zit al in het pakketje. Dit gepersonaliseerd cadeau van hun kind wordt zeker een succes, want het is iets bijzonders om voor lange tijd te koesteren!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Sculpture frame cadeau mama na bevalling\

10. Baby T-shirt

Is je nichtje jarig of wil je graag je petekind eens extra verwennen? Schenk dan een origineel T-shirt als gepersonaliseerd cadeau aan de baby van 1 jaar. Je kan het laten bedrukken met de naam, een leuke tekening of hilarische tekst. Wees zo creatief mogelijk en maak de kleine deugniet en ouders gelukkig!

Dit gepersonaliseerd cadeau voor de baby is ook nuttig, want wanneer het warmer wordt, komt een T-shirtje erg goed van pas. En doordat deugnietjes weleens durven knoeien, hebben de ouders er nooit teveel!

Dit geschenk is te koop bij: Brianto

Baby T-shirt\

11. Nijntje babylepel

Deze Nijntje lepel is één van de leukste baby accessoires met naam, want welke deugniet vindt dit schattig konijntje nu niet het einde? Het is bovendien de ideale motivatie om hem of haar vlotter te laten eten. Je kan er dus zeker van zijn dat ook de papa en mama deze verrassing fijn vinden!

Door een nuttig cadeau te kopen en dus een belangrijke accessoire van hun lijstje af te vinken, zorg je er ook voor dat de ouders minder te doen hebben. Dat is zeker geen overbodige luxe in deze drukke tijden!

Dit geschenk is te koop bij: Brianto

Nijntje babylepel\

12. Mooie badcape voor baby’s

Zoek jij een origineel kraamcadeau? Bestel dan een gepersonaliseerde baby badcape. De badcape is te personaliseren met de naam van de baby, maar ook een foto toevoegen is mogelijk.

De zachte capuchon van de badcape past perfect op het hoofdje van de baby. De badcape is gemaakt van zacht katoen. Zo blijft de baby heerlijk warm en zo snel mogelijk droog na een heerlijk bad.

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

badcape baby kraamcadeau

13. Schattig dekentje

Een gepersonaliseerd dekentje voor de baby is een fantastisch kraamcadeau idee, want het zorgt ervoor dat de kleine spruit het altijd lekker warm heeft. Hiermee schenk je dus niet alleen een unieke accessoire, maar ook comfort.

Het ziet er bovendien erg schattig uit en bestaat uit 100 procent polyester. Dit gepersonaliseerd dekentje is voor de baby een waar plezier om mee te slapen!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

gepersonaliseerd dekentje baby\

14. Babyboek

Dit babyboek is ideaal als je op zoek bent naar een origineel cadeau met de foto van het spruitje op. Ook de naam komt op de kaft te staan en op de voorpagina kan je een persoonlijk tekstje plaatsen. Binnenin vind je een boeiend verhaal over een olifantje dat alle wonderen van de wereld ontdekt.

Dit is de beste keuze als je op zoek bent naar een kraamgeschenk dat zeker niet teleurstelt. Elk kapoentje vindt het namelijk fijn als mama of papa een verhaaltje voorleest. Bovendien leren ze er veel van bij en is een gepersonaliseerd boek een leuk aandenken voor later!

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

gepersonaliseerd cadeau baby boek\

15. Houten aftellijstje

Dit houten aftellijstje is vooral leuk om te geven als gepersonaliseerd cadeau tijdens de baby shower, omdat het speciaal ontworpen is om af te tellen naar de komst van het kleine wondertje.

Een bijzonder geschenk voor de toekomstige ouders. Ze kunnen het zelf persoonlijk maken door er een mooie echofoto in te plaatsen. Er zijn ook aftellijstjes voor de grootouders verkrijgbaar. Het is altijd fijn om hen ook een exemplaar te schenken!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Houten aftellijstje gepersonaliseerde geschenken geboorte\

16. Fopspeen

Fopspenen hebben de kersverse mama’s en papa’s nooit genoeg, want ze raken maar al te snel kwijt of beschadigd. Daarom is het ook zo’n goed geschenk. Als je kiest voor een mooie fopspeen met naam, is het zelfs nog leuker om te ontvangen!

Vind je dit cadeautje een beetje te weinig? Combineer het dan met een speenkoord met naam. Zo raakt de lieveling zijn favoriete speentje nooit meer kwijt!

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

origineel cadeau geboorte petekind\

17. Nijntje spaarpot

Weet je helemaal niet wat je moet geven aan een pasgeboren baby? Schenk dan deze Nijntje spaarpot als kraamcadeau. Dit vindt elke ouder fijn om te ontvangen, want het ziet er lief uit en fleurt de kinderkamer op!

Je kan er de naam en geboortedatum op laten plaatsen in het lettertype dat je wenst. Met dit geschenkje geef je het kindje een mooi fonkelend dingetje om te bewonderen en wanneer hij groter is ook motivatie om te sparen!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Nijntje spaarpot\

18. Mijlpalen doekje

Hippe ouders doe je het meest plezier met dit fraai mijlpalen doekje, want dit is de laatste trend in babyland! Het is speciaal gemaakt om de belangrijkste mijlpalen van de baby mee op te volgen en ze vervolgens vast te leggen op foto. Op die manier hebben de ouders iets leuk om op terug te kijken of om te delen met vrienden en familieleden!

Al wat ze hoeven te doen is het kindje in de juiste positie leggen en er een mooie foto van nemen! Als je graag een origineel cadeau voor de geboorte van je petekind wilt vinden, is dit een goede optie. Veel unieker wordt het niet!

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

baby cadeau met naam babydeken\

19. Geboortetegel

Met deze fraaie geboortetegel als geschenk verbaas je de nieuwe ouders gegarandeerd. Het is ideaal als je iets wilt kopen dat ze zeker nog niet gekregen hebben! Je kan zelf de kleur, de foto en het tekstje kiezen. Maak er iets bijzonder van, zodat ze het voor altijd kunnen bewonderen!

Bij de tegel zit ook een staander, zodat ze hem op hun favoriet plekje kunnen plaatsen. Hoewel dit vooral een geschenkje is voor de ouders, is het ook voor het kind fijn om later terug te zien!

Dit geschenk is te koop bij: Brianto

Geboortetegel gepersonaliseerd cadeau baby\

20. Knuffeltje

Wat geef je het best cadeau aan een pasgeboren baby? Een gepersonaliseerde knuffel natuurlijk! Knuffelbeestjes zijn door elke baby erg geliefd. Ook als hij er al 10 of 20 heeft, blijft het fijn om een nieuw knuffelvriendje te krijgen!

Het is superzacht en veilig, ook voor de allerkleinsten. Doordat de naam van het kindje erop staat, is het net iets specialer dan andere knuffels. Dit wordt beslist een vriendje voor het leven!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

gepersonaliseerde knuffel\21. Knuffeldoekje

Geen enkele deugniet kan een knuffeldoekje weerstaan, daarom is het ook zo’n geweldig gepersonaliseerd cadeau voor baby’s. Schenk het aan de pasgeborene en laat hem erop sabbelen, ermee knuffelen en het vertroetelen. Met dit superzacht vriendje schenk je het kindje jarenlang plezier!

Laat dit baby cadeau met de naam borduren en kies een leuke kleur uit. Zo wordt het cadeautje niet alleen fijner om te ontvangen, maar ook om naar terug te kijken, wanneer het kind volgroeid is!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

Knuffeldoekje\

22. Bijtring

Als je graag een nuttig gepersonaliseerd cadeau voor de baby koopt, is een bijtring een goede optie. De eerste tandjes zorgen voor veel ongemak, maar met deze handige baby accessoire met naam, wordt de pijn verzacht. Bovendien is het een leuk speeltje dat elk spruitje te gek vindt!

Doordat de naam er in kralen op geplaatst wordt, ziet het er ook nog eens erg fraai uit. Dit gepersonaliseerd cadeau is voor het kind ook erg veilig, want het voldoet aan de veiligheidseisen. Een fantastisch kraamgeschenk dat met liefde ontvangen wordt!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

gepersonaliseerd cadeau baby Bijtring\

Verwen ook de ouders met een mooie verrassing

Tijdens het kraambezoek, de gender reveal party of baby shower worden er vaak gepersonaliseerde geschenken voor de baby gegeven. Dat is logisch, want het draait natuurlijk allemaal rond dit lieve bengeltje. Toch is het geen slecht idee om ook een cadeau voor mama na de bevalling te voorzien, want hoe fantastisch een nieuw leven ook is, het brengt stress met zich mee. Vergeet ook de papa niet in de bloemetjes te zetten!

Maar wat schenk je dan het best aan nieuwe ouders? Je hoeft helemaal geen duur cadeautje te kopen, een kleine verrassing doet al heel wat! Verwencadeaus zijn vooral erg populair. Denk daarbij aan een ontspannende Bongo bon, leuke badparels, enzovoort. Ook een lief cadeautje doet het altijd goed!

cadeau pasgeboren baby\

Vind je het leuk om persoonlijke verrassingen te geven? Lees dan zeker ook deze blogs met ideeën:
Gepersonaliseerde cadeaus voor een vrouw
Gepersonaliseerde cadeaus voor een man

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven